Minőségi mobilra vágyik a magyar, kedvezményes áron

forrás: Prím Online, 2023. március 23. 13:59

A közelmúltban zajlott barcelonai Mobil Világkongresszuson számos készülékgyártó mutatott be új mobilokat: a csúcskészülékek bejelentése mellett jól kirajzolódó tendencia a középkategória erősödése. A Yettel adatai szerint a magyar mobilhasználók többsége is a középkategóriás, jó érték-arányú telefonokat részesíti előnyben, és kifejezetten keresik az akciókat. Most induló promóciójában a szolgáltató 0 forintért hazavihető HONOR X7a készülékkel támogatja, hogy a megbízható hálózat élményét ügyfelei megoszthassák egymással.

A mobilipar fejlődésére jellemző, hogy ma már a középkategóriás készülékek is olyan tudással rendelkeznek – például nagyfelbontású kamera, hosszú üzemidő – ami pár éve még csak a prémiumszegmensre volt jellemző, így a fogyasztók egyre szélesebb rétegeinek elérhetők az innovációk. 

 

A Yettel adatai szerint az ügyfelek többsége is az ilyen készülékeket keresi, és jellemzően kivárják az akciókat; a szolgáltatónál népszerűek például a 0 forintos kezdőrészlettel elvihető konstrukciók. A középkategória mellett változatlanul nagy az érdeklődés a gyártók csúcskészülékei iránt is, és ezeknek a borsosabb árú modelleknek a költségét az előfizetők szívesebben fizetik ki havi részletekben, mint egyben – így a készülék ára beépül a havi költségekbe. Az új készülék választásánál meghatározó a márka iránti lojalitás, és az ár mellett a kijelző, az üzemidő és a kamera tulajdonságai a legfontosabb szempontok a döntésnél.

 

 

A Yettel most induló promóciójának főszereplője a HONOR X7a, amely egy hosszú üzemidejű akkumulátorral rendelkező, alacsony energiafogyasztású és kiváló teljesítményű készülék, amelynek 6,74 hüvelykes HONOR FullView kijelzője még élvezetesebb, moziszerű élményt nyújt, a négyszeres kamerával pedig éles, lenyűgöző képek készíthetők.

 

A március 23-tól május 3-ig elérhető promócióban a Yettel azon lakossági ügyfelei vehetnek részt, akik legalább 6 hónapos publikus hangalapú számlás előfizetéssel rendelkeznek, és egy családtagjuk vagy barátjuk számára a velük azonos ügyfélszámon előfizetést kötnek a szolgáltató új, publikus lakossági hangalapú számlás tarifáinak valamelyikére – a Yettel XS+ csomagot kivéve.

 

A szolgáltató nemrég megújult számlás tarifacsomagjai a korábbinál több adatot és beszélgetést kínálnak. A korlátlan belföldi adatmennyiséget tartalmazó új Prime+ tarifák már sebességkorlát nélküli le- és feltöltési sebességgel érhetők el, a korábbiakhoz képest nagyobb, EU-ban felhasználható adatkerettel. A Yettel+ tarifákban pedig a korábbinál több – 5, 25 és 50 GB – mobiladat érhető el, amelyek teljes egészében felhasználhatók EU-roamingra. 

Kulcsszavak: okostelefon HONOR Yettel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39