Legendás sebesség a villámgyors mini LED monitorral

forrás: Prím Online, 2022. január 8. 14:41

A világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az AGON by AOC – büszkén mutatja be az AGON PRO AG274QGM modellt, a villámgyors mini LED-monitort. A 68,6 cm képátlójú (27") AG274QGM modell QHD felbontású (2560 x 1440 képpont) IPS panellel, 300 Hz képfrissítési rátával, NVIDIA G-SYNC ULTIMATE támogatással és NVIDIA Reflex Analyzerrel büszkélkedhet. 

Ennek az impozáns monitornak a kiegészítéséül az AGON by AOC bejelentette, hogy az AOC GAMING GM510 gaming egér mostantól támogatja az NVIDIA Reflexet is, amely így együtt használható az AG274QGM modellel, ezáltal a játékosok pontos adatokat kaphatnak a rendszerük késleltetéséről. A gamerek mostantól úgy csatlakozhatnak a mérkőzésekhez, hogy tudják, a lehető legalacsonyabb a latenciájuk, és gyors reflexeiket nem akadályozza a felszerelésük. Ugorjunk fejest a veszélyzónába!

 

 

Gaming a teljesítmény határán

A gyors tempójú játékok versenykörnyezetében, ahol a győzelmet ezredmásodpercekben mérik, a tét az egekbe szökik, és egyetlen rosszul kiszámított célzás vagy akár egy pillanatnyi input lag is korai vereséget jelenthet. Az NVIDIA Reflex API-t használó játékok a Geforce GPU-k és a CPU dinamikus szinkronizálásával csökkentik a bemeneti késleltetést, így a játékosok gyorsabban elérhetik a célpontokat, gyorsabban reagálhatnak és pontosan célozhatnak. Továbbá az NVIDIA Reflex Analyzer csomagja az NVIDIA Reflex által támogatott monitorokkal és bemeneti eszközökkel is együttműködik, így a felhasználók pontosan láthatják, hogy mekkora a teljes rendszerkésleltetésük, és abban a tudatban vághatnak bele a játékokba, hogy a számítógépük a lehető legalacsonyabb késleltetéssel működik.

 

Emeljük a mércét

Az AGON PRO AG274QGM pontosan ennek a versenyközpontú és képzett közönségnek készült, ahol az ezredmásodpercek számítanak. Ez az ambiciózus gaming monitor kivételes, 300 Hz frissítési rátát és mindössze 1 ms GtG válaszidőt kínál. Az AG274QGM QHD felbontással (2560 x 1440 képpont) büszkélkedhet, ami napjainkban a magas képfrissítési sebesség és a magas képhűség egyidejű elérése szempontjából egy ideális érték.

 

 

Az AG274QGM széles látószögű IPS-panelje széles betekintési szögeket és magas színpontosságot kínál, amelyet az NVIDIA szabadalmaztatott színkalibrációja támogat. A monitor miniLED háttérvilágítása 576 dimmelhető zónából áll, így a kijelző a szemet gyönyörködtető fényes megjelenítés és a mély feketék érdekében megfelel a VESA DisplayHDR 1000 tanúsítványnak, amely igazán magával ragadó vizuális élményt eredményez. Mindez a magas, 300 Hz képfrissítési rátával kombinálva az AG274QGM modellt villámgyors mini LED monitorrá teszi. Továbbá ez a modell rendelkezik az NVIDIA G-SYNC ULTIMATE technológiával, ezáltal a felhasználók a szakadozás és akadozás kiküszöbölése érdekében profitálhatnak a változó képfrissítési frekvencia előnyeiből. Továbbá még akkor is csökkenti a bemeneti késleltetést, ha engedélyezve vannak a nagy valósághűségű funkciók, például az élethű HDR. A beépített G-SYNC modul változó overdrive-ot kínál, amelynél a képpontok reakciókészsége a képfrissítési sebesség változásaihoz van optimalizálva. Az AG274QGM lehetővé teszi, hogy a játékosok valóban szellemkép-mentes élményt élvezhessenek kevésbé ideális képkockasebességek mellett is.

 

Mindezeken kívül az AG274QGM tartalmazza az NVIDIA Reflex Analyzer-t. Ez a modul érzékeli a gaming egérből érkező kattintásokat, és méri az időt, amíg a képernyőn a keletkező pixelek módosulnak (pl. egy fegyver torkolattűzének villanása). A mindennapi használat során a nagyobb rugalmasság érdekében az AG274QGM négy USB 3.2 porttal rendelkezik, így a felhasználók közvetlenül csatlakoztathatják perifériáikat, például billentyűzetet vagy egeret. A csatlakozói között a zöld színnel jelölt USB-port az NVIDIA Reflex Analyzerrel történő integrációra van dedikálva.

 

Az AGON by AOC egy gaming egeret is kiemel, amely támogatja az NVIDIA Reflex funkciót. Az AGON by AOC a 2021-ben bemutatott kétkezes GM500 gaming egér után most bemutatja az új AOC GAMING GM510 NVIDIA Reflex egeret. Ez a rendkívüli, jobbkezes egér szokatlan, méhsejtmintázatú, túlvilági megjelenéssel büszkélkedhet. Ez az egyedi forma és szerkezet a lehető legkönnyebbé teszi az egeret (58 g). Az egér csökkentett érintkezési pontjai és légáteresztő kialakítása sokkal kényelmesebbé teszi az egér kezelését. A kiváló minőségű Pixart PMW3389 érzékelővel és 80 millió kattintásra tervezett, tartós Kailh kapcsolókkal felszerelt AOC GM510 valódi 16000 DPI-t, 50 g gyorsulást és 400 hüvelyk/másodperc követési pontosságot kínál. Ezek a tulajdonságok együttesen megfelelő, nagy pontosságú eszközzé teszik a versenyző játékosok számára.

 

 

Mivel mindkét termék támogatja az NVIDIA Reflexet, a GM510 egér csatlakoztatható az AG274QGM dedikált Reflex USB portjához, így a játékosok azonnali, pontos visszajelzést kaphatnak a rendszerük késleltetéséről. A versenyszerű játékok világában, ahol a reakcióidő és az alacsony késleltetés rendkívül fontos, az AG274QGM és a GM510 a játékosok legjobb csapattársai lesznek. Ezzel a felszereléssel a játékosok könnyedén kezelhetik a rendszer késleltetési problémáit, és az azonnali visszajelzés irányában javíthatják rendszerük teljesítményét. A gyors tempójú, magas oktánszámú játék a még sosem volt ilyen izgalmas a versenyszcénában!

 

Az AGON PRO AG274QGM elérhetősége és ajánlott fogyasztói ára egyelőre nem megerősített.

Az AOC GAMING GM510 egér már kapható 39.90 € ajánlott fogyasztói áron.

 

_______________ 

* A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2021 Q2

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips bemutatja a díjnyertes hordozható monitort kettős USB-C-vel

Az új hordozható Philips 16B1P3302D monitor egy tökéletes útitárs. A Philips 16B1P3302D modell a Philips monitors hordozható sorozatának részeként jelenik meg. A monitor dizájn-identitása elnyerte a 2021 iF Product Design Award címet, és a 2021 Red Dot díjat is elhozta.

2023. március 22. 20:01

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

A Lenovo új szintre emeli a teljesítményt, az erőt és a sebességet

A Lenovo bejelentette a ThinkStation PX, P7 és P5 termékeket, a vállalat eddigi legfejlettebb asztali munkaállomásainak új, technológiailag legfejlettebb készülékeit. Az új munkaállomásokat az alapoktól kezdve úgy tervezték újra, hogy a szélsőséges, nagy számítási igényű munkaterhelésnek is megfeleljenek az iparágakban, ezért az Intel legújabb, akár 120 magos processzortechnológiájával és a csúcskategóriás NVIDIA RTX professzionális GPU-k támogatásával is rendelkezik.

2023. március 10. 15:29

Így szabadulhatunk ki a multitasking csapdájából

Egyre többen kerülünk olyan helyzetbe, hogy egymástól teljesen független és eltérő jellegű feladatokat kell határidőre ellátnunk. Hétköznapi munkavégzésünk során egyre többféle tevékenységet végzünk párhuzamosan, miközben fő állásunk mellett vállalkozást csinálunk a hobbinkból, építjük a közösségimédia-csatornáinkat, második munkát és önálló projekteket vállalunk be, netán még online képzéseken is részt veszünk – mindennek a központját pedig otthonunkban rendezzük be. Az LG szakértői most összeszedték, milyen módszerekkel és eszközökkel lehetünk úrrá a kialakult káoszon.

2023. március 10. 09:55

Szorongáshoz és depresszióhoz is vezethet az ülőmunka

Sokan dolgozunk egész nap a számítógépek előtt, ülve, ráadásul már nemcsak a munkaidőt, de a szabadidőnket is a képernyők társaságában, a kanapénkon töltjük. A túl sok ülés ugyanakkor nemcsak a fizikai, hanem a mentális egészségünkre is negatív hatással lehet. Számos egyszerű mód van azonban arra, hogy legalább részben ellensúlyozzuk ezeket – az LG most összegyűjtötte a leghasznosabb tippeket.

2023. február 24. 09:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48