Itt a Vasco Electronics legújabb prémium fordítója

forrás: Prím Online, 2020. november 8. 18:53

A Vasco Electronics bemutatja legújabb hangfordítóját a Vasco M3 Fordítógépet. Méltó utódja a legkelendőbb Vasco Mini 2-nek - a világ egyik legjobb beszédfordítójának.

A Vasco Translator M3 megbízható és rendkívül pontos. Emellett meglepetést okoz az új külsejével, az egyedi jellemzőkkel és a támogatott nyelvek még szélesebb spektrumával.

 

A Vasco Electronics hangfordítói a világ bármely tájáról érkező ügyfelek számára a legjobb választás. A felhasználók többször is díjazták a márkát és termékét. A Vasco M3 Fordítógép ikonikus elődje - Vasco Mini 2, első helyezést ért el a GSMA 2020 Global Mobile Awards (GLOMO) díjátadón. Vasco fordítók a világ minden táján elismerést nyert a legjobb kiejtésért. A kiváló minőségű fordítások eléréséhez 6 fordítási motorokat használ, amelyek úgy vannak kiválasztva, hogy minden választott nyelv pár esetén, a fordítás pontossága meghaladja a 96%-ot.

A Vasco M3 Fordítógép garantálja a legmagasabb fordítási minőséget a következők felajánlásával:

  • Több mint 70 nyelv – könnyedén kommunikálhat akár világ népességének 90%-val,
  • Ingyenes internet használat fordításokhoz közel 200 országban - korlátok nélkül, vagy további költségek nélkül, örökre. Ez az egyetlen ilyen ajánlan. A Vasco M3 Fordítógép korlátlan számú fordítást tesz lehetővé anélkül, hogy többletköltség merülne fel például a roaming díjakkal kapcsolatosan.
  • 96%-os fordítási pontosság és természetesen hangzó kiejtés - a Vasco M3 Fordítógép használatával úgy fog hangzani, mint egy anyanyelvi beszélő. Idegen nyelveket is tanulhat, és egyszerre gyakorolhatja az akcentust is.
  • Stílusos megjelenés és a színek széles skálája - élvezze a Vasco M3 Fordítógépet kedvenc színében és stílusában.

 

 

Egyedi jellemzők:

  • TranslaCall - a világ első és egyetlen telefonhívásfordítója,
  • Fotó fordító - a beolvasott képen látható a fordítás,
  • MultiTalk - megbeszélés - és konferenciafordító, amely többnyelvű fordítást biztosít legfeljebb 100 fős csoportok számára,
  • Mentés és megosztás funkció - hozzáférést biztosít a fordítások archívumához bárhol és bármikor, azzal a lehetőséggel, hogy elküldi őket e-mailben.

 

A Vasco Translator M3 egy prémium eszköz, amely megfelel a felhasználók elvárásainak. Ötvözi fejlett funkciókat, amely lehetőséget nyújt a többnyelvű kommunikációhoz, és folyékony beszédfordítást nyújt, valamint a fordítói piacon eddig nem ismert megoldást nyújt, például telefonhívás fordítása. A TranslaCall alkalmazás zökkenőmentes, kétirányú fordítást biztosít a hívásokhoz több mint 40 nyelven. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő funkciót, helyezze a készüléket az okostelefon mellé, aktiválja a kihangosítót és indulhat a fordítás. Mostantól könnyedén beszélgethet az emberekkel a világ minden tájáról. Nem kell idegen nyelveket tanulni. Ez a nagyon hasznos megoldás jól jön, különösen a korona vírus világjárvány idejében - amikor különböző megbeszélések lebonyolítása távolról történik, ezáltal elengedhetetlenné válik ez a funkció.

 

A Vasco M3 Fordítógép a MultiTalk alkalmazást is tartalmazza, amelyet nemzetközi konferenciák vagy találkozók résztvevőinek ajánlják, akik különböző nyelveket beszélnek. Ez lehetővé teszi, hogy lefordítsa a nyilatkozatokat és beszélgetéseket különböző nyelvekre egyszerre. Legfeljebb 100 ember vehet részt az ilyen találkozókon, és mindegyikük az általuk választott nyelven kapják meg a fordítást. Ez a funkció online konferenciákhoz is tökéletes.

 

Az új Vasco M3 Fordítógép tartalmaz Fotó fordító funkciót. A beépített kamerával bármilyen nyomtatott szöveget lefordíthat, például szórólapokat, menüket vagy menetrendeket. A Mentés és Megosztás funkció lehetővé teszi az eszköz memóriájában lévő fordítások archiválását, vagy akár kényelmes elküldheti azokat a választott e-mail címre.

 

Maciej Góralski, Vasco Electronics vezérigazgatója és alapítója: "A kezdetektől fogva az volt a célunk, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket, függetlenül attól, hogy hol vannak, vagy milyen nyelven beszélnek. Örülünk, hogy sikerült egy olyan fordítógépet megalkotnunk, amely méltó a 21. Századhoz. A Vasco M3 Fordítógép egy trend diktátor, amely meghatározza a fejlődés irányát ebben az iparágban. A legigényesebb követelmények teljesítése érdekében innovatív megoldásokkal álltunk elő. Ügyfeleink inspirálnak minket arra, hogy folyamatosan fejlesszük eszközeinket, és olyan funkciókat vezessünk be, amelyek fokozzák a többnyelvű kommunikációt.Több mint egy tucat éve vagyunk jelen a fordítópiacon. Nem félünk hangosan kimondani, hogy a Vasco M3 Fordítógép az elérhető legjobb beszédfordító. Tisztában vagyunk azzal, hogy ügyfeleink számára a megbízhatóság és a precizitás számít a legjobban - ezért garantálják a Vasco Electronics eszközök a lehető legmagasabb minőséget".

 

 

Fordítói piac

Az elektronikus beszédfordító olyan eszköz, amely hatékonyan kiküszöböli a nyelvtudás hiányából eredő kommunikációs akadályokat. Ez egy ideális megoldás azok számára, akik nemzetközi üzleteket kötnek, külföldön dolgoznak, vagy szeretnék fenntartani a kapcsolatot külföldi barátaikkal. Az elektronikus fordítók gyakorlati lehetőséget kínálnak az idegen nyelvek tanulására és a látókör szélesítésére. Az ilyen segítséget gyakran üzletemberek, utazók, bevándorlók, diákok, egyenruhások és rendvédelmi szervek választják. A korona vírus-világjárvány korában az elektronikus fordítók jelentősen hozzájárulnak a nemzetközi kapcsolatok és együttműködések fenntartásához. Az orvosi szektor, adminisztrációs és biztonsági szolgálatok is alkalmazzák a fordítókat. Használatuk megkönnyíti a gyorsabb diagnosztikát és a pontos segítségnyújtást, mind az egészségügyi ellátás, mind az adminisztratív támogatás tekintetében.

 

Globális elérés

A Vasco Electronics világelső az elektronikus fordítóiparban. Világszerte több százezer felhasználó értékelte a részletekre és termékeink magas minőségére vonatkozó figyelmünket. A márka jelenleg 19 piacon aktív. A vállalat 80%-os részesedéssel rendelkezik az európai elektronikus fordítók piacán, ami vezető szerepet tölt be az öreg kontinensen a fordítók értékesítésében.

 

A felhasználók a Vasco Electronics eszközök előnyeit még a világ legegzotikusabb sarkaiban is élvezhetik, mint például Madagaszkár, Grönland, Tahiti, Jamaica, Guam vagy Új-Kaledónia. A Vasco fordítókat magánszemélyek és globális vállalatok is használják.

 

A Vasco M3 Fordítógép előértékesítése megkezdődött, minden vásárláskor az ügyfél ingyenes ajándékot kap - egy kényelmes PowerBox töltőszettet - egy szett a szükséges tartozékokkal, amely egy Vasco Electronics márkájú külső akkumulátort, EU és amerikai töltőkből, valamint egy autós töltőből áll. Az előértékesítés két hétig tart.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az automatizálás lehetőségei a tudomány és a kutatás területén

Együttműködő robotok vagy más néven kobotok további automatizálási lehetőségeket teremtenek a tudomány és a kutatás területén. Jellemzőjük, hogy szűkös termelési területen, emberek közvetlen közelében is képesek a munkavégzésre, a feladatok és új feladatokra történő átcsoportosítás gyors kivitelezésére, valamint intuitív a programozásuk és a kezelésük. Képesek laboratóriumi elemzések, tesztek, kiszedés és beillesztés (pick and place) valamint gépkiszolgálási folyamatok támogatására kis- és nagyméretű laboratóriumokban egyaránt.

2020. november 25. 19:57

Egységes automatizációval állhat talpra az ipar

Évente mintegy 20-30 milliárd dollárt költenek az ipari felhasználók az automatizációs rendszereik szervizelésére, karbantartására, azonban ennek az összegnek a túlnyomó többsége megtakarítható lenne, ha egységes automatizálási megoldásokat alkalmaznának – állapítja meg az ARC Advisory Group elemzése. 

2020. november 25. 09:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás