Legendás sebesség a villámgyors mini LED monitorral

forrás: Prím Online, 2022. január 8. 14:41

A világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az AGON by AOC – büszkén mutatja be az AGON PRO AG274QGM modellt, a villámgyors mini LED-monitort. A 68,6 cm képátlójú (27") AG274QGM modell QHD felbontású (2560 x 1440 képpont) IPS panellel, 300 Hz képfrissítési rátával, NVIDIA G-SYNC ULTIMATE támogatással és NVIDIA Reflex Analyzerrel büszkélkedhet. 

Ennek az impozáns monitornak a kiegészítéséül az AGON by AOC bejelentette, hogy az AOC GAMING GM510 gaming egér mostantól támogatja az NVIDIA Reflexet is, amely így együtt használható az AG274QGM modellel, ezáltal a játékosok pontos adatokat kaphatnak a rendszerük késleltetéséről. A gamerek mostantól úgy csatlakozhatnak a mérkőzésekhez, hogy tudják, a lehető legalacsonyabb a latenciájuk, és gyors reflexeiket nem akadályozza a felszerelésük. Ugorjunk fejest a veszélyzónába!

 

 

Gaming a teljesítmény határán

A gyors tempójú játékok versenykörnyezetében, ahol a győzelmet ezredmásodpercekben mérik, a tét az egekbe szökik, és egyetlen rosszul kiszámított célzás vagy akár egy pillanatnyi input lag is korai vereséget jelenthet. Az NVIDIA Reflex API-t használó játékok a Geforce GPU-k és a CPU dinamikus szinkronizálásával csökkentik a bemeneti késleltetést, így a játékosok gyorsabban elérhetik a célpontokat, gyorsabban reagálhatnak és pontosan célozhatnak. Továbbá az NVIDIA Reflex Analyzer csomagja az NVIDIA Reflex által támogatott monitorokkal és bemeneti eszközökkel is együttműködik, így a felhasználók pontosan láthatják, hogy mekkora a teljes rendszerkésleltetésük, és abban a tudatban vághatnak bele a játékokba, hogy a számítógépük a lehető legalacsonyabb késleltetéssel működik.

 

Emeljük a mércét

Az AGON PRO AG274QGM pontosan ennek a versenyközpontú és képzett közönségnek készült, ahol az ezredmásodpercek számítanak. Ez az ambiciózus gaming monitor kivételes, 300 Hz frissítési rátát és mindössze 1 ms GtG válaszidőt kínál. Az AG274QGM QHD felbontással (2560 x 1440 képpont) büszkélkedhet, ami napjainkban a magas képfrissítési sebesség és a magas képhűség egyidejű elérése szempontjából egy ideális érték.

 

 

Az AG274QGM széles látószögű IPS-panelje széles betekintési szögeket és magas színpontosságot kínál, amelyet az NVIDIA szabadalmaztatott színkalibrációja támogat. A monitor miniLED háttérvilágítása 576 dimmelhető zónából áll, így a kijelző a szemet gyönyörködtető fényes megjelenítés és a mély feketék érdekében megfelel a VESA DisplayHDR 1000 tanúsítványnak, amely igazán magával ragadó vizuális élményt eredményez. Mindez a magas, 300 Hz képfrissítési rátával kombinálva az AG274QGM modellt villámgyors mini LED monitorrá teszi. Továbbá ez a modell rendelkezik az NVIDIA G-SYNC ULTIMATE technológiával, ezáltal a felhasználók a szakadozás és akadozás kiküszöbölése érdekében profitálhatnak a változó képfrissítési frekvencia előnyeiből. Továbbá még akkor is csökkenti a bemeneti késleltetést, ha engedélyezve vannak a nagy valósághűségű funkciók, például az élethű HDR. A beépített G-SYNC modul változó overdrive-ot kínál, amelynél a képpontok reakciókészsége a képfrissítési sebesség változásaihoz van optimalizálva. Az AG274QGM lehetővé teszi, hogy a játékosok valóban szellemkép-mentes élményt élvezhessenek kevésbé ideális képkockasebességek mellett is.

 

Mindezeken kívül az AG274QGM tartalmazza az NVIDIA Reflex Analyzer-t. Ez a modul érzékeli a gaming egérből érkező kattintásokat, és méri az időt, amíg a képernyőn a keletkező pixelek módosulnak (pl. egy fegyver torkolattűzének villanása). A mindennapi használat során a nagyobb rugalmasság érdekében az AG274QGM négy USB 3.2 porttal rendelkezik, így a felhasználók közvetlenül csatlakoztathatják perifériáikat, például billentyűzetet vagy egeret. A csatlakozói között a zöld színnel jelölt USB-port az NVIDIA Reflex Analyzerrel történő integrációra van dedikálva.

 

Az AGON by AOC egy gaming egeret is kiemel, amely támogatja az NVIDIA Reflex funkciót. Az AGON by AOC a 2021-ben bemutatott kétkezes GM500 gaming egér után most bemutatja az új AOC GAMING GM510 NVIDIA Reflex egeret. Ez a rendkívüli, jobbkezes egér szokatlan, méhsejtmintázatú, túlvilági megjelenéssel büszkélkedhet. Ez az egyedi forma és szerkezet a lehető legkönnyebbé teszi az egeret (58 g). Az egér csökkentett érintkezési pontjai és légáteresztő kialakítása sokkal kényelmesebbé teszi az egér kezelését. A kiváló minőségű Pixart PMW3389 érzékelővel és 80 millió kattintásra tervezett, tartós Kailh kapcsolókkal felszerelt AOC GM510 valódi 16000 DPI-t, 50 g gyorsulást és 400 hüvelyk/másodperc követési pontosságot kínál. Ezek a tulajdonságok együttesen megfelelő, nagy pontosságú eszközzé teszik a versenyző játékosok számára.

 

 

Mivel mindkét termék támogatja az NVIDIA Reflexet, a GM510 egér csatlakoztatható az AG274QGM dedikált Reflex USB portjához, így a játékosok azonnali, pontos visszajelzést kaphatnak a rendszerük késleltetéséről. A versenyszerű játékok világában, ahol a reakcióidő és az alacsony késleltetés rendkívül fontos, az AG274QGM és a GM510 a játékosok legjobb csapattársai lesznek. Ezzel a felszereléssel a játékosok könnyedén kezelhetik a rendszer késleltetési problémáit, és az azonnali visszajelzés irányában javíthatják rendszerük teljesítményét. A gyors tempójú, magas oktánszámú játék a még sosem volt ilyen izgalmas a versenyszcénában!

 

Az AGON PRO AG274QGM elérhetősége és ajánlott fogyasztói ára egyelőre nem megerősített.

Az AOC GAMING GM510 egér már kapható 39.90 € ajánlott fogyasztói áron.

 

_______________ 

* A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2021 Q2

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb lépést tett a fenntarthatóság felé a Philips

Az MMD – a Philips monitors márkalicencpartnere – megszerezte a 9. generációs TCO Certified tanúsítványt számos fenntartható terméke számára. A tanúsítást elsőkként megszerző gyártók egyikeként a Philips monitors rekordszámú (64) tanúsítvánnyal rendelkező kijelzővel rendelkezik azon a napon, amikor a TCO Certified tanúsítás 9. generációját bemutatták a nyilvánosságnak decemberben. Az előző generációkhoz képest a TCO Certified 9. generációja szigorúbb és átfogóbb kritériumokat határoz meg a termék teljes életciklusára vonatkozóan, és lehetővé teszi a kritikus lépések megtételét a fenntartható IT-termékek fejlesztése tekintetében.

2022. január 16. 16:49

Legendás sebesség a villámgyors mini LED monitorral

A világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az AGON by AOC – büszkén mutatja be az AGON PRO AG274QGM modellt, a villámgyors mini LED-monitort. A 68,6 cm képátlójú (27") AG274QGM modell QHD felbontású (2560 x 1440 képpont) IPS panellel, 300 Hz képfrissítési rátával, NVIDIA G-SYNC ULTIMATE támogatással és NVIDIA Reflex Analyzerrel büszkélkedhet. 

2022. január 8. 14:41

Jobb hordozhatóság, teljesítmény és perifériák az Alienware-nél

A Dell Technologies bemutatta az új Alienware laptopokat és kiegészítőket, többek között a világ legvékonyabb 14 colos gamerlaptopját, a legnagyobb teljesítményű 17 colos AMD Advantage gamerlaptopját és a világ első Quantum Dot OLED gamermonitorját. 

2022. január 7. 17:17

A Dell új szintre emeli az együttműködést és a vizuális élményt

A Dell Technologies bemutatta az új XPS 13 Plust, amely a vállalat eddigi legnagyobb teljesítményű eszköze.* A modellt az alapoktól tervezték újra, modern és stílusos, ugyanakkor rendkívül hatékony technológiai fejlesztéseket kapott.  Az XPS 13 Plus az első XPS 13 laptop, amelyet a 12. generációs Intel Core 28 W-os processzorokhoz terveztek. A modell nagyobb méretű, mint az elődje, illetve 55 százalékkal jobb légáramlást biztosító ventilátorokkal rendelkezik. Ennek ellenére a zajkibocsátás nem növekedett.

2022. január 7. 15:41

A CES-en mutatkozik be a Samsung sokoldalú 2022-es monitorcsaládja

A Samsung bemutatja monitorkínálatának legújabb modelljeit, amelyek tovább erősítik a vállalat szerepét az iparágban. Az új készülékek lenyűgöző képminőséggel és könnyen használható funkcióikkal még több felhasználónak kínálnak megfelelő megoldást a munkához vagy a kikapcsolódáshoz. 

2022. január 3. 10:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35