Pár hét alatt több mint 1 millió Honor 10-et adtak el világszerte

forrás: Prím Online, 2018. május 28. 12:07

A Honor, a fiatal és innovatív okostelefon e-brand bejelentette, hogy vadonatúj zászlóshajó telefonjából alig egy hónappal a kínai és egy héttel a londoni bemutató után már több mint 1 millió készüléket értékesített. 

A rekordmennyiségű eladás azokban az országokban valósult meg, ahol a Honor 10 a május 15-i, londoni bemutató után azonnal elérhető volt. Az Egyesült Királyságban az Amazon legnépszerűbb kártyafüggetlen telefonja lett a Honor 10. Oroszországban több száz rajongó állt sorban a zuhogó esőben a Honor márkabolt előtt, hogy elsőként juthasson hozzá a Honor csúcsmodelljéhez. 

 

 

Honor rajongók sorban állnak Oroszországban

 

A Honor 10 első heti globális értékesítése megduplázta a Honor 9 által korábban felállított rekordot. Az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban a Hihonor oldalán az összes raktáron lévő készülék elfogyott.

 

A következő napokban és hetekben a Honor 10 még több országban és régióban lesz elérhető, többek között Közép- és Kelet-Európában, így Magyarországon is. 

 

A Honor 10 fő jellemzői

AI 2.0 Camera

  • 4MP + 16MP hátsó kamera, függetlenül beépített NPU processzor, ezt a funkciót a piacon elsőként a Semantic Image Segmentation technológia támogatja 
  • 24MP első kamera, amelyet ugyancsak 2.0-ás AI technológiával láttak el

 

Avantgarde dizájn

  • A Honor 10 üveg hátlapja 15 réteg 3D-s üvegből készült, amitől színesen csillog minden szögből nézve, természetes fényben és árnyékban is. 
  • A művészettörténetből és a digitális világból nyerve inspirációt a Honor 10 a vásárlók számára a színek lenyűgöző kombinációját nyújtja. Ezt a két ikonikus és úttörő színt, a Phantom Blue-t és a Phantom Green-t  a Paris Aesthetics Center-ben alkották meg, ahol a Honor mérnökeinek és dizájnereinek a kreativitása és lelkesedése szabad utat kaphatott. 

 

Többi jellemző

  • Ultrahangos ujjlenyomat-olvasó az üveg alatt
  • 14,8 centis FullView FHD+ 19:9 képarányú kijelző 
  • 4GB RAM és 64GB/128GB tárhely
  • A 3,400 mAh akkumulátora Honor Super Charge 5V/4.5A technológiával is fel van szerelve
  • EMUI 8.1 
Kulcsszavak: okostelefon Honor 10 Honor

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HMD elindítja az 5G-s okostelefonok európai gyártását

Az új, többmárkás portfolióstratégiájuk bejelentését követően nem sokkal a HMD Global, a legnagyobb európai okostelefon-gyártó ma újabb fontos mérföldkőhöz érkezett: a vállalat megkezdte az 5G-képes okostelefonok európai gyártását – az első Európában készült okostelefont, a Nokia XR21-et pedig már üzleti ügyfelek is megvásárolhatják. A HMD lépései összhangban állnak az általános európai növekedési potenciállal, a Canalys előrejelzése szerint az európai okostelefon-piac 2024-re ugyanis 7%-kal fog növekedni.

2023. október 3. 20:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38