Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 14. 08:43

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

A Csodavárak olyan inkluzív fejlesztő központok és játszóházak, ahol játszva fejlesztenek, és kiemelt hangsúlyt fektetnek a család bevonására, informálására és folyamatos támogatására. Fejlesztéseik sikereihez tapasztalt szakembereink mellett a személyre szabott terápiák, az inkluzív közeg, a modern környezet és az egyedi, innovatív megoldásaik járulnak hozzá. A jelenleg is komplex fejlesztési lehetőségeket egészítené ki a speciális, inkluzív játszótér. A kezdeményező a Rejtett Kincsek Down Egyesület, ehhez c satlakozott a RAVAK Kft.
 
 
„A művészek, valamint a RAVAK Hungary Kft. támogatásának köszönhetően az egyesület bízik abban, hogy lehozhatja a világűr egy darabját a Földre, bolygóközi felfedezőútra küldheti a világ legkisebb asztronautáit, és fantáziadús, élményteli fejlesztő játékokkal szerelheti fel az első magyar űrhajót a Csodavár Budapest Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház udvarán” – mondta Kisari Károly, a Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke.
 
„Nem volt kérdés, hogy a kezdeményezés mellé állunk, hiszen a RAVAK életében fontos szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalás. A mosdókat a 20. születésnapi partinkon fogjuk elárverezni és a bevételből remélhetőleg felépülhet ez a különleges játszótér, amivel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy ép és sérült gyermekek együtt fejlődhessenek, játszhassanak” – mondta Vajányi László, a RAVAK Hungary Kft. cégvezetője. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

2020. január 23. 20:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás