Megjelent a Genesis Selen 400 vezeték nélküli fejhallgató

forrás: Prím Online, 2021. január 20. 19:41

A Selen 400 a Genesis legújabb vezeték nélküli Gamer fejhallgatója, ami prémium szintű hanggal és anyagminőséggel, valamint hosszú akkumulátor üzemidővel biztosít zavartalan játékélményt felhasználóinak.

 

A Genesis Selen 400 vezeték nélküli fejhallgató kompatibilis PC-vel, valamint Nintendo Switch és PlayStation 4 konzolokkal is. A készüléknek USB vevőegysége van, és 15 órás folyamatos működésre képes. A játékosok számára hosszú játékmenetek alatt is kényelmes viselet puha, prémium minőségű bőrrel borított fülvédőinek köszönhetően. 

 

Az alumínium ívhez csatlakoztatott fülvédők 50 mm-es átalakítókkal vannak felszerelve, ezek sztereó módban működnek, így garantálják a játékosok által igényelt hangminőséget. A bal fülvédőn található egy vezérlő a hangerő szabályozásához és a mikrofon némításához. Maga a mikrofon egy rugalmas karra van rögzítve, hogy könnyen alkalmazkodjon a felhasználók igényeihez.

 

A Genesis Selen 400 Gamer fejhallgató már kapható, javasolt fogyasztói ára 79 € / 89 $. 

  

Termékleírás:

  • Modell: Selen 400
  • Fülhallgató típusa: fejhallgató, fülvédő
  • A vezető átmérője: 50 mm, dinamikus
  • Fejhallgató frekvenciaválasza: 20 Hz - 20 kHz
  • Impedancia: 32 Ohm
  • Hangnyomásszint: 108 dB
  • Mikrofon érzékenysége: körbefutó, -48 dB
  • Csatlakozók: vezeték nélküli kommunikáció, akár 10 m-ig (USB-vevőegység)
  • Kompatibilitás: PC, PlayStation 4, Nintendo Switch 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Frissítést érkezik három Panasonic fülhallgatóhoz

A Panasonic firmware-frissítést és egy funkciókat és felhasználói élményt növelő alkalmazást ad ki az EAH-AZ70W, az RZ-S500W JMS1ZY 02.50 és az RZ-S300W JMS1ZX 02.00 valódi vezeték nélküli fülhallgatókhoz. A szoftverek már elérhetők. 

2021. február 27. 14:58

Ezek voltak a legnépszerűbb karórák 2020-ban

Bár a koronavírus járvány első hulláma miatti kijárási korlátozások nem kímélték a hazai órapiacot, az év második felében valamelyest magára talált a szegmens. „Bár Casio hazájában, Japánban is korlátozásokra volt szükség a koronavírus elleni küzdelem miatt, ennek ellenére kis késéssel sikerült bevezetni a legtöbb újdonságot” – hívta fel a figyelmet a Casio termékmenedzsere, Nagy Sándor. 

2021. február 15. 10:24

Ultrarövid vetítési távolságú 4K lézerprojektor a Samsungtól

A vállalat az őszi „Life Unstoppable” virtuális konferencián mutatta be legújabb, ultrarövid vetítési távolságú, 4K lézerprojektorát, a Premiere-t, amely most Magyarországra is megérkezik. Az új projektor az otthon kényelmében biztosít szélesvásznú moziélményt. A Premiere a díjnyertes Lifestyle termékportfólió legújabb csúcskészüléke. 

2021. február 12. 11:18

Éjszakai vezetési tippek a Mio-tól

„Induljunk időben, nem szeretek sötétben vezetni!” Ugye, Te is hallottad már ezt a mondatot? Esetleg pont Tőled idéztünk? A sötétedés utáni vezetés sokaknak okoz problémát, ami nem is csoda, hiszen a csökkent látási viszonyok még a legtapasztaltabb sofőröktől is extra figyelmet követelnek. Mivel egy ideig még igen korán sötétedik, a Mio hasznos tippekkel és éjszakai üzemmóddal ellátott autós kamerákkal segít, hogy akkor is biztonságban érezd magad a volán mögött, ha már lement a nap.

2021. február 8. 10:56

Magyarországon is megvásárolható a Galaxy S21 5G sorozat és kiegészítői

Szorít az idő a reggeli készülődésben? A legtöbben minden nap hosszú perceket töltenek olyan tárgyak keresésével, amelyek az esetek zömében ott vannak az orruk előtt. A technológia segíthet elkerülni a késést és kényelmesebbé tenni az életet, ez pedig egyre fontosabb a felhasználók számára. Az emberek nagy része már az okostelefonjával fejezi ki magát, kutatások szerint pedig közel 40 százalék legszívesebben okoseszközökre költené félretett pénzét*. A Samsung Galaxy S21 5G készülékek és kiegészítőik olyan okos megoldásokkal érkeznek, amelyek megkönnyítik a felhasználók mindennapjait. 

2021. február 1. 19:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55