Jobb teljesítmény és több funkció a céges adatok biztonságban tartásához

forrás: Prím Online, 2020. június 5. 17:25

A tajvani Zyxel bemutatta új, a kisvállalkozásokra szabott és távoli munkavégzés kihívásaira is választ adó tűzfal eszköztárát. Az USG FLEX sorozattal a járványhelyzet csillapodása után is biztosított a mobilis munkavégzés, és a folyamatos biztonságos kapcsolódás.

Mesterséges intelligenciával a kártevők kiszűrésére

A Zyxel új USG FLEX 100/200/500 tűzfala olyan továbbfejlesztett hardver és szoftver teljesítménnyel rendelkezik, amely a tűzfal teljesítményének köszönhetően a vállalkozások biztonságát 125 százalékkal, az UTM (Egységesített Fenyegetés Menedzsment) szolgáltatás teljesítményét pedig további 500 százalékkal növeli. Támogatja a Zyxel több forráson alapuló, több milliárd kártevő mintát tartalmazó, folyamatosan bővülő adatbázisát, a Cloud Query szolgáltatást. Ez a mesterséges intelligencián alapuló algoritmus minden egyes fenyegetést kategorizál és megállapítja a súlyosság szintjét, így a vállalkozások képesek lesznek beazonosítani a legaktívabb fenyegetéseket, és megtehetik a megfelelő intézkedéseket.

 

A pandémia alatt felerősödött igényekhez igazítva

Az USG FLEX segítségével könnyen maximalizálhatjuk a távolról dolgozók termelékenységét azáltal, hogy rugalmas, biztonságos VPN kapcsolódást nyújtunk a céges hálózathoz IPsec, SSL, és L2TP over IPsec VPN-eken keresztül. A zéró-konfiguráció jelentősen lecsökkenti az IT csapat terhelését, és lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy hamar belerázódhassanak az otthoni munkavégzésbe. A beépített vezeték nélküli hozzáférési pont vezérlővel a WiFi hálózatot anélkül kezelhetjük, hogy további vezérlőt kellene ehhez vásárolnunk.

 

 

Rugalmas licensz lehetőségekkel támogatjuk a kisvállalkozásokat a nehéz időkben is

Azok az ügyfelek, akik szeretnék USG FLEX-re váltani meglévő USG hardverüket, egyszerűen átvihetik meglévő USG licenszüket az új USG FLEX hardverre anélkül, hogy teljesen újat kellene vásárolniuk. Az olyan biztonsági funkciókat is magába foglaló licensz, mint a web szűrés, kártvevő ellenes szolgáltatás, vagy a Zyxel SecuReporter Premium elemzés és riportolás külön vásárolható meg, vagy csomagban, teljes körű UTM biztonsági megoldásként. Emellett testreszabott vendéglátási licensz csomag is elérhető.

 

„Ahogy a vírushelyzet továbbra is komoly hatást gyakorol a cégekre szerte a világon, még fontosabbá válik a vállalkozásoknak az az igénye, hogy megvédjék a hálózatukat, és biztonságos távoli hozzáférést nyújtsanak a hálózatukhoz a zavartalan működés érdekében” – mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. Hozzátette: „Az USG FLEX sorozatot úgy terveztük, hogy olyan szintű biztonságot, rugalmasságot és könnyű használhatóságot nyújtson, amivel idális megoldás jelenthet a KKV-k számára ebben a megváltozott világban”. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00