Legendás sebesség a villámgyors mini LED monitorral

forrás: Prím Online, 2022. január 8. 14:41

A világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az AGON by AOC – büszkén mutatja be az AGON PRO AG274QGM modellt, a villámgyors mini LED-monitort. A 68,6 cm képátlójú (27") AG274QGM modell QHD felbontású (2560 x 1440 képpont) IPS panellel, 300 Hz képfrissítési rátával, NVIDIA G-SYNC ULTIMATE támogatással és NVIDIA Reflex Analyzerrel büszkélkedhet. 

Ennek az impozáns monitornak a kiegészítéséül az AGON by AOC bejelentette, hogy az AOC GAMING GM510 gaming egér mostantól támogatja az NVIDIA Reflexet is, amely így együtt használható az AG274QGM modellel, ezáltal a játékosok pontos adatokat kaphatnak a rendszerük késleltetéséről. A gamerek mostantól úgy csatlakozhatnak a mérkőzésekhez, hogy tudják, a lehető legalacsonyabb a latenciájuk, és gyors reflexeiket nem akadályozza a felszerelésük. Ugorjunk fejest a veszélyzónába!

 

 

Gaming a teljesítmény határán

A gyors tempójú játékok versenykörnyezetében, ahol a győzelmet ezredmásodpercekben mérik, a tét az egekbe szökik, és egyetlen rosszul kiszámított célzás vagy akár egy pillanatnyi input lag is korai vereséget jelenthet. Az NVIDIA Reflex API-t használó játékok a Geforce GPU-k és a CPU dinamikus szinkronizálásával csökkentik a bemeneti késleltetést, így a játékosok gyorsabban elérhetik a célpontokat, gyorsabban reagálhatnak és pontosan célozhatnak. Továbbá az NVIDIA Reflex Analyzer csomagja az NVIDIA Reflex által támogatott monitorokkal és bemeneti eszközökkel is együttműködik, így a felhasználók pontosan láthatják, hogy mekkora a teljes rendszerkésleltetésük, és abban a tudatban vághatnak bele a játékokba, hogy a számítógépük a lehető legalacsonyabb késleltetéssel működik.

 

Emeljük a mércét

Az AGON PRO AG274QGM pontosan ennek a versenyközpontú és képzett közönségnek készült, ahol az ezredmásodpercek számítanak. Ez az ambiciózus gaming monitor kivételes, 300 Hz frissítési rátát és mindössze 1 ms GtG válaszidőt kínál. Az AG274QGM QHD felbontással (2560 x 1440 képpont) büszkélkedhet, ami napjainkban a magas képfrissítési sebesség és a magas képhűség egyidejű elérése szempontjából egy ideális érték.

 

 

Az AG274QGM széles látószögű IPS-panelje széles betekintési szögeket és magas színpontosságot kínál, amelyet az NVIDIA szabadalmaztatott színkalibrációja támogat. A monitor miniLED háttérvilágítása 576 dimmelhető zónából áll, így a kijelző a szemet gyönyörködtető fényes megjelenítés és a mély feketék érdekében megfelel a VESA DisplayHDR 1000 tanúsítványnak, amely igazán magával ragadó vizuális élményt eredményez. Mindez a magas, 300 Hz képfrissítési rátával kombinálva az AG274QGM modellt villámgyors mini LED monitorrá teszi. Továbbá ez a modell rendelkezik az NVIDIA G-SYNC ULTIMATE technológiával, ezáltal a felhasználók a szakadozás és akadozás kiküszöbölése érdekében profitálhatnak a változó képfrissítési frekvencia előnyeiből. Továbbá még akkor is csökkenti a bemeneti késleltetést, ha engedélyezve vannak a nagy valósághűségű funkciók, például az élethű HDR. A beépített G-SYNC modul változó overdrive-ot kínál, amelynél a képpontok reakciókészsége a képfrissítési sebesség változásaihoz van optimalizálva. Az AG274QGM lehetővé teszi, hogy a játékosok valóban szellemkép-mentes élményt élvezhessenek kevésbé ideális képkockasebességek mellett is.

 

Mindezeken kívül az AG274QGM tartalmazza az NVIDIA Reflex Analyzer-t. Ez a modul érzékeli a gaming egérből érkező kattintásokat, és méri az időt, amíg a képernyőn a keletkező pixelek módosulnak (pl. egy fegyver torkolattűzének villanása). A mindennapi használat során a nagyobb rugalmasság érdekében az AG274QGM négy USB 3.2 porttal rendelkezik, így a felhasználók közvetlenül csatlakoztathatják perifériáikat, például billentyűzetet vagy egeret. A csatlakozói között a zöld színnel jelölt USB-port az NVIDIA Reflex Analyzerrel történő integrációra van dedikálva.

 

Az AGON by AOC egy gaming egeret is kiemel, amely támogatja az NVIDIA Reflex funkciót. Az AGON by AOC a 2021-ben bemutatott kétkezes GM500 gaming egér után most bemutatja az új AOC GAMING GM510 NVIDIA Reflex egeret. Ez a rendkívüli, jobbkezes egér szokatlan, méhsejtmintázatú, túlvilági megjelenéssel büszkélkedhet. Ez az egyedi forma és szerkezet a lehető legkönnyebbé teszi az egeret (58 g). Az egér csökkentett érintkezési pontjai és légáteresztő kialakítása sokkal kényelmesebbé teszi az egér kezelését. A kiváló minőségű Pixart PMW3389 érzékelővel és 80 millió kattintásra tervezett, tartós Kailh kapcsolókkal felszerelt AOC GM510 valódi 16000 DPI-t, 50 g gyorsulást és 400 hüvelyk/másodperc követési pontosságot kínál. Ezek a tulajdonságok együttesen megfelelő, nagy pontosságú eszközzé teszik a versenyző játékosok számára.

 

 

Mivel mindkét termék támogatja az NVIDIA Reflexet, a GM510 egér csatlakoztatható az AG274QGM dedikált Reflex USB portjához, így a játékosok azonnali, pontos visszajelzést kaphatnak a rendszerük késleltetéséről. A versenyszerű játékok világában, ahol a reakcióidő és az alacsony késleltetés rendkívül fontos, az AG274QGM és a GM510 a játékosok legjobb csapattársai lesznek. Ezzel a felszereléssel a játékosok könnyedén kezelhetik a rendszer késleltetési problémáit, és az azonnali visszajelzés irányában javíthatják rendszerük teljesítményét. A gyors tempójú, magas oktánszámú játék a még sosem volt ilyen izgalmas a versenyszcénában!

 

Az AGON PRO AG274QGM elérhetősége és ajánlott fogyasztói ára egyelőre nem megerősített.

Az AOC GAMING GM510 egér már kapható 39.90 € ajánlott fogyasztói áron.

 

_______________ 

* A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2021 Q2

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39