Kedvenc DC-hőseikkel tölthetnek egy teljes napot a gyerekek

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 11. 14:11

Szeptemberben debütál a WarnerMedia gyerekbarát honlapja, a DC Kids FanDome, ahol a rajongók egy teljes napot tölthetnek kedvenc DC-rajzfilmhőseikkel. A DC FanDome-hoz hasonló, a DC Comics történetében egyedülálló platform 24 óráig kínál ingyenes szórakozást, a kiadó filmjeit, játékait, tévéműsorait és képregényeit ünnepelve.

 

„Fedezz fel! Nézz! Játssz! Alkoss!”

A teljesen ingyenes platformon a gyerekek virtuálisan merülhetnek el kedvenc Cartoon Network-ös DC-rajzfilmjeik világaiban. Bejárhatják a Tini titánok, harcra fel!-ben hősfőhadiszállásként szolgáló Titántornyot, a DC Super Hero Girls-ből ismert Sweet Justice Cafét, valamint Batman barlangját is! A DC Kids FanDome látogatói egy helyen játszhatnak kedvenceikkel, oldhatnak meg velük kapcsolatos feladványokat és nézhetik őket akció közben a sorozataikban.

 

 A platformból ízelítőt nyújtó előzetes:

 

A DCKidsFanDome.com magyar idő szerint szeptember 12-én 19:00-tól 13-án 18:59-ig lesz elérhető angol nyelven, kizárólag számítógépen és laptopon. A honlapon addig is egy visszaszámláló látható az indulásig.

 

A DC Kids Fandome bemutatja

A Tini titánok, harcra fel! hangjai

Csatlakozz a Tini titánok, harcra fel! eredeti hangjaihoz, akik elmondják a sorozat hangfelvételeinek érdekességeit, emellett eljátsszák kedvenc jeleneteiket!

 

Kérdezz a Tini titánoktól!

Mi Gézengúz kedvenc állata? Kik a titánok legnagyobb ellenségei? Selymi miért adja ki azt a furcsa hangot? Most megkaphatod a választ a kérdéseidre!

 

Rengeteg Batman

Szent multiverzum! Batman Batmanhez beszél, aki éppen LEGO Batmannel társalog, mindezt Future Batman társaságában. De miért a vécépapírról beszélgetnek?

 

 

Kockaépítők

A LEGO-építőkockák mesterével, Nathan Sawayával megtanulhatod, hogyan legózhatod össze a Batmobilt, Gézengúzt és három állati alakját, Dongót, valamint Robint, akinek lehet, hogy babakezei vannak, de a LEGO-feje óriási!

 

Batman 101

Tanulj meg minden fontos dolgot a szuperhősökről és ellenfeleikről a denevéremberen keresztül! Batman jelmezétől kezdve; Batman és Robin dinamikus duóján; a bűnözők mesterén, Jokeren; a Csodafiúként is ismert segéden, Robinon át egészen Batman járműveiig és kütyüjeiig!

 

DC Karaoke

Készen állsz arra, hogy elénekeld vagy adott esetben elrappeld a Tini titánok, harcra fel! és a DC Super Hero Girls sorozatokból ismert dalokat? Akkor mindenképpen nézz be a DC karaoke-bulijába!

 

DC Olvass velünk!

Ebben a szekcióban olvashatsz és felolvasásokat hallgathatsz a DC-s színészektől. Rád várnak Wonder Woman rövid történetei, a Be a Star Wonder Woman, Shazam Showdown! és a Becoming Shazam című DC-könyvek, a Dear Justice League című képregény és még sok más.

 

Képregénykészítés

Mindannyian szeretjük a képregényeket, de csak kevesen tudjuk, hogyan is készülnek. A DC Kids Show-ból ismert Nandi és Jett beavatnak a képregénykészítés fortélyaiba!

 

DC-hősök lerajzolása

Batgirlt, Wonder Womant, Bumblebee-t, Ravent, Robint, esetleg Supermant szeretnéd lerajzolni? A DC művészei megmutatják, hogy ők hogyan rajzolják le ezeket a hősöket.

 

Ki a DC szuperhőslányainak vendége?

Valaki látogatóba jön a DC Super Hero Girls-höz. Van tipped, hogy ki lehet ez a szupermenő vendég? Itt megtudhatod!

 

DC Origami

A DC művészei megmutatják, hogyan készítheted el például Green Lantern gyűrűjét, a Shazam!-szimbólumot, Flash jelét vagy éppen Wonder Woman tiaráját.

 

DC Super Hero Vlog

Ide süssetek, netezők! Két videót láthattok, az egyikben Babs (azaz Batgirl) válik a közösségi media legújabb szenzációjává, a másikban pedig Jessica Cruz (azaz Green Lantern) mutatja be a Metropolis Gimnázium legnagyobb arc diákjait.

 

Tini titánok, edzésre fel!

Nem tunyulhatsz el, ha belépsz a Tini titánok edzőtermébe! Égjen a zsír, dagadjanak az izmok!

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ericsson Programozó Bajnokság 2020

Pörgesd fel az őszi hónapokat! Várunk Téged és barátaidat a 10. Ericsson Programozó Bajnokságon, ahol egy játékos kihíváson keresztül tehetitek próbára magatokat.

2020. szeptember 29. 19:28

Egyéni ízléshez igazítja a híreket a legújabb hírszerkesztő oldal, a fress.hu

Ma Magyarországon hozzávetőleg 100 magyar nyelvű hírportál működik. A fress.hu hazai startup egyetlen oldalon és egyetlen kattintással lehetővé teszi, hogy bárki személyre szabottan összegyűjtse azokat a híreket és portálokat, amiket olvasni szokott, majd a rendszer még ajánl is az olvasó ízléséhez, szokásaihoz illeszkedő cikkeket.

2020. szeptember 29. 17:55

A SZTAKI vezetésével indultak el az új kutatólaboratóriumok

Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a  Pécsi Tudományegyetemen bejelentette 18 Nemzeti Laboratórium elindulását. A Nemzeti Laboratóriumok adott kutatási témában összefogják a kutatóintézeteket, egyetemeket és az ipari szereplőket. A Nemzeti Laboratóriumok közül kettőt is az ELKH SZTAKI vezet.

2020. szeptember 29. 16:21

November 6-ig lehet pályázni a Google pénzére

A világ legnagyobb IT-vállalkozása, a Google 10 millió Eurót (~3,6 milliárd forint) ajánlott fel olyan, kifejezetten európai technológiai ötletek, fejlesztések finanszírozására, amelyek segítenek zöldebb pályára állítani a kontinenst. Mivel az Uniónak már régóta működik azonos küldetésű szervezete EIT Climate-KIC néven, kézenfekvő volt a két nagy szervezet együttműködése az Impact Challenge elnevezésű projekt során. A keretre első körben november 6-ig lehet pályázni. 

2020. szeptember 29. 14:37

Az LG UltraGear gaming bajnokság a legjobb Valorant játékosokat keresi

Az LG Electronics (LG) az első LG UltraGear FACE-OFF gaming bajnokságon a Riot Games népszerű ingyenes multiplayer FPS (first-person shooter, azaz belső nézetű lövöldözős) játéka, a Valorant legjobb játékosait keresi. Az esport-esemény élő közvetítései október 3-án, közép-európai idő szerint 22 órakor kezdődnek az LG hivatalos Twitch-csatornáján (www.twitch.tv/ultrageargaming).

2020. szeptember 29. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás