Jön a strapabíró 4G-képes Cat nyomógombos telefon

forrás: Prím Online, 2018. szeptember 6. 09:48

A Cat phones bejelentette a Cat B35 strapabíró nyomógombos telefont, hosszú üzemidővel és 4G támogatással, ami így alkalmas böngészésre és a legfőbb alkalmazásokat is használhatjuk rajta.

A Cat B35 ütésálló, porálló és vízálló, úgy tervezték, hogy kemény körülmények között is megállja a helyét. Támogatja a 4G LTE hálózatot, a VoLTE-t és a VoWiFit, így emailezésre, a közösségi oldalak megtekintésére, térkép vagy kereső megnyitására is használhatjuk, valamint a Google Segédet is előhívhatjuk a telefonon.

 

A nyomógombos telefonok fontos részét képezik a Cat kínálatának. Ennek a termékkategóriának a Cat B35 a legfrissebb tagja; olyan felhasználók számára készült, akik a sűrű munkanapok végén is elérhetőek szeretnének maradni, valamint olyan vállalkozásoknak, akik megfizethető, mégis strapabíró telefont biztosítanának dolgozóiknak.

 

 

A Cat telefonoktól megszokott módon a B35-öt is extrém körülmények közt tesztelték. Megfelel az IP68 szabványnak, 1,2 méteres mélységig vízálló akár 35 percig, és bírja az 1,8 méteres magasságból betonra történő leejtést. Emellett ellenáll a pornak és a nagyon magas és nagyon alacsony hőmérsékletnek is. 2300 mAh-s akkumulátora akár 12 órás beszélgetési időt és 30 napos készenléti időt* biztosít felhasználójának. Ezen tulajdonságok fontosságát egy közelmúltban végzett kutatás is alátámasztja. A felmérést 25.000 Cat felhasználó bevonásával végezték, ennek során az általuk említett 5 fontos tulajdonságból 4 a strapabíráshoz kapcsolódik, továbbá 98%-uk az akkumulátor üzemidejét rendkívül lényeges szempontnak tartja. A megkérdezettek több mint fele (58%) mondta azt, hogy korábbi telefonjuk megrongálódását követően váltottak Catre.

 

“A Cat B35 segítségével a 4G hálózat nyújtotta előnyöket olyan felhasználók is élvezhetik, akiknek korábban erre nem volt lehetőségük. Annak ellenére, hogy a nyomógombos telefonok értékesítése csökkenő tendenciát mutat 2018-ban*, nemzetközi szinten továbbra is jelentős lehetőséget hordoz magában a terület, különösen azokban a szektorokban, ahol a munkakörülmények strapabírást kívánnak meg egy telefontól.” – mondta el Peter Stephens, a Bullitt Group vezérigazgatója. „A 4G-képes Cat B35-tel új szolgáltatásokat élvezhetnek a nyomógombos telefonok felhasználói.”

 

A Cat B35 4G képes telefon októbertől lesz elérhető Magyarországon ajánlott bruttó 34.900 Ft-os kiskereskedelmi áron. További információ: www.catphones.com 

 

 

Főbb tulajdonságok**

 • 2300 mAh-s akkumulátor
 • IP68 – porálló, 1,2 m-ig 35 percig vízálló                                                                                                                                           
 • Ütésálló, akár 1,8 m-es magasságból való leejtés                                                                                                                            
 • MIL SPEC 810G
 • Ellenállás a rázkódással, porral, köddel szemben
 • KaiOS 2.5
  – Előre telepített alkalmazások: Google Segéd (a középső/OK gomb hosszú megnyomásával aktiválható), Google Térkép, Google Kereső, YouTube
  – KaiStore-ból elérhető: például Facebook, Twitter
  – Távoli lezárás és adatok törlése lopás esetén
 • LTE (4G) támogatás, VoWiFi és VoLTE (hálózattól függően)
 • Nano SIM, két és egy SIM kártyás változatban is 
 • Wi-Fi és Wi-Fi hotspot 
 • Bluetooth 4.1
 • Micro USB 2.0
 • aGPS, GPS, Glonass
 • Fülhallgató-csatlakozó (jack)
 • Qualcomm 8905 kétmagos 1.3 GHz-es processzor
 • 2.4” QVGA kijelző
 • 2MP-es kamera
 • 4GB ROM, 512 MB RAM (microSD kártyával bővíthető)
 • FM rádió

 

________________

* Forrás: Canalysis, nyomógombos telefonok szállítása, becslés és előrejelzés.
A 2018-ban leszállított nyomógombos telefonok száma 429,7 millió darab körül várható, ami 3%-os csökkenés a 2017-es adatokhoz képest.

**A hálózati sávok régiónként eltérhetnek, a mobilszolgáltatótól és a lokációtól függően. A fel- és letöltési sebesség szintén a mobilszolgáltatótól függ. 
A rendelkezésre álló tárhely a telefon szoftvere miatt kevesebb. Az üzemidő (beszélgetési és készenléti idő) 3G hálózat esetén értendő, és függ a hálózattól valamint a telefonhasználattól. Megjegyzés: A készülék adatai előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Kulcsszavak: 4G Cat B35 okostelefon Cat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04