Steve Wozniak előad Budapesten

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 18. 15:08

Steve Wozniak, az Apple társalapítója is látható lesz a CIB Bank és anyavállalata által szervezett Novathon konferencián, amely a korábbi hackathon formátum helyett idén a pénzügyi innováció és a digitális kultúra átalakulásának regionális seregszemléjeként tér vissza.

UPGRADE: A rendezvényre ma indult a regisztráció, amelyet néhány órával később le is kellett állítani, mivel minden belépő elkelt. www.facebook.com/novathonwithcib/ 

 

Wozniak hírnevét az Apple I és II számítógépek hardvereinek megtervezésével alapozta meg, a konferencián az innováció, a kreativitás és a digitális átalakulás összefüggéseiről fog beszélni. A Novathonon a pénzügyi világ öt legbefolyásosabb fintech influencerének egyike is fellép: a nemzetközileg elismert pénzügyi stratéga Jim Marous a diszruptív technológiai változásokról értekezik majd. 

 
 
A dolgok internete, a virtuális valóság és a mesterséges intelligencia bankolásra gyakorolt hatásait, a digitális pénzügyek lehetőségeit tárja fel hallgatósága előtt Pietro Scarpino, az NTT Data innovatív technológiákért felelős vezetője. Andrea Isola, az N26 Italia ügyvezető igazgatója cége forradalmi, teljes egészében okostelefonokon elindított mobilbanki szolgáltatásáról fog beszélni. A bankpiac gyökeres megváltozásáról, ennek gyakorlati példáiról hallhatnak az érdeklődők Maurice Lisitől, aki a digitális átalakulás folyamatát vezényli le a CIB Bank anyabankja, az Intesa Sanpaolo teljes leánybanki ökoszisztémájában.
 
A Novathonon a pénzügyi szektor meghatározó nemzetközi szereplői képviseltetik magukat, a rendezvény partnere a Mercury Processing Services International, az NTT, az Asseco, az Armundia Group, a Reply, a Capgemini, a PricewaterhouseCoopers Advisory SpA, az Elcom, a CETIF, az Infocert, az Oracle, a Sia, a Simplesurance, az Eurizon és a Visa. 
 
„Kézenfekvő volt a Novathon evolúciójának soron következő lépéseként magasabbra helyezni a lécet azzal, hogy a pénzügyi innováció és a digitális kultúra átalakulásának új, nem hagyományos szereplőit hozzuk össze nemzetközileg elismert pénzügyi gondolatvezérekkel” – vélekedett Maurice Lisi, az Intesa Sanpaolo Nemzetközi Leánybanki Divíziójának digitális csatornák és CRM vezetője. 
 
Bankcsoportunk kiemelt célja a digitális átállás megvalósítása, melyhez elengedhetetlen a folyamatos innováció. Ennek szellemében rendezzük meg anyavállalatunkkal a Novathont, ahol napjaink meghatározó pénzügyi innovátorai mutatják be, mi a bankolás jelene és jövője – mondta a CIB Bank lakossági üzletágának vezetője, Ákos Tamás. 
 
A rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztráció szeptemberben 18-án indul a www.novathon.net oldalon, és mivel a helyek száma limitált, a leggyorsabbak lehetnek ott a rendezvényen. Az eseménnyel és a regisztrációval kapcsolatban a Novathon Facebook oldalán lehet tájékozódni: https://www.facebook.com/novathonwithcib/ . 
 

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39