Megújult mobil havi díjas hang csomagok a Telekomtól

forrás: Prím Online, 2019. május 2. 15:50

Április 26-ától minden új mobil havi díjas csomagra váltónak biztosítja a korlátlanság élményét a Telekom, 2 éves hűség vállalása esetén akár 120 ezer Ft-os készülékkedvezménnyel*. A Telekom Mobil díjcsomagjai mellé továbbra is szabadon választható net csomag 1 GB-tól a korlátlanig. Mindenkinek adott a lehetőség, hogy valami hasznosat kezdjen a nettel a Tettek hálózatán.

Április 26-ától a legkisebb, 2500 Ft-os havi díjú Mobil S csomaggal is korlátlanul hívhatók a Telekom ügyfelei belföldön e-pack kedvezménnyel, legyen szó mobil vagy otthoni ügyfelekről. Ez összesen 6,2 millió számot jelent. Más belföldi és EU-s számok felhívása egységesen 35 Ft percenként. A Mobil díjcsomag-család következő tagja, a 4950 Ft havi díjú Mobil M (szintén e-pack kedvezménnyel) a korlátlan hálózaton belüli hívás és SMS mellett becsomagolva már tartalmaz 90 percet vagy SMS-t. Az előre csomagolt percekkel vagy SMS-ekkel a belföldi és EU-s alapdíjas számok egyaránt hívhatók.  A teljes korlátlanságot kínálják az új Mobil L és új Mobil XL csomagok, előbbi 8950, utóbbi 10 950 Ft havonta e-pack kedvezménnyel. Ezekkel egyaránt szabadon hívhatók a belföldi és EU-s alapdíjas számok, akár itthonról, akár egy EU-s országból utazás során. És persze korlátlanul küldhetők az SMS-ek is. Az új Mobil XL ráadásul a hazai mobilpiacon különlegességként magában foglalja a hívások és netezés megosztását is, ehhez a csomaghoz ugyanis ingyenesen vehető igénybe a Telekomnál elérhető MultiSIM szolgáltatás. 

 

A MultiSIM lényege, hogy az előfizetéshez további SIM-ek igényelhetők, a hívószám azonos lesz, így akár több eszközben is használhatók, megosztva a díjcsomagban foglalt lebeszélhetőséget, SMS-t vagy mobilnetet. A mobiltelefon mellé pl. egy okosórába, tabletbe is kérhető ilyen plusz SIM, és ha a további készülék ezt lehetővé teszi, a hívások és SMS-ek mindkét eszközön fogadhatók lesznek. 

 

A megújult Mobil hang díjcsomagokhoz a Telekom ügyfeleinek továbbra is szükséges net csomagot választaniuk, ezt azonban rugalmasan megtehetik 1 GB-tól egészen a korlátlanig. 

 

___________

*További részletekért és feltételekért látogasson el a Telekom honlapjára.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fenntarthatósági okokból felére csökken a Vodafone SIM kártyák mérete

Hitelkártya méretű SIM kártya-tartóit fele akkora formátumra cseréli a Vodafone. Az intézkedéssel 50%-kal csökkenti a SIM kártyák előállításához felhasznált műanyag mennyiségét. Az újítás része annak a hosszú távú stratégiának, amely a nem alapvető műanyagok felhasználását igyekszik minimalizálni a vállalaton belül. 

2019. december 7. 12:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás