Lenyűgözően nagy és erőteljes Philips képernyő

forrás: Prím Online, 2020. július 28. 13:07

Az MMD, a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja az új Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide hajlított LCD képernyőt, egy 49 hüvelykes (48,8 hüvelyk/124 cm) monitort, amely a professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva került megtervezésre. Ez a díjnyertes monitor bővelkedik teljesítményfokozó funkciókban és luxuskivitelű 32:9 SuperWide 49 hüvelykes képernyőjével, valamint 5120 x 1440 pixeles felbontásával tökéletesen helyettesíthet két egymás mellé elhelyezett 27 hüvelykes 16:9 Quad HD képernyőt.

  

Philips 498P9

 

1800R hajlított képernyőjének köszönhetően, amely szélesebb látómezőt kínál és finoman körbeveszi a felhasználót, a 498P9 modell figyelemelterelő hatásoktól mentes megjelenítést és a szem számára nagyobb kényelmet nyújt. A 498P9 modell igen magas natív kontraszttal (3000:1), a zökkenőmentes képi mozgások érdekében 70 Hz frissítési rátával, magas színpontossággal (DeltaE < 2) és széles színspektrum lefedettséggel (sRGB 121%, AdobeRGB 91%) rendelkező VA panellel van ellátva. A monitor tudása azonban ezeken is túlmutat: a MultiView technológia révén, amely aktív kettős kapcsolatot és megtekintést tesz lehetővé, a professzionális felhasználók egyszerre csatlakoztathatnak hozzá asztali számítógépet és laptopot. Mostantól a munkával töltött minden perc hatékonyabb, termelékenyebb és kényelmesebb lesz.

 

Az Ön munkavégzési igényeihez tervezve

Lenyűgöző méretével a Philips 498P9 monitor megkönnyíti a munkát. Egy sor olyan csatlakoztathatósági opcióval rendelkezik, mint például a DisplayPort, a HDMI és az USB 3.2. A beépített MultiClient Integrated KVM kapcsoló a MultiView funkcióval együtt lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyetlen monitor-billentyűzet-egér összeállítással egyszerre két eszközt vezéreljen, még több időt és helyet megtakarítva ezáltal. A legkomplexebb multitasking feladatok hatékonyságának felturbózása érdekében egy gombnyomással átkapcsolhat a két USB 3.2 uplink porttal csatlakoztatott forrás között.

 

Köztudott, hogy azok a professzionális felhasználók, akik sok időt töltenek a monitor előtt, természetesen ki kívánják használni a legújabb technológiai vívmányok nyújtotta előnyöket. Az optimális munkakörnyezethez azonban komfortérzet is szükséges.  Ennek érdekében a Philips 498P9 képernyő például ergonomikus Compact Ergo Base lábazattal van ellátva, amely egy billenthető, forgatható és beállítható magasságú felhasználóbarát Philips monitor lábazat és amelynek segítségével minden felhasználó a maximális megtekintési kényelméhez és hatékonyságához pozicionálhatja a monitort.

 

Túl a képen és a képzeleten

A technológiai funkciók széles kínálatának köszönhetően a Philips 498P9 monitor kiemelkedik a tömegből. A Dual QHD felbontás (5120 x 1440) lehetővé teszi, hogy a hatalmas képernyő kristálytiszta részleteket és élethű képeket jelenítsen meg – tökéletessé téve ezt a modellt azok számára, akiknek precizitásra és pontosságra van szüksége. A SmartImage exkluzív csúcstechnológiának köszönhetően, amely elemzi a képernyőn megjelenő tartalmat és optimalizálja annak teljesítményét, még magasabb a megjelenített képminőség. Továbbá a zökkenőmentes, természetellenes hatásoktól mentes gaming teljesítmény érdekében az Adaptive-Sync technológia erőfeszítés nélküli gördülékeny kezelhetőséget nyújt, így munkával töltött hosszú órák után is élvezheti a SuperWide képarányt.

 

A Philips számára mindig is elsődleges volt a felhasználó kényelme, így a 498P9 modellen is számos komfort funkció megtalálható, például a villogás csökkentése által a szem fáradását megelőző LowBlue Mode és a Flicker-Free technológia.

 

Az új modell a fenntarthatóság tekintetében is elől jár: a 0 Watt kapcsolóval a felhasználó teljesen leválaszthatja a monitort az AC áramellátásról, így nulla áramfogyasztást érhet el. A modell továbbá megfelel az olyan környezetvédelmi normáknak, mint az EnergyStar 8.0, a EPEAT*, a RoHS, rendelkezik TCO tanúsítvánnyal, továbbá csomagolóanyaga 100%-ban újrahasznosítható.

 

A Philips 498P9 monitor 2020 augusztusától lesz kapható 899 € ajánlott fogyasztói áron.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sokkal kevesebbet nyomtatnak a magyarok

Milliós nagyságrendben csökkent a kinyomtatott lapok száma a magyar irodákban – tájékoztatott a nyomtatóbérlés piacán évtizedek óta jelenlévő soproni Master Partner Kft. A friss elszámolási adatok és az iparági tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy az otthoni munkavégzés és az online kapcsolattartás miatt fellendült a digitális dokumentumkezelés, amelyre a vártnál sokkal gyorsabban álltak át a magyar kis- és középvállalkozások.

2020. augusztus 3. 10:56

Lenyűgözően nagy és erőteljes Philips képernyő

Az MMD, a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja az új Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide hajlított LCD képernyőt, egy 49 hüvelykes (48,8 hüvelyk/124 cm) monitort, amely a professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva került megtervezésre. Ez a díjnyertes monitor bővelkedik teljesítményfokozó funkciókban és luxuskivitelű 32:9 SuperWide 49 hüvelykes képernyőjével, valamint 5120 x 1440 pixeles felbontásával tökéletesen helyettesíthet két egymás mellé elhelyezett 27 hüvelykes 16:9 Quad HD képernyőt.

2020. július 28. 13:07

Új AltaLink digitális munkahelyi asszisztensek a Xeroxtól

A Xerox bejelentette új multifunkciós nyomtatóinak érkezését: a ConnectKey technológiának köszönhetően a Xerox AltaLink C8100 és a Xerox AltaLink B8100 még jobban támogatja a mai flexibilis munkakörnyezetet és segít a cégeknek a digitális átalakulás felgyorsításában.

2020. július 26. 10:37

A Red Dot Design Award 2019 győztese megérkezett az üzletekbe

A képernyő-specialista AOC bemutatja a 31,5 hüvelykes (80 cm) U32U1 professzionális képernyőt. A modell a világhírű formatervező iroda, a Studio F. A. Porsche által megálmodott merész dizájn és az AOC csúcstechnológiás képernyőjének kombinációjából született.

2020. július 23. 16:21

Új XPS asztali számítógép és S sorozatú monitorok a Delltől

A megfelelő otthoni PC – tökéletes monitorral és tartozékokkal kiegészítve – korlátok nélkül, bármiben kiszolgálja a felhasználóját, amire csak szüksége lehet: az alkotástól kezdve a munkán és a játékon át a kommunikációig. A Dell májusban bemutatott XPS notebookjait most az új XPS asztali számítógép követi, amely a Dell monitorainak új, S sorozatával egy időben jelenik meg, és a megszokott stílust és teljesítményt képviseli.

2020. július 18. 16:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás