Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

forrás: Prím Online, 2019. július 14. 11:27

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

Az Epson bemutatta szupergyors, környezetbarát üzleti tintasugaras nyomtatókínálatának legújabb tagját. A WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW nagy sebességű fekete-fehér nyomtatást biztosít a felhasználók számára akár jelentős nyomtatási igényű részlegek számára is, továbbá állandó igénybevétel mellett is megbízható eredményt nyújt. A készülék akár 82%-kal kevesebb energiát használ, mint a konkurens lézernyomtatók*.

 

 

 

„A legújabb Enterprise modell biztosítja a sebességet, ahol szükség van rá, és megbízhatóan állítja elő a dokumentumokat a nagy igényeket támasztó környezetekben is, például a logisztikai raktárakban vagy a központi reprográfiai részlegekben. Az Epson technológia teljesítménye és megbízhatósága garantálja a kiváló minőségű nyomatokat, például fuvarlevelek esetében, így a vásárlók minden szállítás alkalmával ellenőrizhetik az adatokat és biztosak lehetnek benne, hogy a csomagok időben célba érnek” - nyilatkozta Dobos Csaba, az Epson termékmenedzsere.

 

 

 

A nagy sebességet és kiváló nyomtatási minőséget biztosító tintasugaras linehead nyomtatófej-technológia arra a skálázható technológiára épül, amelyet az Epson először az ipari rendszerekben, mint például a nagyformátumú címkenyomtatóknál használt. A lenyűgöző, csupán 43 mm széles és 8676 fekete fúvókát tartalmazó soros kialakítás, fejlett kihagyásérzékeléssel és változó cseppméret-technológiával rendelkezik. Ez a készülék a kompakt mérete ellenére hihetetlen részletességgel nyomtat, mellyel nemcsak a teljesítmény növeléséhez járul hozzá, hanem megfelelő sebességet és megbízhatóságot nyújt azon munkacsoportok számára, akiknél szóba sem jöhet a leállás. A felhasználók a festék újratöltése nélkül akár 120 000 fekete-fehér oldalt nyomtathatnak, ezzel pedig valóban nagy mennyiségű, megszakítás nélküli nyomtatásra ad lehetőséget.

 

 

A nyomtatók minőségének folyamatos fejlesztése érdekében az Epson számos innovációval rendelkezik, többek között önjavító nyomtatófejet fejlesztett a csíkozódás megszüntetésére és elektrosztatikus laptovábbítás a nyomtatófej alatt a nagy sebesség nyomtatáshoz. A vonalkód-mód segíti a vékony vonalak nyomtatását.

 

 

 

Az opcionális, 3000 lapos, nagy kapacitású papírtálca 5350 lapos maximális papírbemenetet biztosít, míg a 4000 lapos tűző/laprendező egység segít a hatékonyság növelésében, hiszen időt és energiát takarít meg. Ezenkívül a WF-M20590D4TW számos szoftvermegoldást támogat, mint például az Epson Print Admin vagy a Document Capture Pro szolgáltatás, ezen felül más, harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokkal is együttműködik, amelyek további funkciókat biztosítanak az Epson Open platform használata során, – a távoli kezeléstől a könyvelésig és a behúzós nyomtatásig.

 

__________ 

* Az Epson WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW maximális energiafogyasztása 320W. Az összehasonlítás alapját a versenytársak A3-as MFP mono lézernyomtatói adják a 70-90ppm szegmensben. Összehasonlítva az IDC top 10 modelljével a 2018-as évben, Nyugat-Európában, a fenti szegmensben. A BLI adatbázisa alapján (2019 március).

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC három nagyfelbontású képernyővel erősíti portfólióját

A képernyő specialista AOC három új modellel bővíti P2 professzionális képernyőinek portfólióját: a 31,5 hüvelykes (80 cm) 4K UHD (3840 x 2160 pixel) felbontású U32P2 modellel, a 31,5 hüvelykes QHD (2560 x 1440 pixel) felbontású Q32P2 modellel, valamint a 28 hüvelykes (71,1 cm) U28P2A modellel, amely szintén 4K UHD felbontású. 

2021. február 25. 14:59

A Philips lett a PSG Esports csapatának hivatalos monitorpartnere

A Paris Saint-Germain Esports örömmel jelenti be, hogy az MMD vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere a FIFA 21 játékosok és streamelők hivatalos konzol monitor partnere lesz. Konzol monitor partnerként az MMD hivatalos beszállítója lesz a PSG Esports FIFA 21 tehetségeinek és alkotóinak, ellátva őket a bajnokokhoz legjobban illő legújabb csúcstechnológiás megtekintési élménnyel.

2021. február 21. 13:31

Újabb zöld monitort mutatott be az MMD

Megérkezett a legzöldebb monitorok egyike: a Philips 242B1G (23,8 hüvelyk / 60,5 cm ) a fenntartható termelékenységre kifejlesztve és környezetbarát gondolkodású professzionális felhasználókat célozva. A Philips monitors B terméksorozatába tartozó környezetbarát monitor az egyszerű használat és a vizuális kényelem (Full HD IPS panelje kivételes színpontosságot és széles betekintési szögeket kínál) mellett új szintre emeli az energiatakarékosságot, minden nap csúcsteljesítményt nyújtva és a környezetet is kímélve ezáltal.

2021. február 16. 18:10

Az AOC és a Red Bull Racing Esports egyesítik erőiket

A kijelzők szakértője és a gaming monitorok terén világelső AOC tovább bővíti a partneri kapcsolatait a gaming óriás Red Bull-lal, a Red Bull Racing Esports szimulációs autóversenyzés divízió támogatása révén.

2021. február 14. 14:21

A Philips új irodai monitort mutatott be

A Philips B termékvonal legújabb tagja a Philips 243B1JH (23,8" / 60,5 cm) monitor, egy kényelmes és biztonságos munkát nyújtó erőgép. Ez a Full HD felbontású Philips kijelző hibrid USB-C és USB-A dokkolási lehetőséget biztosít, így egyszerűvé téve az csatlakoztatást: egy kettős végződésű USB kábel mind a C, mind pedig az A típusú csatlakozót magában foglalja a videojel továbbítására (DisplayLink-kel az USB-A használatával). 

2021. február 6. 13:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55