Megfizethető e-olvasó E Ink Carta érintőképernyővel és SMARTlight technológiával

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 31. 18:17

A PocketBook felhasználóbarát, kompakt és könnyű, 6 hüvelykes Verse e-olvasója minden feltételt biztosít a kényelmes olvasáshoz. A készülék szemkímélő E Ink Carta érintőképernyővel, adaptív SMARTlight világítással, microSD-nyílással rendelkezik, és támogatja a PocketBook Cloudot.

 

Olyan szemkímélő, mint egy nyomtatott oldal

 

A PocketBook Verse jó társ az e-könyvmolyok számára. A 6 hüvelykes E Ink Carta HD érintőképernyővel kényelmes és élvezetes az olvasás. A kiváló minőségű kijelző papírszerű élményt biztosít, így több órán keresztül olvashatjuk anélkül, hogy ez megerőltetné a szemünket. Verőfényes időben sem kell nélkülöznünk, mivel az E Ink e-olvasók kijelzői tükröződésmentesek. 

 

Nagyobb szabadság az adaptív SMARTlight segítségével

 

A SMARTlight technológiával bármilyen fényviszonyokhoz hozzáigazíthatjuk a képernyő paramétereit, beállíthatjuk fényerejét és színhőmérsékletét. Zökkenőmentesen testre szabhatjuk az oldal színtónusát anélkül, hogy megszakítanánk az olvasást – egyszerűen csúsztassuk végig az ujjunkat a kijelző oldalán. A preferált képernyőbeállítási sablonokat el is menthetjük, és később aktiválhatjuk, így személyre szabhatjuk a megjelenítést.

 

Korlátlan olvasás 25 formátum támogatásával

 

A PocketBook Verse 25 könyv- és grafikai formátumot támogat, beleértve az ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG és PNG formátumokat. Így többé nincs szükség a fájlok konvertálására, és értékes időt takaríthatunk meg. A Verse az Adobe DRM támogatásának köszönhetően kompatibilis az online könyvtári szolgáltatásokkal is. A könyvek online kölcsönzése még soha nem volt ilyen egyszerű!

 

Memóriakártya-nyílás és egy hónapnyi olvasás egyetlen feltöltéssel

 

A PocketBook Verse segítségével soha nem fogyunk ki az olvasási lehetőségekből. A készülék 8 GB beépített memóriával rendelkezik, amely elegendő helyet biztosít több ezer könyv tárolására. Emellett memóriakártya-nyílást is tartalmaz, amely akár 128 GB-ot is támogat, így virtuális könyvtárunkat több mint 15 ezer e-könyvre bővíthetjük az egyes letöltött fájlok formátumától és minőségétől függően. A Verse az energiahatékonyságban is jeleskedik: egyetlen teljes feltöltéssel akár egy hónapnyi aktív olvasást biztosít.

 

 

A kényelem és a stílus kiváló kombinációja

 

A PocketBook Verse egy kompakt eszköz, amely mindössze 182 grammot nyom, így gond nélkül elfér egy kisebb táskában is. A mechanikus vezérlőgombok és az érintőképernyő használatával az e-olvasó könnyed navigációt és intuitív olvasási élményt kínál. A Verse letisztult és stílusos megjelenésű, a minimalista dizájnt szemet gyönyörködtető élénkkék és ködszürke színek teszik még kifinomultabbá.

 

Kiváló olvasási lehetőségek ingyenes szótárak és felhőszolgáltatások segítségével

 

A beépített wifivel a PocketBook Verse gyors hozzáférést biztosít az online könyvesboltokhoz, lehetővé téve a különféle forrásokból származó könyvek egyszerű böngészését és vásárlását. A PocketBook Cloud segítségével szinkronizálhatjuk a fájljainkat a különböző eszközeink között, míg a Dropbox lehetővé teszi az e-könyvek gyors elérését és megnyitását közvetlenül a készülékünkön. A 11 előre betöltött szótár mellett további 42 nyelvkombináció tölthető le ingyenesen. Akár új nyelvet tanulunk, akár nyelvi készségünket fejlesztjük, a PocketBook Verse tökéletes társ a nyelvrajongók számára is.

 

A készülék a magyar kereskedőknél várhatóan szeptember közepétől lesz elérhető, és 129 eurós ajánlott nemzetközi áron kerül majd a polcokra.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A BenQ új gamer projektorai példátlan részletgazdagságot nyújtanak a játékosoknak

A BenQ, a világ vezető DLP 4K projektormárkája, és a digitális életmód eszközök innovátora két vadonatúj 4K HDR okosprojektort hozott a piacra Európában az AAA konzolos játékokhoz, amelyeket arra optimalizáltak, hogy a játékosok példátlan szintű in-game audiovizuális részletekben merülhessenek el otthonuk bármely helyiségében.

2023. szeptember 28. 19:40

Megérkezett Magyarországra a csúcstechnológiát és a divatot ötvöző HUAWEI WATCH GT 4

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb okosórája, a kifinomult dizájnnal, illetve innovatív egészségügyi- és fitnesz funkciókkal felszerelt HUAWEI WATCH GT 4. Az új okosóra számos technológiai újítással járul hozzá az egészségfigyeléshez: a szívverés szabályosságának mérésétől a részletes pulzus-elemzésen át a pitvarfibrilláció kockázatának észleléséig még átfogóbb információkat ad a szív egészségéről.*  Emellett az okosóra már alvás közbeni légzésfigyelésre és kalóriakezelésre is képes. Az órát a nagyközönség október 7-én délelőtt személyesen is megtekintheti a MediaMarkt budaörsi áruházában. 

2023. szeptember 28. 14:19

Új Xiaomi AIoT eszközök a nemzetközi piacokon

A Xiaomi bemutatta legújabb csúcstechnológiás okoseszközeit, köztük a Xiaomi Watch 2 Pro okosórát és a Xiaomi Smart Band 8 okoskarkötőt. Az új eszközöket úgy tervezték, hogy könnyen összekapcsolhatók legyenek a nemrégiben bemutatott okostelefon-termékcsalád, a Xiaomi 13T készülékeivel. Az új, innovatív termékek az egészségi állapot és a sportteljesítmény folyamatos nyomonkövetésével, változatos kényelmi és hatékonyságnövelő szolgáltatásokkal épülnek be felhasználóik mindennapjaiba.

2023. szeptember 27. 15:47

Itt a Sandberg legújabb 2 az 1-ben zseblámpája és powerbankje

A Sandberg bemutatta legújabb 2 az 1-ben zseblámpáját és powerbankjét, a Survivor Torch Powerbank 5000-t. 

2023. szeptember 26. 20:17

Nem csak a nappaliban, hanem ipari csarnokokban is felbukkan majd az Apple Vision Pro

Közel négy hónapja mutatkozott be az Apple Vision Pro, és egyelőre nincs új hír a fejlesztés háza tájáról az akkor megismert paramétereken túl. A kiterjesztett és a virtuális valóság szemünk előtt való keverésére képes, fejen hordható eszköz szórakoztatóipari és irodai környezetben való felhasználásáról már sok szó esett, ugyanakkor az eszközben rejlő üzleti és ipari lehetőségekről egyelőre alig lehetett hallani. A Delta Systems Kft. fejlesztői összegyűjtöttek néhány olyan szemléletes példát, ahol nem csak látványosságként, hanem üzleti előnyt teremtő termelőeszközként is funkcionálhat a jövőben az Apple csodaszemüvege.

2023. szeptember 26. 15:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38