Megújított hosszútávú együttműködés az AOC és a G2 Esports között

forrás: Prím Online, 2019. december 20. 13:27

A képernyő-specialista AOC bejelentette, hogy meghosszabbítja a G2 Esports, világszerte ez egyik legsikeresebb és legnevesebb esports szervezet szponzorálását. 

Mind az AOC, mind a G2 Esports az igen sikeres együttműködés meghosszabbítása mellett döntött, amelyet 2018 januárjában kötött a G2 és az AOC. Az AOC az esports és a versenyjáték területén az egyik vezető monitormárka, amely a legmodernebb technológiával látja el a G2 tréninglétesítményeit. Ez biztosítja, hogy a csapat mind a tréning, mind a versenyek során nagy pontosságot és teljesítményt érjen el. Az együttműködés révén megszületett egy signature edition gaming monitor is, amelyet kifejezetten a csapatnak és a G2 rajongóknak terveztek. 

 

A G2 rendszeresen bebizonyította, hogy a globális esportsban ott van a világ legjobbjai között és nemrégiben a második helyen végzett az ez évi League of Legends Világbajnokságon. A G2 a CS:GO, a Hearthstone, a Rocket League, a Sim-Racing, az Apex Legends, a Rainbow Six Siege, a Playerunknown’s Battlegrounds játékokban is sikeresen szerepelt. A klub 2013-as megalapítása óta a G2 játékoskerete töretlenül a világ legjobbjai között van.

 

 

 

„Büszkeséggel tölti el a G2-t, hogy egy olyan erős partner áll mellettünk mint az AOC. Hozzájárulásuk által azzal foglalkozhatunk amihez a legjobban értünk - bajnoki címeket nyerni stílusosan. Támogatásuk és hihetetlen felszerelésük nélkül ez nem lenne lehetséges. A G2 számára 2020 egy izgalmas évnek ígérkezik és nagy örömmel tölt el, hogy mellettünk áll az AOC és legmodernebb technológiájukkal segítenek minket a nagy eredmények elérésben“, - mondta Carlos Rodríguez, a G2 Esports CEO-ja.

 

Az összes jelenlegi G2 PC-csapat és influenszer olyan nagyteljesítményű gaming monitorokkal lesz ellátva, mint például az AOC AGON AG251FZ, cserébe felhasználásra kerül a tudásuk az AOC már így is csúcskategóriás eszközeinek továbbfejlesztésére. Így további élményeket garantáltak a G2 Esports játékosok, influenszerek, tartalomgyártók és rajongók számára, ezáltal ők is profitálhatnak ebből az együttműködésből. A technikai előrelépésen túl az AOC és a G2 a jövőben együtt fognak megjelenni a standokon, a közösségi tornákon, a tematikus promóciós rendezvényeken és számos más izgalmas eseményen, amelyek az elkövetkező évben kerülnek megrendezésre.

 

„Nagyon örülünk, hogy továbbra is támogathatunk egy ilyen kiemelkedő szervezetet. A League of Legends 2019 Világbajnokságon a G2 ismét bebizonyította rettenthetetlenségét“, - mondta Stefan Sommer, az AOC európai marketing és üzletvezetési igazgatója a világbajnoki második helyezett csapatról. „Ez a szponzoráció inspirált és segített minket annak azonosításában, hogy a profi játékosok mit várnak el a monitoruktól, így a legújabb innovációkkal tudjuk ellátni ezt a kivételes csapatot. Izgalommal várjuk, hogy mit tartogat számunkra a jövő és egyben arra is építünk, amit közös erővel már elértünk.“

Kulcsszavak: esport G2 Esports AOC

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A rádiós szolgáltatók elégedettek a Médiatanács támogatási programjával

Százas skálán 71-es értékelést adtak a rádiók képviselői a Médiatanács támogatási rendszerére – derül ki egy új felméréséből, amit a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa e heti ülésén fogadott el. A grémium rádiós pályázatokat is lezárt, illetve eljárásokat indított, amiért egyes szolgáltatók eltértek szerződéses vállalásaiktól.

2022. január 20. 21:26

Előrendelhető a Samsung The Freestyle sokoldalú, hordozható projektora

Az ágyból a plafonra, a kempingben a sátorponyvára vagy akár a kertben, a ház falára is kivetíthetők a legújabb filmek a Samsung hordozható projektorával. A CES 2022 kiállításon bemutatott The Freestyle-on azonnal elérhető a streaming szolgáltatók kínálata, kiváló hangzással szólalnak meg a bulizós lejátszási listák és koncentrációt segítő hangulatvilágítást is rábízhatják a felhasználók. A készülék okoshangszóróként és a házimozi központjaként is különleges élményt biztosít, amelyet az előrendelők számára a termék mellé igényelhető stílusos tok és egy Galaxy Buds2 vezeték nélküli fülhallgató tehet még izgalmasabbá.

2022. január 20. 20:49

Fenntarthatósági elit klubban a Schneider Electric

Ismét bekerült a legjobbak közé a Schneider Electric a Corporate Knights által évente összeállított, a legfenntarthatóbb módon működő vállalatokat felsoroló Global 100-as listán.

2022. január 20. 19:20

Minden kezdet nehéz: a TOP 5 leggyakoribb akadály, amivel a kezdő vállalkozások szembesülnek

A vállalkozásindítás, illetve a fiatal cégek első időszakának hatékony menedzselése soha nem volt kockázatoktól és nehézségektől mentes – nincs ez másképp manapság sem. Sőt, sok szempontból napjainkban még több problémával kell megküzdeni, gondoljunk csak a kommunikációs csatornák bővülésére és átalakulására, a túltelített piacokra, vagy akár az elmúlt két évben az életünk részét képező globális pandémiára és annak többek között például a személyes kapcsolattartásra való hatására. Van azonban néhány olyan nehézség, amellyel minden kezdő vállalkozás szembesül. A Brillit.com online üzleti platform szakértői bemutatják a TOP 5 leggyakoribb problémát és megoldásait.

2022. január 20. 17:58

Végérvényesen átalakulhatnak a fogyasztói szokások

Az emberek többsége már megszokta a világjárvány miatt kialakult új életmódot, és arra számít, hogy ezek a változások velünk is maradnak – derül ki az EY legfrissebb, 16 000 résztvevő bevonásával készült nemzetközi kutatásából. A megkérdezettek megfontoltabban költenek és egyre jobban ragaszkodnak a rugalmas munkavégzéshez.

2022. január 20. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35