Nokia telefonok szereplésével érkezik a James Bond sorozat legújabb tagja

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 20. 11:17

A világ legkeményebb titkosügynökei is a lenyűgöző, skandináv formatervezésű Nokia telefonokkal érzik magukat biztonságban – a 25. James Bond filmben többek között megjelenik az ikonikus Nokia 3310 készülék is. A Nincs idő meghalni szeptember 30-ától látható a mozikban.

A Nokia okostelefonok időtálló kialakításuknak, a rendszeres biztonsági frissítéseknek és az Android szofteverfrissítéseknek köszönhetően tökéletes választásnak bizonyulhatnak, még a 00-ás ügynökök számára is. Strapabíró, ellenálló és időtálló: az új Nokia XR20 képes túlélni az 55°C-os perzselő forróságot, de a -20 °C-os zord hőmérsékletet is, nem esik baja, még ha 1,8 méterről ejtjük is le, ráadásul akár egy órát is kibír a víz alatt.

 

 

A jövőbiztos és strapabíró Nokia XR20 egyedülálló módon, négy évig kapja a havi biztonsági frissítéseket, három évig pedig a szoftverfrissítéseket. Akár két napot is kibír egyetlen töltéssel, így ez lehet “az egyetlen, amire szükséged van”.

 

Az új Nokia XR20 gránitszürke színben már elérhető Magyarországon is.

Kulcsszavak: Nokia telefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A vállalati felhasználók körében is egyre népszerűbbek az összehajtható telefonok

A Samsung bejelentette, hogy a vállalati felhasználásra értékesített Galaxy Z Fold és Galaxy Z Flip okostelefonok száma globálisan több mint kétszeresére nőtt az előző évhez képest. Az összehajtható okostelefonportfólióra szerződött vállalati ügyfelek A teljes évet tekintve várhatóan 16 millióra emelkedik majd a világszerte vállalati partnereknek kiszállított összehajtható telefonok darabszáma, amely 73 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. 

2022. december 8. 20:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55