Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

forrás: Prím Online, 2019. július 14. 11:27

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

Az Epson bemutatta szupergyors, környezetbarát üzleti tintasugaras nyomtatókínálatának legújabb tagját. A WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW nagy sebességű fekete-fehér nyomtatást biztosít a felhasználók számára akár jelentős nyomtatási igényű részlegek számára is, továbbá állandó igénybevétel mellett is megbízható eredményt nyújt. A készülék akár 82%-kal kevesebb energiát használ, mint a konkurens lézernyomtatók*.

 

 

 

„A legújabb Enterprise modell biztosítja a sebességet, ahol szükség van rá, és megbízhatóan állítja elő a dokumentumokat a nagy igényeket támasztó környezetekben is, például a logisztikai raktárakban vagy a központi reprográfiai részlegekben. Az Epson technológia teljesítménye és megbízhatósága garantálja a kiváló minőségű nyomatokat, például fuvarlevelek esetében, így a vásárlók minden szállítás alkalmával ellenőrizhetik az adatokat és biztosak lehetnek benne, hogy a csomagok időben célba érnek” - nyilatkozta Dobos Csaba, az Epson termékmenedzsere.

 

 

 

A nagy sebességet és kiváló nyomtatási minőséget biztosító tintasugaras linehead nyomtatófej-technológia arra a skálázható technológiára épül, amelyet az Epson először az ipari rendszerekben, mint például a nagyformátumú címkenyomtatóknál használt. A lenyűgöző, csupán 43 mm széles és 8676 fekete fúvókát tartalmazó soros kialakítás, fejlett kihagyásérzékeléssel és változó cseppméret-technológiával rendelkezik. Ez a készülék a kompakt mérete ellenére hihetetlen részletességgel nyomtat, mellyel nemcsak a teljesítmény növeléséhez járul hozzá, hanem megfelelő sebességet és megbízhatóságot nyújt azon munkacsoportok számára, akiknél szóba sem jöhet a leállás. A felhasználók a festék újratöltése nélkül akár 120 000 fekete-fehér oldalt nyomtathatnak, ezzel pedig valóban nagy mennyiségű, megszakítás nélküli nyomtatásra ad lehetőséget.

 

 

A nyomtatók minőségének folyamatos fejlesztése érdekében az Epson számos innovációval rendelkezik, többek között önjavító nyomtatófejet fejlesztett a csíkozódás megszüntetésére és elektrosztatikus laptovábbítás a nyomtatófej alatt a nagy sebesség nyomtatáshoz. A vonalkód-mód segíti a vékony vonalak nyomtatását.

 

 

 

Az opcionális, 3000 lapos, nagy kapacitású papírtálca 5350 lapos maximális papírbemenetet biztosít, míg a 4000 lapos tűző/laprendező egység segít a hatékonyság növelésében, hiszen időt és energiát takarít meg. Ezenkívül a WF-M20590D4TW számos szoftvermegoldást támogat, mint például az Epson Print Admin vagy a Document Capture Pro szolgáltatás, ezen felül más, harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokkal is együttműködik, amelyek további funkciókat biztosítanak az Epson Open platform használata során, – a távoli kezeléstől a könyvelésig és a behúzós nyomtatásig.

 

__________ 

* Az Epson WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW maximális energiafogyasztása 320W. Az összehasonlítás alapját a versenytársak A3-as MFP mono lézernyomtatói adják a 70-90ppm szegmensben. Összehasonlítva az IDC top 10 modelljével a 2018-as évben, Nyugat-Európában, a fenti szegmensben. A BLI adatbázisa alapján (2019 március).

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MMD bemutatja a 43 hüvelykes Philips 439P9H SuperWide monitort

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere útjára indítja a 439P9H SuperWide ívelt LCD képernyőt. A 49 hüvelykes formátum sikerét követően a Philips 439P9H egy 43 hüvelykes opcióval gazdagítja a növekvő ultraszéles családot. A fényűzően tág munkahellyel és lenyűgöző DisplayHDR 400 technológiával rendelkező monitor olyan termelékenység-növelő funkciókkal van ellátva, mint például a beépített USB-C dokkolóállomás, a Windows HelloTM készülékházból kiemelkedő webkamera és a MultiClient integrált KVM kapcsoló, valamint a mindenre kiterjedő nagyszerű élményt további számos kényelemnövelő funkció is fokozza.

2019. november 20. 09:07

A Studio F. A. Porsche formatervezésével érkezik az új AOC monitor

Amióta az év egy korábbi dőpontjában érkezése bejelentésre került, a dizájn-tudatos felhasználók izgatottan várják a pillanatot, amikor asztalaikra helyezhetik a Studio F. A. Porsche által formatervezett AOC Q27T1 monitort. Ez a pillanat most végre elérkezett. A 68,6 cm (27 hüvelyk) képátlójú QHD felbontású IPS panellel és mnulla éllel rendelkező monitor, három oldalon keret nélküli dizájnjával és egyedülálló lábazatával egy valódi műremek, amely élménnyé teszi a munkát.

2019. november 8. 11:25

Kompromisszumok nélküli munka a HP új laptopjával

A HP bemutatja az egy kilogrammnál is könnyebb,  új HP Elite Dragonfly  prémium laptopokat, amelyeket a mobilis üzleti felhasználóknak terveztek. A művészi kialakítású, erőteljes és biztonságos HP Elite Dragonfly a mobilis munkavégzés új korszakát hozza el. A HP emellett két lenyűgöző ívelt monitorral szélesíti kijelző portfólióját, amelyeket a modern irodai környezet igényeinek megfelelően alkottak meg.  

2019. október 28. 11:40

Versenyszintű képernyőt mutatott be az AOC

A képernyő specialista AOC bemutatja a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG273QX modellt, az AGON terméksorozat 3. generációjának legújabb versenyszintű képviselőjét. A lövész-, MOBA és arcade játékosok által áhított funkciók átfogó csomagját tartalmazó termék mind sebesség, mind képminőség szempontjából meg fog felelni a rajongóknak. 

2019. október 24. 11:33

Közel félszáz szakképzési centrumban segíti az oktatást 3D nyomtató

A hazai szakképzés alapját jelentő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felügyelete alá tartozó 44 db szakképzési centrumnak, egy hazai és EU-s forrást egyaránt tartalmazó pályázati projektnek köszönhetően lehetősége van egy úgynevezett Digitális Közösségi Alkotólabor létesítésére, ahol a tanulók megismerhetik számos digitális tárgyalkotási technológia alapjait. Ezek között szerepel a 3D tervezés és nyomtatás is, és örömteli, hogy a centrumok jelentős része, a világszínvonalú, teljes egészében magyar mérnökök által fejlesztett CraftBot 3D nyomtatókat választotta. 

2019. október 18. 17:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás