Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb prémium kategóriás vezeték nélküli fülhallgatója

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 20. 09:56

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb flagship vezeték nélküli fülhallgatója, az open-fit kialakítású HUAWEI FreeBuds 5. A fülhallgató futurisztikus, csepp alakú megjelenéssel, intelligens zajszűrő technológiákkal és továbbfejlesztett nagy felbontású, tiszta hangzással érkezik. A HUAWEI FreeBuds 5 akár harminc órán át használható a feltöltést követően, egy gyors 5 perces töltés pedig akár 2 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. A fülhallgató bármilyen iOS vagy Android okostelefonhoz csatlakoztatható.

Magyarországon is megjelent a Huawei legújabb vezeték nélküli fülhallgatója, az open-fit kialakítással rendelkező HUAWEI FreeBuds 5. A fülhallgató nagy felbontású, tiszta hangzással, hosszú akkumulátor-üzemidővel és intelligens audiocsatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, kiváló társa lehet a fiatalabb felhasználóknak, akik divatos és könnyen használható termékre vágynak.

 

Futurisztikus megjelenés, kényelmes kialakítás

 

Az áramvonalas kialakítású HUAWEI FreeBuds 5 kényelmes, és esztétikus megjelenést nyújt. A csepp alakú, futurisztikus fülhallgató több tízezer ergonómiai szimuláció és több száz optimalizálás eredménye, amelyek biztosítják, hogy a dupla C alakú ívek megfelelően illeszkedjenek a fül körvonalához. Emellett a csepp alakú kialakítás nagyobb érintkezési felületet biztosít az eszköz és a fül között, ami csökkenti a terhelést és könnyed viselési élményt ad. Az ív alakú szárnak köszönhetően a nyomás egyenletesen oszlik el a fülhallgató érintésekor, így gyors és könnyű kezelést tesz lehetővé. A fülhallgató töltőtokja matt fényű és texturált felületű, könnyen nyitható és zárható.

 

 

Nagy felbontású hangzás, magasabb frekvenciamenet, 16 Hz-es mélyhangok

 

A FreeBuds 5 az innovatív különálló hangszórónak, az akkumulátormodulnak és a vezérlő áramköri architektúrának köszönhetően erőteljes akusztikus teljesítményt kínál. Az új fülhallgató ultramágneses dinamikus meghajtóját úgynevezett basszus turbó technológiával szerelték fel, amely akár 16 Hz frekvenciájú mélyhangok kibocsátására is képes. A két áramkörös mágneseknek köszönhetően a frekvenciamenet 50 százalékkal magasabb az előző generációhoz képest. A hármas adaptív hangszínszabályzó technológia (Triple adaptive EQ) valós időben optimalizálja a hangminőséget 100 Hz-től 2000 Hz-ig, így kiküszöbölve a hallójárat alakja, a viselési mód és a hangerő által okozott eltéréseket, folyamatosan biztosítva a kiváló hangminőséget.

 

A FreeBuds 5 támogatja az L2HC és LDAC kodekeket, és Hi-Res Audio Wireless tanúsítvánnyal rendelkezik. A fülhallgató hangátviteli sebessége akár 990 kbps is lehet, és lehetővé teszi a 96 kHz/24 bites HD audio hangzást is a tiszta, pontos hangminőség érdekében.

 

 

Intelligens zajszűrő technológia, zökkenőmentes interakciók

 

A HUAWEI FreeBuds 5 három mikrofonos hibrid zajszűréssel rendelkezik, amely alkalmazkodik a fül alakjához és a viselés módjához. Az intelligens, dinamikus zajszűrő technológia segítségével a fülhallgató képes azonosítani a hangkörnyezetet, és valós időben ahhoz igazítja a zajszűrési módot. A fülhallgató három mikrofonos hívászajszűrő rendszere kiszűri a hívás közbeni zajokat is. Ennek köszönhetően a beszélő hangja hangosan és tisztán hallatszik, akár metrózunk, egy nyüzsgő kávézóban ülünk, vagy forgalmas utcán sétálunk.

 

A FreeBuds 5 személyre szabott pop-up ablakkal, hangszolgáltatáshoz kapcsolódó widgetekkel, audiocsatlakozási központtal, valamint az EMUI 13 és az AI Life alkalmazás által biztosított számos zökkenőmentes, intelligens kezelési lehetőséggel érkezik.

 

Akár 30 óra használat egy töltéssel

 

A HUAWEI FreeBuds 5 akár 30 órán át használható a teljes feltöltést követően, egy gyors 5 perces töltés pedig akár 2 órányi zenehallgatást is lehetővé tesz, ami az előző generációhoz képest 200 százalékkal gyorsabb töltési sebességet jelent.  

 

A HUAWEI FreeBuds 5 bármilyen iOS vagy Android okostelefonhoz csatlakoztatható. Az egyszerű párosítási mechanizmus lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármely Bluetooth-t használó eszközön hallgathassák kedvenc zenéiket. 

 

Ezenfelül az AI Life alkalmazás személyre szabott vezérlést tesz lehetővé, amely Android-felhasználók számára egyszerűen és biztonságosan telepíthető a Huawei alkalmazásboltján, az AppGalleryn keresztül. Az iOS-felhasználók az eszköz és az iOS-okostelefon közvetlen párosítása révén érhetik el az intelligens funkciókat.

 

 

Elérhetőség, ár

 

A HUAWEI FreeBuds 5 két színben kapható hazánkban: Kerámia Fehér, Fagyos Ezüst. A termék ajánlott bruttó fogyasztói ára: 59.990 Ft. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kutatás: az európai válaszadók több mint fele nem jár rendszeresen orvosi vizsgálatokra

Egy nyolc európai országban végzett felmérés* szerint a válaszadók 56 százaléka nem jár rendszeresen orvosi vizsgálatra, annak ellenére, hogy több mint 70 százalékuk küzd legalább egy egészségügyi tünettel. A Huawei és az Ipsos friss kutatása alapján a megkérdezettek többsége nincs tisztában a kulcsfontosságú egészségügyi mutatók – vérnyomás, pulzus vagy vércukorszint – ideális tartományával sem. A kutatás szerint az okosóra-használók pedig sokkal nagyobb valószínűséggel ismerik az alapvető egészségmutatók ideális értékét, és ezeket több mint kétszer annyiszor ellenőrzik, mint azok, akik nem rendelkeznek ilyen eszközzel.

2023. december 4. 18:58

Okosérzékelők az otthon távoli felügyeletéhez és vezérléséhez

Az IKEA három új, VALLHORN, PARASOLL és BADRING névre keresztelt, a vízszivárgás- és mozgásérzékeléshez fejlesztett, megfizethető okosérzékelővel bővíti választékát. Az érzékelőket úgy tervezték, hogy a vásárlók számára nagyobb fokú felügyeleti lehetőséget és kényelmet biztosítsanak azáltal, hogy kapcsolatban maradhatnak az otthonukkal, még akkor is, ha távol vannak.

2023. november 28. 19:07

Rekordmennyiségű innovációs díjat nyert el az LG a közelgő 2024-es CES-en

Technológia és dizájnmegoldásaikért több mint 30 innovációs díjat érdemeltek ki az LG Electronics (LG) legújabb életmód-innovációi a 2024-es CES-en. A háztartási készülékek, a szórakoztatóelektronika és az üzleti megoldások kategóriákban kiosztott díjak között két Best of Innovation, azaz a kiállítás legjobb innovációinak járó díj is szerepel, amelyet az LG OLED televíziói kaptak meg.

2023. november 27. 15:58

Kopogtatnak a jövő okos háztartási gépei

Még messze vagyunk attól, hogy széles körben használjuk az okos háztartási eszközöket, de folyamatosan nő az érdeklődés irántuk. Az okosotthonok térnyerésének az adhat majd löketet a jövőben, ha a háztartási gépeket is teljes mértékben be lehet integrálni a rendszerbe. A legnagyobb áttörést a fejlesztésben egyrészt az energiahatékonysági törekvések, másrészt a készülékek öndiagnosztizálási képessége hozhatják el.

2023. november 27. 14:26

Még masszívabb lett a Casio G-SHOCK legújabb outdoor karórája

A világ egyik legismertebb óramárkája, a Casio vadonatúj karórát dob piacra Magyarországon. Az újdonság a kimagasló ütés- és rázkódás állósággal rendelkező G-Shock márka tagja. „A Mudmaster igazi hívószó azok számára, akik a strapabíró, magas tudásszintet képviselő karórákat keresik természetjáráshoz, hegymászáshoz, vagy egyéb extrémsportokhoz” – emelte ki Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2023. november 25. 16:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27