Megújított hosszútávú együttműködés az AOC és a G2 Esports között

forrás: Prím Online, 2019. december 20. 13:27

A képernyő-specialista AOC bejelentette, hogy meghosszabbítja a G2 Esports, világszerte ez egyik legsikeresebb és legnevesebb esports szervezet szponzorálását. 

Mind az AOC, mind a G2 Esports az igen sikeres együttműködés meghosszabbítása mellett döntött, amelyet 2018 januárjában kötött a G2 és az AOC. Az AOC az esports és a versenyjáték területén az egyik vezető monitormárka, amely a legmodernebb technológiával látja el a G2 tréninglétesítményeit. Ez biztosítja, hogy a csapat mind a tréning, mind a versenyek során nagy pontosságot és teljesítményt érjen el. Az együttműködés révén megszületett egy signature edition gaming monitor is, amelyet kifejezetten a csapatnak és a G2 rajongóknak terveztek. 

 

A G2 rendszeresen bebizonyította, hogy a globális esportsban ott van a világ legjobbjai között és nemrégiben a második helyen végzett az ez évi League of Legends Világbajnokságon. A G2 a CS:GO, a Hearthstone, a Rocket League, a Sim-Racing, az Apex Legends, a Rainbow Six Siege, a Playerunknown’s Battlegrounds játékokban is sikeresen szerepelt. A klub 2013-as megalapítása óta a G2 játékoskerete töretlenül a világ legjobbjai között van.

 

 

 

„Büszkeséggel tölti el a G2-t, hogy egy olyan erős partner áll mellettünk mint az AOC. Hozzájárulásuk által azzal foglalkozhatunk amihez a legjobban értünk - bajnoki címeket nyerni stílusosan. Támogatásuk és hihetetlen felszerelésük nélkül ez nem lenne lehetséges. A G2 számára 2020 egy izgalmas évnek ígérkezik és nagy örömmel tölt el, hogy mellettünk áll az AOC és legmodernebb technológiájukkal segítenek minket a nagy eredmények elérésben“, - mondta Carlos Rodríguez, a G2 Esports CEO-ja.

 

Az összes jelenlegi G2 PC-csapat és influenszer olyan nagyteljesítményű gaming monitorokkal lesz ellátva, mint például az AOC AGON AG251FZ, cserébe felhasználásra kerül a tudásuk az AOC már így is csúcskategóriás eszközeinek továbbfejlesztésére. Így további élményeket garantáltak a G2 Esports játékosok, influenszerek, tartalomgyártók és rajongók számára, ezáltal ők is profitálhatnak ebből az együttműködésből. A technikai előrelépésen túl az AOC és a G2 a jövőben együtt fognak megjelenni a standokon, a közösségi tornákon, a tematikus promóciós rendezvényeken és számos más izgalmas eseményen, amelyek az elkövetkező évben kerülnek megrendezésre.

 

„Nagyon örülünk, hogy továbbra is támogathatunk egy ilyen kiemelkedő szervezetet. A League of Legends 2019 Világbajnokságon a G2 ismét bebizonyította rettenthetetlenségét“, - mondta Stefan Sommer, az AOC európai marketing és üzletvezetési igazgatója a világbajnoki második helyezett csapatról. „Ez a szponzoráció inspirált és segített minket annak azonosításában, hogy a profi játékosok mit várnak el a monitoruktól, így a legújabb innovációkkal tudjuk ellátni ezt a kivételes csapatot. Izgalommal várjuk, hogy mit tartogat számunkra a jövő és egyben arra is építünk, amit közös erővel már elértünk.“

Kulcsszavak: esport G2 Esports AOC

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon is élőben követhetik a nézők Kimi Raikkönen visszatérését

Az ARENA4 és az ARENA4+ nézői élőben láthatják Magyarországon Kimi Raikkönen visszatérését. A Formula-1-es világbajnok vasárnap este futja élete első NASCAR Cup Series versenyét a Watkins Glen International szupergyors pályáján. Raikkönen tavaly jelentette be a visszavonulását az F1-ből, a 42 éves klasszist a szezonzáró futam óta nem is láthattuk a kormány mögött. Eddig. Az ARENA4 és az ARENA4+ – a NASCAR Cup Series többi futamához hasonlóan - ezt a versenyt is közvetíti, így a rajongók élőben követhetik, hogy mire lesz képes a Jégember az amerikai topszériában.

2022. augusztus 18. 20:26

Ezekre érdemes figyelnünk csomagrendelésnél

Jóllehet, hogy még javában zajlik a nyár, azonban érdemes lehet idén is előrelátónak lennünk, ha a karácsonyi ajándékbeszerzésekre gondolunk. Bár még hónapok vannak háta az évből, de az ősz beköszöntével a logisztikai szektor rendszerint megnövekedett áruforgalommal üzemel, amellyel az idei évben is érdemes számolnunk. Azért, hogy sikeresen és időben megérkezzenek a csomagjaink, a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) olyan tippeket gyűjtött most össze, amelyek nemcsak a karácsonyt megelőzően, de az év bármely időszakában hasznosak lehetnek.

2022. augusztus 18. 18:50

A Dachser üzembe helyezi első hidrogén üzemanyagcellás tehergépkocsiját

A Dachser zéró kibocsátású tehergépjárművei gyakorlati tesztjeit követően 2023-ban a logisztikai szolgáltató két hidrogén üzemanyagcellás (FCEV) tehergépkocsit helyez üzembe Németországban.

2022. augusztus 18. 17:07

Soha nem volt még ilyen kevés eszközre szükség a lenyűgöző játékélményhez

Napjainkban már majdnem egy tucat felhőalapú játékplatform működik, mégis sokan nem ismerik ezeket, sem az ezek nyújtotta előnyöket, és inkább az extra kiadással járó játékkonzolok felé fordulnak. Mindeközben a cloud gaming hatalmasat fejlődött az elmúlt években, és rendkívül költséghatékony hozzáférést ad a legszórakoztatóbb játékokhoz. Sokan nem tudják, de mindez ráadásul internetkapcsolattal percek alatt hozzáférhető.

2022. augusztus 18. 15:39

Egy szünetmentes sikertörténet

Hogyan biztosítsuk a folyamatos áramellátást igénylő elektronikus eszközeink biztonságát? Erre a kardinális kérdésre már több mint fél évszázada létezik válasz: a szünetmentes tápegységek a kezdeti modellek óta számottevő fejlődésen mentek keresztül, napjainkban pedig már az energiaellátás szempontjából is meghatározó szerepelt töltenek be. A UPS-technológia evolúcióját az Eaton szakértői foglalták össze.

2022. augusztus 18. 14:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40