Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 14. 08:43

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

A Csodavárak olyan inkluzív fejlesztő központok és játszóházak, ahol játszva fejlesztenek, és kiemelt hangsúlyt fektetnek a család bevonására, informálására és folyamatos támogatására. Fejlesztéseik sikereihez tapasztalt szakembereink mellett a személyre szabott terápiák, az inkluzív közeg, a modern környezet és az egyedi, innovatív megoldásaik járulnak hozzá. A jelenleg is komplex fejlesztési lehetőségeket egészítené ki a speciális, inkluzív játszótér. A kezdeményező a Rejtett Kincsek Down Egyesület, ehhez c satlakozott a RAVAK Kft.
 
 
„A művészek, valamint a RAVAK Hungary Kft. támogatásának köszönhetően az egyesület bízik abban, hogy lehozhatja a világűr egy darabját a Földre, bolygóközi felfedezőútra küldheti a világ legkisebb asztronautáit, és fantáziadús, élményteli fejlesztő játékokkal szerelheti fel az első magyar űrhajót a Csodavár Budapest Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház udvarán” – mondta Kisari Károly, a Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke.
 
„Nem volt kérdés, hogy a kezdeményezés mellé állunk, hiszen a RAVAK életében fontos szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalás. A mosdókat a 20. születésnapi partinkon fogjuk elárverezni és a bevételből remélhetőleg felépülhet ez a különleges játszótér, amivel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy ép és sérült gyermekek együtt fejlődhessenek, játszhassanak” – mondta Vajányi László, a RAVAK Hungary Kft. cégvezetője. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Brit Care kutyaeledel

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

2019. október 15. 18:17

Lepd meg kedvesed egy egyedi ajándékkal az évfordulótokon!

Itt van lassan a megismerkedésetek évfordulója? Egy alkalom, ami más, mint a többi, és nem akarsz csak egy virággal vagy bonbonnal odaállítani? Ez egy nagyon dicséretes dolog, mivel a kapcsolatotok különleges, így egyedi és személyre szóló ajándékkal érdemes még emlékezetesebbé tenned! Mi megmutatjuk, hogy mit és honnan adhatsz az ilyen alkalmakra.

2019. október 15. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás