Megérkezett a Samsung Galaxy Tab S4

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 2. 11:06

A Samsung Electronics bemutatta legújabb 2 az 1-ben Android tabletjét, a Samsung Galaxy Tab S4-et, amelyet azon felhasználók igényeit szem előtt tartva terveztek, akik útközben – otthonukban, irodájukban és ezek között ingázva – is hatékonyan szeretnék végezni munkájukat. 

A Samsung Galaxy Tab S4 tablet segítségével a felhasználók okosabban, mindig a legmagasabb hatásfokon végezhetik a munkájukat. A ragyogó, modern dizájn a magával ragadó kijelző, a 4 darab hangszóró és a fejlett szórakoztató funkciók teszik a Galaxy Tab S4-et elengedhetetlen készülékké azok számára, aki egy hordozható eszközt keresnek számítógépes színtű tudással.

 

„A Samsung hiszi, hogy a tablet továbbra is kiemelkedő szerepet játszik a teendők egyszerűsítésében és a mobilitás élményének fejlesztésében – mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics elnök-vezérigazgatója. – A Galaxy Tab S4 egy prémium tablet, amely a Samsung DeX kábellel párosítva segít a felhasználóknak, hogy a maximumot nyújtsák, bárhol is legyenek épp a világban. A csatlakoztatott eszközökből álló ökoszisztémánk legújabb tagja számos szórakoztató funkcióval is bír, amelyek segítenek hasznosan és kényelmesen tölteni a szabadidőt. Alig várjuk, hogy ezt a felhasználóinknak is bizonyíthassuk.”

 

 

Samsung DeX és S Pen: a produktivitás új szintjei

A Galaxy Tab S4 a gyártó első olyan tabletje, amely a Samsung DeX móddal rendelkezik. A külön megvásárolható Book Cover Keypad billentyűzet csatlakoztatásával vagy a Galaxy Tab S4 Quick Panel gyorsbillentyűzettel a Samsung DeX üzemmód egyszerűen, a navigációs sávban egy gombnyomással aktiválható, így az androidos kezelőfelületet gyorsan lehet asztali módra váltani. A Samsung DeX üzemmóddal a Galaxy Tab S4-en az Android applikációk, beleértve a Microsoft Office csomagot is, több, a számítógépeken megszokott stílusú ablakban nyithatók meg és méretezhetők át az igényeknek megfelelően. A tartalmak könnyen áthúzhatók egyik alkalmazásból a másikba, a billentyűkombinációk és a billentyűparancsok segítségével pedig a munkavégzés még hatékonyabbá válik.

 

Ha a felhasználóknak több képernyőre is szükségük lenne, a megfelelő HDMI kábel és egy USB multiport adapter segítségével a Samsung DeX könnyen csatlakoztatható külső monitorra is. Amellett, hogy összekapcsolt állapotban a Galaxy Tab S4 kezelőfelületet biztosít a külső eszközökhöz, teljes értékű Andorid tabletként is üzemel, így egyszerre két kijelzővel támogatja a felhasználók tevékenységét.

 

Mindegy, hogy a felhasználók otthon tartózkodnak, dolgoznak vagy utaznak, a Galaxy Tab S4 7300 mAh teljesítményű akkumulátora, amely akár 16 órányi videólejátszást is lehetővé tesz* , állandó mozgásban tartja őket. A Samsung biztonsági platformja, a Samsung Knox gondoskodik arról, hogy a bizalmas adatokat többszintes védelmi rendszer óvja. Az IT szakemberek pedig könnyedén a vállalati igényekhez szabhatják a munkavállalók eszközeinek kezelőfelületét.

 

A Samsung Galaxy Tab S4 a még nagyobb produktivitás érdekében idén S Pen érintőtollal érkezik. A tollnak köszönhetően a kommunikáció egyszerűbb lesz, a felhasználók pedig könnyebben tudják kifejezésre juttatni kreatív gondolatiakat, ötleteiket. A Screen-Off Memo funkciónak köszönhetően bármikor tudnak jegyzeteket készíteni, amelyeket a Samsung Notes alkalmazással egyszerűen rendszerezhetnek. Az S Pennel a navigáció, a fordítás, valamint a személyre szabott üzenetek küldése is gyerekjáték lesz.

 

 

Kijelző minden munkához és filmhez

A megfelelő kijelzővel minden sokkal egyszerűbb. Néha még a legelfoglaltabb szakemberek is hátradőlnek, hogy játsszanak egy kicsit, vagy megnézzenek egy jó filmet. Az új, hordozható eszköz most még magával ragadóbb élményt kínál. A Galaxy Tab S4 méretei megegyeznek a Galaxy Tab S3 paramétereivel, ugyanakkor keskenyebb keretekkel, nagy, 10.5 colos Super AMOLED kijelzővel, 16:10-es képaránnyal, 2560x1600, 287 pixel/inch (PPI) felbontással lesz elérhető az élénk színmegjelenítés és az élethű képmegjelenítés érdekében. A Galaxy Tab S4 négy darab beépített AKG Dolby Atmos hangszóróval érkezik, amelyek lenyűgöző hangélményt biztosítanak, és az átfogó, mindent körülölelő hangtechnikával visznek szórakozást a használatba. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően a Galaxy Tab S4 lehetővé teszi a tisztább párbeszédet, a mindent lefedő hangtereket, a torzítás nélküli maximális és a folyamatos, egyenletes lejátszási hangerőt.

 

Továbbfejlesztett csatlakoztathatóság, amely megkönnyíti az életet 

A Galaxy Tab S4 olyan új és továbbfejlesztett funkciókkal érkezik, amelyek hozzájárulnak a még inkább csatlakoztatott életstílus kialakításához. A Samsung Flow a fájlok, feladatok és értesítések összekapcsolásával és átvitelével teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy az összes eszközüket könnyedén, egyetlen felületen kezeljék. A Galaxy Tab S4-en elérhető SmartThings**  applikáció segítségével pedig gyorsan ellenőrizhetik és irányíthatják otthoni okoseszközeiket a tableten keresztül. A Galaxy Tab S4-en megtalálható Daily Board***  egy helyen teszi könnyen elérhetővé a felhasználók kedvenc fotóit, valamint az olyan mindennapi információkat, mint az időjárás, a naptár és az óra. 

 

A Galaxy Tab S4-ről további információ a http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy, a https://www.samsung.com/hu/tablets/galaxy-tab-s4-10-5-t830/SM-T830NZAAXEH/ vagy a https://www.samsung.com/hu/tablets/galaxy-tab-s4-10-5-t835/SM-T835NZAAXEH/ oldalon érhető el. 

 

Samsung Galaxy Tab S4 termékspecifikáció

 

 

___________

* Laboratóriumi tesztek eredménye alapján. Az akkumulátor üzemideje a használat és a beállítások függvényében változhat.

** Az elérhető funkciók régiónként eltérők lehetnek. 

*** Bevezetéskor a Daily Board a Galériát, az Időjárást, az Órát és a Naptárat tartalmazza.

**** A memória és tárhely kapacitása régiónként eltérő lehet.

____________

Minden, jelen dokumentumban feltűntetett specifikáció, funkció, alkalmazás és egyéb termékjellemző, beleértve, de nem kizárólag a termékelőnyöket, a dizájnt, az árazást, az alkatrészeket, a teljesítményt, az elérhetőséget és a kapacitást, előzetes értesítés nélkül változhat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15