Nagy sikerrel zajlik a WIWE prevenciós és egészség promóciós programsorozata

forrás: Prím Online, 2018. április 19. 11:06

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziója számos programmal és kampánnyal hívja fel a figyelmet a szívbetegségek megelőzésének lehetőségére és fontosságára országszerte.

Az okos eszközök és az e-health applikációk által kínált egyedülálló prevenciós és egészség promóciós lehetőségek kihasználására ösztönzi a lakosságot az egri Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziójának több szálon futó, éves programsorozata. Ennek legkiemelkedőbb eleme a Magyarország Átfogó Szűrőprogramja „Megelőzés Éve 2018-19” keretében kínált ingyenes EKG szűrés, mellyel a stroke, ritmuszavarok és a hirtelen szívhalál kockázatának korai felismerését igyekeznek biztosítani. A szűrőprogram keretében eddig 25 helyszínen több, mint 3000 fő szűrése zajlott már le és további körülbelül 22000 fő ellenőrzése van tervben. A program az EKG szűrés mellett még további 36 féle vizsgálatot kínál a lakosságnak.

 

 

A WIWE részt vesz az április 24-27 között Egerben megrendezésre kerülő Magyar Kórházszövetség XXIX. Kongresszusán is, valamint április 24-25-én a Szűrőprogram keretében ingyenes lakossági szűrést is ajánl a Hotel Flóra területén.

 

Jelentős lépés volt a hazai kardiológia digitális fejlesztésében a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. és a Magyar Kardiológusok Társasága által meghirdetett pályázat, melynek keretében május 10-12 között az MKT idei Tudományos Kongresszusán átadásra kerül a nyertes kardiológiai szakrendelések, ambulanciák számára 60 darab WIWE készülék. A Balatonfüreden tartandó rendezvény során a WIWE munkatársai felkészítik a nyertes intézmények szakembereit a mobil EKG használatára.

 

 

Egy országos telemedicina rendszerbe való bekapcsolódáson is dolgoznak a WIWE fejlesztői, melynek jelentőségét jelzik a következő számok: 300 orvos (250 háziorvos és 50 szakorvos) és 15.000 páciens bevonásával zajlik majd a program, mely több betegségcsoport ellátását célozza, ezek között kiemelt fókuszt kap a stroke kockázatát ötszörösére növelő ritmuszavar, a pitvarfibrilláció.

 

 

A WIWE online kampányokkal is igyekszik felhívni a figyelmet a megelőzés es egészség-promóció fontosságára. „Várjuk az Ön sikertörténetét!” és „Aki mér, az nyer!” elnevezésű kampányaik sikeréből világos, hogy egyre többen élnek a könnyen használható mobil EKG nyújtotta önellenőrzéssel és ennek hírét továbbadják családi és baráti körben is. Számos esetben a WIWE segített addig ismeretlen betegségekre felhívni a figyelmet, illetve a tünetek során rögzített EKG felvétel segítségével a diagnózis felállításában, vagy segített visszafordítani a romló tendenciákat egészséges életmóddal.

 

Az országos szűrőprogram helyszíneiről a mellékelt linkek tájékozódhatnak: http://egeszsegprogram.eu/index.php?page=2

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Drónokat is használ az E.ON a hálózati hibák felderítésére

Az E.ON öt üzemében kezdték meg a dróntechnológia alkalmazását a szakemberek. A dupla kamerával felszerelt ipari drónok emberi szemmel nem érzékelhető eltéréseket is kiszűrnek, így a villamos hálózaton keletkező hibák korai beazonosítására az eddigieknél jelentősen hatékonyabb lehetőséget adnak. 

2018. szeptember 19. 14:49

Meghosszabbított garanciával kampányol a Mio

 A navigációiról és autós kameráiról ismert márka szeptember 1. és december 31. között 2 év helyett 3 év garanciával firgalmazza a Mio menetrögzítő kamerákat és navigációkat.

2018. szeptember 16. 14:36

A változatos portfólió megmutat be az LG

Az LG Electronics (LG) ThinQ márkájára koncentrál a 2018-as IFA-n: a rangos berlini szakkiállításon augusztus 31. és szeptember 5. között a vállalat innovációi és víziója kapja a főszerepet. Az LG célja bemutatni, hogy fejlett ThinQ technológiai megoldásai hogyan képesek jelentősen átformálni a vásárlók mindennapi életét szerte a világon.

2018. augusztus 31. 16:51

A Sony a következő fő termékeit mutatta be az idei évben

A Sony az idei évben is bemutatta legújabb termékeit és élvonalbeli fejlesztéseit az augusztus 31-én kezdődő berlini IFA szórakoztató elektronika kiállításon.

2018. augusztus 31. 15:17

Új Baby-G és G-Shock „S-size” órák közül választhatnak a hölgyek

Az idei évben kiemelt figyelem irányul a hölgyekre a Casio óragyártó részlegénél. A japán cég több olyan kollekciót is piacra dobott, melyek a sportosság mellett a fiatalos lüktetést és az időtálló eleganciát jelenítik meg. 

2018. augusztus 30. 11:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04

Nemzetközi online vásárlási trendek

2018. szeptember 12. 11:54

Hogyan védjük meg céges értékeinket a kiberbűnözőktől?

2018. szeptember 10. 14:57
cloudappsportal.com