Neves óragyártók között szerepel a Samsung a 2017-es Baselworld kiállításon

A Samsung megőrzi a vezető szerepét az okosórák kategóriájában, ötvözve a klasszikus svájci dizájnt az innovatív technológiákkal

forrás: Prím Online, 2017. március 27. 13:22

Nagy megtiszteltetés a Samsung Electronics számára, hogy jelen lehet az órakedvelők Mekkájának tartott 2017-es Baselworld kiállításon. A Gear okosórák termékcsaládjának bemutatásával a gyártó mintegy hidat képez a mai csúcstechnológia és a svájci óragyártás öröksége között. 

A középpontban a Gear termékcsalád, ezen belül is a nemrég megjelent Samsung Gear S3 okosóra áll majd, mellettük pedig új, egyedi óraszíjakat, a Gear S3 további színváltozatait és izgalmas koncepcióterveket is bemutat a Samsung.

 

A művészi óragyártás által ihletett Gear S3 a tradicionális órákra jellemző, finoman kidolgozott részletek és a prémium megjelenés mellett az innovatív okostechnológiákra is nagy hangsúlyt fektet, ami elengedhetetlen az okosórák esetében. A felhasználóknak kínált szolgáltatások összhangban állnak a minőségi kialakítással – az óra vízálló, megfelel a katonai szintű minőségi követelményeknek, a beépített hangszóróval hívások és hangüzenetek fogadhatók, zenék is lejátszhatók, továbbá az önálló GPS-vevővel a szabadtéri sporttevékenységek is nyomon követhetők. A Gear S3 okosórát úgy tervezték, hogy bármely óragyűjtemény méltó darabjává váljon, hiszen megjelenését tekintve a Baselworld-ön kiállított luxusórákkal közös forrásból merít. 

 

 

„Pontosan tudjuk, hogy az óra nem pusztán időmérő eszköz, hanem fontos kifejezője a személyes ízlésünknek és érdeklődésünknek is. A Gear S3 új szintre emeli a kényelmet, a stílust és az innovációt, ugyanakkor megőrzi az elkötelezettségünket a minőségi kidolgozás iránt – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Globális marketingért és mobilkommunikációért felelős üzletágának ügyvezető alelnöke. – „A Gear S3 több puszta okosóránál. Ez a gyönyörűen kidolgozott mestermű időtlen megoldásokkal él az okosórák kategóriájában, elkápráztatva az órák szerelmeseit és a technológia rajongóit egyaránt.”

 

 

A svájci székhelyű luxusóra-tervező Yvan Arpa a Samsunggal karöltve mutatja be a Baselworld kiállításon a Gear S3 által ihletett három órakoncepcióját. Ezek közül az egyik egy óra, amely első ránézésre olyannak tűnik, mint a Gear S3, azonban valójában egy tradicionális óra, svájci szerkezettel és kidolgozással. A második koncepció a Gear S3 továbbgondolása, prémium minőségű anyagokkal, míg a harmadik változat egy a Gear S3 alapján megalkotott hibrid zsebóra. Ez az együttműködés is megtestesíti a Samsung erőfeszítéseit a tradicionális határok lebontására és a hasznos innovációk bevezetésére.

 

 

 

„A Samsung jelenléte a Baselword kiállításon már önmagában is kiválóan szemlélteti a technológia és az óragyártás folyamatos fejlődését” – nyilatkozta az óratervező Yvan Arpa, aki a Samsung Gear S3 okosóra eredeti terveinek megalkotásában is részt vett. – „A Samsung hűen követi az óraipar történelmét és örökségét, ezért őszintén elkötelezett a kiemelkedő minőségű termékek előállítása iránt.”

 

 

 

A Samsung a 2017-es Baselworld kiállítással egyidejűleg elérhetővé tesz egy frissítéseket tartalmazó csomagot is a Gear S2 és Gear S3 okosórák tulajdonosai számára. Így még több tartalmat kínál, hogy a felhasználók még hatékonyabbak legyenek az olyan nagynevű partneralkalmazásoknak köszönhetően, mint például a Spotify és a NEST. Ezenkívül a frissítések továbbfejlesztik a magasságmérőt és a barométert, az emlékeztető szolgáltatást és az S Health fitneszalkalmazást.  

 

 

 

A Samsung az első viselhető készüléke, a Galaxy Gear okosóra 2013-as bemutatása óta sikeresen megőrizte vezető szerepét a viselhető kiegészítők területén, az innovatív és szerteágazó termékportfóliójának bővítésével pedig továbbra is a határok kitolásán dolgozik, ötvözve a technológiát a modern szolgáltatásokkal és a kényelemmel. A felhasználók ráadásul könnyedén és stílusosan az életmódjukhoz és a napi tevékenységeikhez szabhatják az okosórájukat, hiszen a Samsung számos különböző óraszíjat és számlapot kínál a Gear S2 és Gear S3 készülékekhez.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjazták az építőipar „rocksztárját”

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója vehette át az idei "Év Építőipari Személyisége" díjat. A szakember 30 éve képzi és inspirálja a szakembereket és az építőanyag kereskedőket, emellett támogatja a megrendelőket építési álmaik valóra váltásában. Legyen szó TikTok videóról, egy medence burkolásáról készülő oktatóanyagról, vagy ezer szakember motiválásáról egy konferencián, Markovich Béla mindenhol ott vagy és minden lehetőséget megragad, közvetlenül hozzájárulva az építőipar kultúrájának fejlődéséhez.

2024. március 29. 15:16

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05