Megújított hosszútávú együttműködés az AOC és a G2 Esports között

forrás: Prím Online, 2019. december 20. 13:27

A képernyő-specialista AOC bejelentette, hogy meghosszabbítja a G2 Esports, világszerte ez egyik legsikeresebb és legnevesebb esports szervezet szponzorálását. 

Mind az AOC, mind a G2 Esports az igen sikeres együttműködés meghosszabbítása mellett döntött, amelyet 2018 januárjában kötött a G2 és az AOC. Az AOC az esports és a versenyjáték területén az egyik vezető monitormárka, amely a legmodernebb technológiával látja el a G2 tréninglétesítményeit. Ez biztosítja, hogy a csapat mind a tréning, mind a versenyek során nagy pontosságot és teljesítményt érjen el. Az együttműködés révén megszületett egy signature edition gaming monitor is, amelyet kifejezetten a csapatnak és a G2 rajongóknak terveztek. 

 

A G2 rendszeresen bebizonyította, hogy a globális esportsban ott van a világ legjobbjai között és nemrégiben a második helyen végzett az ez évi League of Legends Világbajnokságon. A G2 a CS:GO, a Hearthstone, a Rocket League, a Sim-Racing, az Apex Legends, a Rainbow Six Siege, a Playerunknown’s Battlegrounds játékokban is sikeresen szerepelt. A klub 2013-as megalapítása óta a G2 játékoskerete töretlenül a világ legjobbjai között van.

 

 

 

„Büszkeséggel tölti el a G2-t, hogy egy olyan erős partner áll mellettünk mint az AOC. Hozzájárulásuk által azzal foglalkozhatunk amihez a legjobban értünk - bajnoki címeket nyerni stílusosan. Támogatásuk és hihetetlen felszerelésük nélkül ez nem lenne lehetséges. A G2 számára 2020 egy izgalmas évnek ígérkezik és nagy örömmel tölt el, hogy mellettünk áll az AOC és legmodernebb technológiájukkal segítenek minket a nagy eredmények elérésben“, - mondta Carlos Rodríguez, a G2 Esports CEO-ja.

 

Az összes jelenlegi G2 PC-csapat és influenszer olyan nagyteljesítményű gaming monitorokkal lesz ellátva, mint például az AOC AGON AG251FZ, cserébe felhasználásra kerül a tudásuk az AOC már így is csúcskategóriás eszközeinek továbbfejlesztésére. Így további élményeket garantáltak a G2 Esports játékosok, influenszerek, tartalomgyártók és rajongók számára, ezáltal ők is profitálhatnak ebből az együttműködésből. A technikai előrelépésen túl az AOC és a G2 a jövőben együtt fognak megjelenni a standokon, a közösségi tornákon, a tematikus promóciós rendezvényeken és számos más izgalmas eseményen, amelyek az elkövetkező évben kerülnek megrendezésre.

 

„Nagyon örülünk, hogy továbbra is támogathatunk egy ilyen kiemelkedő szervezetet. A League of Legends 2019 Világbajnokságon a G2 ismét bebizonyította rettenthetetlenségét“, - mondta Stefan Sommer, az AOC európai marketing és üzletvezetési igazgatója a világbajnoki második helyezett csapatról. „Ez a szponzoráció inspirált és segített minket annak azonosításában, hogy a profi játékosok mit várnak el a monitoruktól, így a legújabb innovációkkal tudjuk ellátni ezt a kivételes csapatot. Izgalommal várjuk, hogy mit tartogat számunkra a jövő és egyben arra is építünk, amit közös erővel már elértünk.“

Kulcsszavak: esport G2 Esports AOC

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05