Különleges Playmobil-figurákkal és miniatűr háztartási gépekkel jelentkezik az LG

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 8. 14:02

Az LG Electronics (LG) a neves német játékgyártóval, a PLAYMOBIL-lal együttműködve mutatta be exkluzív, LG-tematikájú játékkollekcióját az idei berlini IFA-n. Az új figurák és játék háztartási gépek a jövő évtől lesznek elérhetőek számos olyan online és offline eseményen, amelyek illeszkednek a vállalat azon célkitűzéséhez, hogy egyedi és újszerű (First, Unique and New – FUN) vásárlói élményeket teremtsen.

A PLAYMOBIL és az LG együttműködéséből született három figura – Henry, Nora és J.J. – a vállalat standjának Lifestyle zónájában mutatkozott be, az LG legújabb, prémium kategóriás háztartási gépeinek társaságában. Henry – azaz LG Man – a segítőkészséget és a biztonságot testesíti meg, Nora egy népszerű gasztro- és életmód-influenszer, J.J. pedig valóságos divatrajongónak számít.

 

 

Ahhoz, hogy ez a LG-PLAYMOBIL trió egy igazán kényelmes játékvilágban élhessen, az LG innovatív háztartási eszközeinek – köztük több mosógép, InstaView sütő, InstaView hűtő és a WashTower – miniatűr változatát is elkészítették.

 

A figurák és a játék háztartási gépek a közösségi médiában is szerepet kapnak: feltűnnek majd az LG online csatornáin megosztott szórakoztató tartalmakban, köztük a vállalat háztartásigép-üzletágának hivatalos Instagram-oldalán, a Life’s Good Kitchen-en (@lifesgoodkitchen).

 

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az IFA látogatóinak bepillantást engedhettünk a PLAYMOBIL-lal megalkotott játékkollekciónkba" – mondta Roh Soo-kie, az LG Electronics háztartásigép-üzletágának márkakommunikációs vezetője. „A fogyasztók 2023 elejétől kezdődően exkluzív eseményeken és promóciók során vehetik majd kézbe ezeket a gyűjtőknek szánt játékokat. A jövőben is olyan interaktív tevékenységeket tervezünk, amelyek amellett, hogy egyedülálló vásárlói élményt nyújtanak, kiemelik az LG folyamatos elkötelezettségét a jobb életet szolgáló innováció iránt."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00