Monitorok széles választéka szinttől függetlenül minden játékosnak és home office felhasználónak

forrás: Prím Online, 2023. november 16. 18:55

A Black Friday akciók egyik fő előnye a hatalmas megtakarítási lehetőség, különösen az olyan ritkán leakciózott termékek esetében, mint az elektronikai cikkek. A Black Friday akciók remek lehetőséget kínálnak az ünnepi rohanás megelőzésére: a vásárlók kihasználhatják az ajánlatokat és a kedvezményeket, így karácsony előtt még bőven van idejük megvásárolni az ajándékokat. 

És mivel a Black Friday akciók ideálisak arra, hogy ajándékot vásároljanak szeretteiknek (legalábbis a válaszadók közel 40%-a szerint*), a Philips Monitors örömmel kínál olyan promóciókat minden ízlésnek és igénynek, amelyek emelik a játékélményt, vagy csúcsminőségű, multi-tasking termelékenységi megoldást nyújtanak. 

 

 

Teljes potenciálú gaming élmény mindenkinek

 

A játékok birodalmában mindannyiunknak közös a célja: fejleszteni képességeinket, szintet lépni a játékban, és kiélvezni a felfedezett virtuális világok minden pillanatát. Egy kiváló minőségű monitor alacsony bemeneti késleltetéssel és a magas képfrissítési sebességével, ami csökkenti a játék reakcióidejét, és ezáltal gyorsabb reakciót és jobb pontosságot tesz lehetővé, segíthet a játékteljesítmény javításában. De a vizuális élményt sem szabad alábecsülni: egy magasabb képfrissítési sebességgel és felbontással rendelkező monitor élénkebb grafikát és simább játékmenetet biztosíthat, ezáltal feltárja a rejtett részleteket és életre kelt minden egyes képkockát.

 

Az Evnia 27M1C5200W kifejezetten a nagy intenzitású játékhoz készült. Ez a 27 hüvelykes monitor a szakadozástól mentes játékmenetek érdekében Adaptive-Sync funkcióval, gyors, 240 Hz képfrissítési sebességgel, alacsony bemeneti késleltetéssel és 0,5 MRPT-vel rendelkezik, így tökéletes a legintenzívebb, lebilincselőbb és akcióközpontú játékokhoz. Minden ív, minden szög; játékvilágod életre kel és közelebb húz téged az akció epicentrumához. A nagy kontraszt és a SmartImage HDR technológia lélegzetelállító képeket és még nagyobb immerziót biztosít.

 

Az Evnia 24M1N3200ZS tökéletes megoldás minden újonc számára, aki gyors tempójú, funkciógazdag monitort keres ahhoz, hogy a következő szintre emelje játékát. Ez a 24 hüvelykes FHD IPS monitor az AMD FreeSync Premium segítségével csúcsteljesítményű, szakadozástól és akadozástól mentes, gördülékeny játékot biztosít. A 165 Hz képfrissítési sebesség és az 1 ms MPRT gyors válaszidő ultra-sima játékmenetet és az éles képeket nyújt, míg az Ultra Wide-Colorral ellátott, gyakorlatilag keret nélküli kijelző igazán magával ragadó vizuális élményt ad.

 

 

Kötelező darab a home officaban: Monitorok a lehetőségek világához

 

A megfelelő monitort megtalálni otthonra nem könnyű: olyan teljes körű és multi-tasking megoldásnak kell lennie, amely több különböző igényt is kielégít. Éppen ezért olyan funkciókat kell tartalmaznia, amelyekkel kényelmesen dolgozhat otthonról, ugyanakkor a szórakozás forrása is lehet, és képes lépést tartani a legújabb multimédiás eszközökkel és játékokkal.

 

A Philips Monitors V7 termékcsalád ideális, minden igényt kielégítő kijelzőket tartalmaz, amelyek lenyűgöző képet, felhasználóbarát kialakítást és szemkímélő megjelenítést kínálnak egyetlen elegáns, kompakt csomagban. A Philips 243V7QDSB és 273V7QDSB két FHD IPS modell (23,8 hüvelyk/60,5 cm, illetve 27 hüvelyk/68,6 cm) amelyek a SmartContrast és SmartImage technológiáknak köszönhetően tiszta és részletgazdag képet kínálnak, miközben a Flicker-free technológia, a LowBlue mód és az Easy Read funkciók védik a felhasználók látását. 

 

____________________

*A fogyasztók százalékos aránya, akik karácsonyi ajándékot vásároltak a Black Friday akciókon Európában 2021-ben (Statista) – link 

Kulcsszavak: MMD Philips monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC összállította ünnepi ajándékkalauzát

Legyen szó ambiciózus vagy alkalmi játékosokról, felfedezőkről, stratégiai lángelmékről, kalandorokról vagy profi e-sportolókról: Az AOC monitorai fokozzák a játékkalandot, így ideális társat jelentenek az ünnepi időszakban. Íme az AOC ajándékkalauza.

2023. december 6. 17:41

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Az AOC és a Philips Monitors rangos EPEAT Climate+ bajnokok lettek

Az elektronikai iparban a környezeti felelősségvállalás és az innováció felé tett jelentős lépésként az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licencpartnere, valamint az AOC, egyike a vezető kijelzőgyártóknak büszkén jelenti be, hogy a közelmúltban elnyerték az EPEAT Climate+ tanúsítványt. Logójuk mostantól jól láthatóan szerepel az EPEAT weboldalán, jelezve fontos szerepüket és elismerésüket a környezettudatos technológia területén. Ez a minősítés aláhúzza a szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, nagy teljesítményű termékek kifejlesztése iránti elkötelezettségüket.

2023. november 28. 12:58

A Philips Monitors új szintre emeli a videojátékot

Az ünnepek közeledtével eljött a gamerek ideje. Bemutatkozik az Evnia gaming monitorok termékcsaládjának új tagja, a Philips Monitors termékportfóliójának legújabb terméke: a Philips Evnia 32M2C5500W. A játékosok számára sebességet, lenyűgöző élményt és kényelmet biztosító monitor végtelen szórakozást és kiváló értéket nyújt, mindezt stílusos kialakítással.

2023. november 23. 12:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27