Nagy sebességű, nagyfelbontású gaming az AGON by AOC új monitorával

forrás: Prím Online, 2021. november 26. 15:20

A világ egyik vezető, gaming monitorokat* és IT-tartozékokat forgalmazó márkája, az AGON by AOC bemutatja a nagyszerű AOC GAMING Q27G2S/EU gaming monitort, amely tökéletes választást jelent a gaming színtér kalandorainak. A 68,6 cm (27 hüvelyk) átmérőjű Q27G2S/EU monitor 10 bites IPS-panellel rendelkezik a széles színskála biztosítása, QHD felbontással az éles részletek, valamint 165 Hz-es frissítési rátával a gyors és versenyképes játékélmény érdekében.

 

Várnak a kalandok!

Az AGON by AOC nagyon vonzó összeállítással köszönti a kalandorokat: egy olyan gaming monitorral, amely lenyűgöző összhangban van a modern gaming számítógépek hardverspecifikációival. Jelenleg a QHD felbontás (2560 x 1440 képpont) jelenti a tökéletes egyensúlyt azoknak a játékosoknak, akik tovább szeretnének lépni a Full HD felbontásról, ugyanakkor szeretnék, ha videokártyájuk magas képkockasűrűséget érne el. A 27 hüvelykes képernyőméret tökéletes párosítás ehhez a felbontáshoz, amely így éles és élénk látványt, valamint rendkívül kényelmes, 109 PPI-s pixelsűrűséget eredményez, mindezt méretezés (scaling) nélkül.

 

 

Készülj fel a csatára!

Az AOC GAMING Q27G2S/EU monitor olyan IPS-panellel rendelkezik, amely kényelmesen széles betekintési szöget biztosít. 10 bites színmélységnek köszönhetően a panel 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni, precíz színátmenetek mellett, sávosodás nélkül (a vizuális tartalomtól és az alkalmazott tömörítéstől függően). Az IPS-panel továbbá széles színskálát fed le és élethű színpontosságot biztosít: ezek nagyszerű funkciók azon feltörekvő YouTube-videókészítők és élőben közvetítők számára, akik szerkeszteni szeretnék az általuk készített felvételeket, majd megosztani azokat a közösségükkel, illetve azoknak is, akik csak egyszerűen élvezni szeretnék a tartalmakat – legyen az játék vagy film – olyan módon, ahogyan azt a videó szerkesztője elképzelte.

 

A jelenlegi gaming számítógépek tökéletes párjaként a QHD felbontású Q27G2S/EU monitor a Full HD monitorokhoz képest nagyobb képélességet biztosít, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyebben észrevegyék az olyan apró részleteket, mint például a távolban lévő ellenfelek. A Q27G2S/EU monitor 165 Hz-es frissítési rátája (DisplayPort-bemenetet használva) gyerekjátékká teszi a pörgős, kompetitív játékokat, továbbá az MBR (Motion Blur Reduction, elmosódás-csökkentés) technológiának köszönhetően a monitor 1 ms MPRT-re (Moving Picture Response Time, mozgókép válaszidő) csökkenti a válaszidőt, amely által gyakorlatilag teljesen eltünteti az összes ghosting műterméket.

 

 

A Q27G2S/EU monitor támogatja az Adaptive-Sync technológiát és NVIDIA G-SYNC kompatibilis, ennek köszönhetően pedig a videokártya képkockasűrűsége összehangolható a monitor frissítési gyakoriságával, így kiküszöböli a rosszul párosított képkockák miatti szakadozást és képtörést. Alacsony inout lagnek köszönhetően a monitor szinte azonnali vizuális visszajelzést ad a játékosok parancsaira, tükrözve ezáltal gyors és hirtelen reflexeiket.

 

A Q27G2S/EU monitor ergonomikus állvánnyal rendelkezik, amely állítható magasságú, dönthető, elfordítható és forgatható, így a felhasználók az egészséges testtartáshoz állíthatják a monitort. A háromoldalon keret nélküli kialakításának köszönhetően a Q27G2S/EU monitor tökéletes választás a többmonitoros felállásokhoz is, amelyet a VESA-állvány tovább könnyít. A két HDMI- és az egy DisplayPort-bemenet lehetővé teszi további források (például további számítógépek, laptopok, konzolok stb.) csatlakoztatását a monitorhoz, amely így növeli a rugalmasságot a mindennapi feladatok során.

 

 

Az OSD-menü a panel alatt található fizikai gombokkal vagy a G-Menu szoftver segítségével érhető el. A Q27G2S/EU monitor gaming funkciói közé tartozik a Dial Point (célkereszt), az AOC Game Colour (a színek telítettségének növelése/csökkentése érdekében) és a képkockasebesség-számláló. Ezenkívül a villódzásmentes, Flicker-free technológia, amely DC-t használ PWM helyett a fényerő beállításához, valamint a kifejezetten erre a célra tervezett Low Blue üzemmód egyaránt azt a célt szolgálják, hogy a késő esti videojáték kevésbé legyen káros a szemnek.

 

Az AOC GAMING Q27G2S/EU monitor 2021 novemberétől elérhető 349 eurós ajánlott fogyasztói áron.

 

____________________ 

* A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves gaming követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2021 Q2

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb lépést tett a fenntarthatóság felé a Philips

Az MMD – a Philips monitors márkalicencpartnere – megszerezte a 9. generációs TCO Certified tanúsítványt számos fenntartható terméke számára. A tanúsítást elsőkként megszerző gyártók egyikeként a Philips monitors rekordszámú (64) tanúsítvánnyal rendelkező kijelzővel rendelkezik azon a napon, amikor a TCO Certified tanúsítás 9. generációját bemutatták a nyilvánosságnak decemberben. Az előző generációkhoz képest a TCO Certified 9. generációja szigorúbb és átfogóbb kritériumokat határoz meg a termék teljes életciklusára vonatkozóan, és lehetővé teszi a kritikus lépések megtételét a fenntartható IT-termékek fejlesztése tekintetében.

2022. január 16. 16:49

Legendás sebesség a villámgyors mini LED monitorral

A világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az AGON by AOC – büszkén mutatja be az AGON PRO AG274QGM modellt, a villámgyors mini LED-monitort. A 68,6 cm képátlójú (27") AG274QGM modell QHD felbontású (2560 x 1440 képpont) IPS panellel, 300 Hz képfrissítési rátával, NVIDIA G-SYNC ULTIMATE támogatással és NVIDIA Reflex Analyzerrel büszkélkedhet. 

2022. január 8. 14:41

Jobb hordozhatóság, teljesítmény és perifériák az Alienware-nél

A Dell Technologies bemutatta az új Alienware laptopokat és kiegészítőket, többek között a világ legvékonyabb 14 colos gamerlaptopját, a legnagyobb teljesítményű 17 colos AMD Advantage gamerlaptopját és a világ első Quantum Dot OLED gamermonitorját. 

2022. január 7. 17:17

A Dell új szintre emeli az együttműködést és a vizuális élményt

A Dell Technologies bemutatta az új XPS 13 Plust, amely a vállalat eddigi legnagyobb teljesítményű eszköze.* A modellt az alapoktól tervezték újra, modern és stílusos, ugyanakkor rendkívül hatékony technológiai fejlesztéseket kapott.  Az XPS 13 Plus az első XPS 13 laptop, amelyet a 12. generációs Intel Core 28 W-os processzorokhoz terveztek. A modell nagyobb méretű, mint az elődje, illetve 55 százalékkal jobb légáramlást biztosító ventilátorokkal rendelkezik. Ennek ellenére a zajkibocsátás nem növekedett.

2022. január 7. 15:41

A CES-en mutatkozik be a Samsung sokoldalú 2022-es monitorcsaládja

A Samsung bemutatja monitorkínálatának legújabb modelljeit, amelyek tovább erősítik a vállalat szerepét az iparágban. Az új készülékek lenyűgöző képminőséggel és könnyen használható funkcióikkal még több felhasználónak kínálnak megfelelő megoldást a munkához vagy a kikapcsolódáshoz. 

2022. január 3. 10:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35