Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

forrás: Prím Online, 2023. május 21. 11:50

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

Negyedik alkalommal nyerte el a Red Dot: Production Design legmagasabb elismerését, a Best of the Best díjat az Epson. Ezúttal a díjat az Epson SureLab SL-D500 kompakt, könnyű és hordozható fotólabor nyomtató kapta meg, amely rendkívül könnyen és rugalmasan telepíthető akár gyorsnyomdákban, akár keskeny polcokra vagy pultokra olyan üzletekben, ahol kevés a hely.

 

Díjazott lett a GX8 ipari robot is, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy korlátozott helyen és különböző munkakörnyezetekben is pontosan működjön. A mozgásvezérlési teljesítményt az Epson saját fejlesztésű giroszkópos érzékelőit és robotvezérlési technológiáját kombináló GYROPLUS technológia teszi tökéletessé: ez gyors és nagyon pontos működést biztosít, miközben a készüléktest kompakt méretű marad. 

 

 

A rangos elismerést a kifejezetten ipari alkalmazásokhoz tervezett MOVERIO BT-45C és BT-45CS okosszemüvegek is kiérdemelték. A terepen dolgozók zökkenőmentes munkavégzéséhez hatékony távsegítséget nyújtó eszközök hosszú ideig tartó viselését a tervezők azzal könnyítették meg, hogy a tömeg elosztását a fej egészére terjesztették ki. Ezzel huzamosabb ideig tartó feladatokhoz is kényelmesen bevethető a MOVERIO, amelyet az Epson – a felhasználók visszajelzéseire reagálva – új mechanizmussal is felszerelt annak érdekében, hogy a szemüveget egyszerűen, egy kiegészítő elem cseréjével lehessen rögzíteni a munkavédelmi sisakra.

Szintén Red Dot-díjazott lett a CO-FH02 intelligens full-HD projektor, amely kompakt mérete ellenére 3000 lumen fényerőt biztosít. Könnyed, letisztult sziluettjének és egyszerű részleteinek köszönhetően bármilyen környezetbe beilleszthető, ráadásul átkapcsolható vetítési módokkal rendelkezik, így egyformán kényelmesen használható egy világos konferenciateremben vagy egy sötét nappaliban.

További Red Dot-díjazottak: 

 

A kiskereskedelmi, vendéglátóipari, csomagszállítási és mérőóraleolvasási alkalmazásokhoz egyaránt ideális TM-P20II és TM-P80II hordozható blokknyomtatók, amelyeket kényelmesen lehet övön vagy vállon hordani, ráadásul ütésállók és a IP54-es szabvány szerint vízállók is. Díjazott lett a TM-L100 kompakt címkenyomtató, amely egyformán nagy segítség a rendelések kezelésében, valamint az éttermek és az üzletek élelmiszeráru-cikkeinek felcímkézésében. A sima, elegáns kialakításnak köszönhetően könnyen tisztítható, és tökéletesen használható mindenhol, ahol élelmiszereket kezelnek. Az ételkiszállítási szolgáltatások elterjedésével párhuzamosan megnőtt az igény a különféle adathordozók szélesebb választéka iránt. Ez a nyomtató támogatja a nagy ragasztóerővel rendelkező, bélés nélküli címkéket, javítva a használhatóságot, miközben csökkenti a környezeti lábnyomot.

CAD, fotó és POP alkalmazásokhoz tervezték a nagy formátumú SureColor SC-T7700 és SC-P8500 sorozatú nyomtatókat, amelyek szűk helyeken beüzemelve is maximális helykihasználást biztosítanak: a papír betöltésétől a nyomtatási műveletekig minden elvégezhető a nyomtatók frontoldaláról, a lapos hátsó és oldalsó panelek révén a falhoz szorosan illeszkedve is elhelyezhetők, a teljesen sík felső felület pedig munkapadként vagy PC-pultként is használható.

Ugyancsak elismerést kapott az okostelefonról vagy táblagépről is kezelhető TM-m30III blokknyomtató, amely stílusosan letisztult, kockaalakú kialakításának köszönhetően a legelegánsabb környezetben is megállja a helyét. Burkolata antibakteriális fedőréteget kapott, ezért a nyomtató az egyre népszerűbb önkiszolgáló pénztárgépeknél is biztonságosan használható.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39