Már az LG és Android okostévéken is elérhető a UPC Direct Now alkalmazás!

forrás: Prím Online, 2020. november 22. 12:06

A UPC Direct év végi prémium moziajánlata után az LG és Android okostévé tulajdonosok számára rukkolt elő újdonsággal: mostantól már ezeken a készülékeken is elérhető a UPC Direct Now alkalmazás akár 82 csatornával. 

A UPC Direct Now app könnyen letölthető az LG Content Store-ból, Android tévékre pedig a Google Play-ből. Telepítést és regisztrációt követően előfizetőként, a felületen történő bejelentkezés után máris használhatóvá válik a szolgáltatás. Az LG TV-k esetében ráadásul az applikáció alapértelmezettként megjelenik a letöltött appok között a 4. helyen, így azt keresnie sem kell az LG TV tulajdonosoknak. 

 

Akik a közeljövőben szeretnének csatlakozni a UPC Direct előfizetőihez, gyorsan és kényelmesen megtehetik a Smart TV app segítségével. A regisztrációs folyamatot követően azonnal használható is a UPC Direct Now app, azonnal követhetővé válik a 82 online csatorna műsora. 

 

 

Az alkalmazás - lévén, hogy iOS és Android operációs rendszereken fut, - további okoseszközökre is letölthető. Ezáltal a felhasználók egy hozzáféréssel akár 5 különböző műsort, 5 különböző eszközön nézhetnek.

 

Az alkalmazás felülete egyszerű, könnyen kezelhető. Minden családtag saját avatart állíthat be (maximum 5 db-ot), így mindenki a saját előzményeit láthatja és mindenki számára eltérő jogosultságok és megnézhető tartalmak állíthatók be, saját ízlésük és akár életkoruk szerint. Ráadásul az avatár létrehozásakor kiválasztható gyerek avatár is, mely használatakor gyerekekre szabott főoldal jelenik meg.

 

Az app kényelmi funkciói közé tartozik a visszajátszás és újraindítás. Használatukkal egyes műsorok 7 napig visszajátszhatóak, illetve az élő adások újraindíthatóak, így elkerülhető, hogy a kedvenc műsorokról lemaradjunk. A műsorújságban könyvjelzők segítségével kijelölhetőek a később megnézendő műsorok, ezeket a rendszer listába gyűjti és külön oldalon tárolja.

 

 

Magyarországon ezidáig a UPC Direct Now app Samsung, Panasonic és a Vestel International cég által gyártott, és a UPC Direct honlapján meghatározott évjáratokban gyártott okostévéken volt elérhető, mely lista az LG és Android TV-kkel bővült novemberben.

 

Azért, hogy mindig legyen mit nézni, a UPC Direct ez év végén csatornabővítéssel kedveskedik előfizetőinek: ez online TV esetében extra 31 csatornát jelent – így a korábbi 51 csatorna helyett most már 82 csatorna műsora nézhető az applikáció segítségével.

 

A szolgáltató különleges év végi ajánlatának keretén belül most nem csak kedvező áron juthatnak hozzá az új előfizetők a csaknem 118 csatorna műsorkínálatához, de olyan prémium mozicsatornák műsorait is ingyen élvezhetik, mint az HBO, Cinemax, vagy a FilmBox.

 

Kedvezve a dokumentumfilmek szerelmeseinek, Magyarországon először, és jelenleg egyedüliként, a UPC Direct Now felhasználóknak vált elérhetővé a közel 400 videóból és 35 kategóriából álló NatGeo videótárát: tudomány, természettudomány, technológia, kultúra, kaland, történelem, témakörökben. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG OLED evo televíziók már a negyedik egymást követő évben kapják meg a környezetbarát minősítést

Az LG 2024-es OLED evo televíziói megkapták a Carbon Trust*  szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről**  és szén-dioxid méréséről***  szóló tanúsítványait, valamint a Société Générale de Surveillance (SGS) környezetvédelmi védjegyét****, amellyel az LG folyamatos ESG-kezdeményezéseit immár negyedik egymást követő évben ismerték el. Az LG legújabb OLED tévéi továbbá kiérdemelték az Intertek újrahasznosítási tanúsítványát*****, amely immár második éve bizonyítja ezen a téren is az LG környezetvédelmi felelősségvállalását.

2024. április 25. 14:53

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

A Samsung legújabb képernyői az AI TV-k új korszakát hozzák el

A Samsung az Unbox & Discover eseményen mutatta be 2024-es Neo QLED 8K és 4K, valamint OLED televíziókból és hangprojektorokból álló portfólióját. A világ egyik élvonalbeli televíziógyártójaként elismert Samsung idén bevezetett készülékei olyan hatékony, mesterségesintelligencia (AI)-alapú funkciókkal rendelkeznek, amelyek minőségibb otthoni szórakozást kínálhatnak.

2024. április 25. 11:38

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Jöhet a személyre szabott reklámoktól mentes ingyenes Facebook és Instagram?

Nagy várakozás előzte meg az uniós adatvédelmi testület (EDPB) állásfoglalását az egyelőre leginkább a Meta által használt „consent or pay” (hozzájárulás vagy fizetés) üzleti modell adatvédelmi vonatkozásaival kapcsolatban. Várhatóan mi lesz a hatása a véleménynek a közösségi médiumok és platformok működésére, mit jelenthet mindez a piaci szereplők és a felhasználók számára? A fenti kérdéseket Bartal Ivánnal, az Oppenheim Ügyvédi Iroda adatvédelmi jogi praxisának vezetőjével jártuk körbe.

2024. április 24. 21:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50