Két díjjal jutalmazták a TCL légtisztítóit

forrás: Prím Online, 2022. május 9. 19:04

Nemzetközi formatervezési szakértőkből álló független zsűri döntötte el, hogy ki nyeri az iF DESIGN DÍJÁT az alábbi öt szempontot figyelembe véve: ötlet, forma, funkció, megkülönböztetés és hatás. Az iF Design Award-ot közel 70 éve osztják ki a leginnovatívabb termékeknek. A világ egyik legfontosabb formatervezési díja, az iF címke világszerte elismert. Idén 10 776 terméket regisztráltak a 2022-es iF DESIGN DÍJRA.

„Az iF DESIGN DÍJ a TCL innovatív termékterveinek elismerése. A TCL márka további termékkategóriákban fog megjelenni a jövőben, okoseszközökkel szeretnénk jobbá tenni az emberek életét” – mondta Shaoyong Zhang, a TCL Electronics vezérigazgatója.

 

 

Breeva Pro 700 & 400 Premium: minimalista dizájn, amely bármilyen belső térbe illeszkedik

A TCL Breeva Pro sorozata a stílus és a funkció tökéletes kombinációja, díjnyertes minimalista dizájnjával és szabadalmaztatott légtisztító technológiájával rendelkezik. Mind a Breeva Pro 400 Premium, mind a Breeva Pro 700 Premium vadonatúj dizájnnal és letisztult vonalakkal rendelkezik, amelyek a legtöbb otthon és szoba esztétikájához illeszkednek.

 

 

 

Breeva Pro 700 és 400 Premium: légtisztítók nagy teljesítményű breevaShieldTM szűrőrendszerrel

A nagy pontosságú érzékelőnek köszönhetően (lézeres porérzékelővel, amely valós időben érzékeli a levegőben lévő részecskék koncentrációját, valamint egy VOC érzékelővel, amely érzékeli a levegőben lévő szerves vegyületeket, például formaldehidet vagy a kisállatszagot) a Breeva Pro sorozat folyamatosan méri a beltéri levegő minőségét, és automatikusan beállítja a tisztítási erősséget. A gyors és egyszerű vezérlés érdekében egy háromfokozatú levegőminőségjelző jelenik meg a vezérlőpulton és a TCL Home App alkalmazásban a valós idejű levegőminőség alapján.

 

 

A Breeva Pro sorozat rendkívül csendes. Zajszintje alvó üzemmódban 26 dB, ami még az emberek suttogásánál is halkabb, ugyanakkor nagyon kedvező fogyasztás mellett üzemel. Ezen kívül támogatja a vezérlőpanel világításának kikapcsolását, hogy minimálisra csökkentse a fényhatást alvás közben.

 

Ezek a Breeva légtisztítók a TCL Home alkalmazással vezérelhetők a tisztítás ütemezéséhez, a levegőminőségi adatok és a szűrő élettartamának ellenőrzéséhez, mindezt távolról és közvetlenül egy okostelefonról. A Breeva Pro 700 Premium és a Breeva Pro 400 Premium a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással is kompatibilis.

Kulcsszavak: TCL iF Design Award

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett a Huawei csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgatója

Július 4-től hazánkban is megvásárolható az Isztambulban pár napja bemutatott Huawei Freebuds Pro 2. A gyártó legújabb, csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgatója prémium technológiai megoldásokkal, személyre szabott hangzással, továbbfejlesztett aktív zajszűréssel érkezik. 

2022. július 1. 18:31

A Sony bemutatja az új „INZONE” PC-s gaming periféria márkát

A Sony bejelentette az INZONE-t, egy új játékkiegészítő-márkát PC-s játékosok számára, amely élesíti az érzékeket és maximális játékbeli teljesítményt biztosít. Az INZONE monitorok elképesztő, nagy felbontású és dinamikatartományú képpel, a fejhallgatók pedig kiváló hangzással és 360 Spatial Sound for Gaming funkcióval rendelkeznek. 

2022. június 30. 11:27

Csúcstechnológiájú okoseszközök sorát mutatta be a Huawei

Számos új, innovatív eszközt, köztük okostelefonokat, notebookokat, üzleti felhasználású termékeket és okosotthon-megoldásokat jelentett be nagyszabású törökországi eseményén a Huawei Technologies. A vállalat bemutatta a mobiltelefon-piac legkisebb összehajtható modelljét, a Mate Xs 2-t, az egyedi méretű, 16 inches MateBook D16 és 16s notebookokat, az első e-ink kijelzős táblagépet, a MatePad Papert, valamint a nova Y70 és nova Y90 okostelefonokat, illetve a FreeBuds Pro 2 fülhallgatót is. Az új eszközökkel a Huawei tovább bővíti ökoszisztémáját, minden élethelyzetre gördülékeny, okos megoldást kínálva a felhasználóknak.

2022. június 25. 14:35

Kalandra fel! Európa legszebb motoros panorámaútjai rád várnak

Tombol a nyár és a motoros szezon! Ha eleged van a forróságból és inkább a hűvösebb hegyi levegőre vágysz, akkor pattanj nyeregbe és élvezd a frissítő kalandokat Európa magashegyi szerpentinútjain. A Mio három csodás panorámautat ajánl most neked – bármelyiket is választod, jól döntesz! A gyönyörű útvonalat pedig rögzítsd a Mio motoros kameráinak egyikével, amelynek felvételei szükség esetén bizonyítékul is szolgálhatnak.

2022. június 24. 12:29

Az okosórák a következő évtizedekben átvehetik a hagyományos karórák helyét

A kutatásban résztvevők 73 százaléka szerint a következő évtizedekben a hagyományos órák helyét átvehetik az okosórák, amelyek nem csak hasznos funkciókat kínálnak, hanem elegáns, stílusos divatkiegészítőként is alternatívát jelenthetnek – derült ki a Huawei megbízásából készült reprezentatív kutatásból. 

2022. június 20. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24