Sikeres a Hisense és a PSG együttműködése

forrás: Prím Online, 2022. április 19. 11:10

Második évébe lépett a Paris Saint-Germain, világhírű labdarúgóklub és a Hisense globális partnersége, amelyet egy kisfilmmel ünnepel a két brand. 

A videó, amelyben többek között Lionel Messi, Ángel Di María és Presnel Kimpembe is szerepel, a focisták hétköznapjaiba enged betekintést, és azt mutatja meg, hogyan könnyíti meg a játékosok életét a Hisense technológiája. A filmben a Hisense tengeren túlon már elérhető háztartási készülékei (mosógép, sütő és hűtő) valamint egy ULED tévé is megjelenik.

 

 

A vállalat kijelzőtechnológia terén hozott innovációinak sikerességét a tavalyi eladási számok is igazolták: 2021-ben a márka közép- és felső kategóriás tévéinek globális értékesítési árbevétele éves szinten több mint 99 százalékot ért el, míg a Paris Saint-Germain, valamint számos nemzetközi élsportesemény támogatását követően 43 százalékkal növelte tengerentúli értékesítési bevételeit, a tengerentúli márkaismertsége pedig 5 százalékkal nőtt.

 

A Hisense továbbra is elkötelezett a globális sportesemények támogatása mellett: 2022-ben a labdarúgó-világbajnokság (2022 FIFA World Cup), valamint az UEFA Nemzetek Ligájának is támogatója.

 

Az együttműködés keretében készített videó:

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar cég innovációiért rajong a világ

Piros Attila, a Saint-Gobain Hungary vezérigazgatója a nyolcadik Bizalom Gálán vehette át a legmagasabb üzleti kategória nagydíját, a Leader Of The Year trófeát a nagyvállalati kategóriában. A díjazott vezető nemcsak a cége szakmai sikereire és innovációira büszke, de arra is, hogy munkatársai is a szívükön viselik a vállalat működését és a fenntarthatósági törekvéseiket.

2023. március 26. 16:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48