Szeptemberben indul a Samsung európai tréningje gamereknek

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 20. 19:53

A Samsung egy különleges képzési programot indít, amely a gamereket támogatja készségeik fejlesztésében – függetlenül attól, hogy kezdők vagy professzionális játékosok. Az idén indított Gaming ajánlatok oldalon elérhető Mutasd meg, mit tudsz! felületen és a Samsung YouTube-csatornáján elismert gamerek és népszerű tartalomgyártók látják el tanácsokkal a felhasználókat, akik továbbá exkluzív betekintést nyerhetnek az új termékek palettájára.

A felhasználók a legprofibb játékosok és tartalomgyártók meglátásait és szakértői iránymutatásait sajátíthatják el a Samsung „Mutasd meg, mit tudsz!” globális felületén és a vállalat nemzetközi YouTube-csatornáján. A felületen interaktív tréningekhez csatlakozhatnak a résztvevők, emellett pedig videós workshopok, oktatóanyagok és további gaming tartalmak támogatják őket abban, hogy még jobb játékosokká válhassanak. A kezdeményezés részeként a legújabb Samsung-készülékeket és a vállalat gaming technológiára irányuló fejlesztéseit is megtekinthetik az oldal látogatói.

 

A nemzetközi gaming felületen elérhető Level Up Gamer képzés szekcióban a gamerek olyan trükköket, tippeket és titkos megoldásokat leshetnek el, amelyekkel győzedelmeskedhetnek minden ellenség felett a Diablo Immortalban vagy megtudhatják, miként fejlődhetnek a World of Warcraft-ban.

 

A Level Up minden gamer számára videojátékok széles választékát kínálja okostelefonokon, asztali számítógépeken és konzolokon egyaránt, legyen szó alkalmi vagy a legelhivatottabb játékosokról.

 

„A Samsung célja, hogy minden olyan eszközt és tudást a felhasználók kezébe adjon, amellyel még élvezetesebbé válik számukra a játékélmény. A Gamer képzés Európa-szerte rengeteg embernek segíthet abban, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból és még jobban elmerüljenek a virtuális világokban – mondta Benjamin Braun, a Samsung európai marketingvezetője. – Nagy örömünkre szolgál, hogy fantasztikus trénerekkel és tartalomgyártókkal dolgozhatunk együtt, többek között Randolph-fal is. Az Activision Blizzard partnersége kiemelt jelentőségű számunkra, hiszen közös célunk, hogy a feltörekvő gamerek új generációját felkaroljuk és ösztönözzük. A Mutasd meg, mit tudsz! program bárki számára elérhetővé teszi és segít részesévé válni a gaming világnak és közösségnek, és olyan tudással vértezi fel a felhasználókat, amellyel megalapozott döntéseket hozhatnak a játékhoz szükséges technológiával kapcsolatban. A gaming így hosszú távon egyre fontosabb részévé válhat az európai kultúrának.”

 

 

A Level Up szekcióban az alábbi professzionális gamerek és tartalomgyártók tartalmai segíthetnek a felhasználóknak:

– QueenE: gyakorlott, szórakoztató, az Overwatch 2 szakértője. Az Egyesült Királyságban élő svéd streamer híres lényeglátó megjegyzéseiről és ötletes tanácsairól. A 2018-as Overwatch World Cup svéd csapatát vezette, az IeSF Starcraft 2 világbajnokságon harmadik helyen végzett (női szekcióban).

AnnaCakeLIVE: elkötelezett, népszerű Twitch-streamer. Sziporkázó személyiségével és virtuóz játékával a Diabloban elbűvöli a nézőket. Jelenleg Frankfurtban, Németországban él.

LittleMoTAC: Jelenleg is aktív Overwatch 2 streamer, a sokszínűség és befogadás lelkes szószólója, a gaming világ változatosságért és kiegyensúlyozottabb ábrázolásért küzd.

Rage Darling: Karizmatikus World of Warcraft tartalomgyártó, aki szenvedélyesen, nagytudással és befogadó megközelítésével magával ragadó és lelkesítő élményt nyújt.

 

Azok, akik gaming felszerelésük tökéletesítésére törekszenek, a Gamer képzés hardverszekciójában kaphatnak tanácsot, legyen szó például a legmegfelelőbb gaming tévé megkereséséről, az asztali számítógép személyre szabásáról, a videókártyák cseréjéről vagy a legjobb SSD-kártya felfedezéséről. A felület minden felhasználót releváns információkkal lát el egyaránt a számítógépes vagy konzolos videójátékok esetében.

 

A szekció hardverszakértője Alex Brooks a TechFlow-tól, a vérbeli tech-ínyenc, aki aprólékos beszámolóiról és informatív oktatóanyagairól híres, ezt többek között 460 ezres közösségi követőtábora is bizonyítja.

 

A Gamer képzéssel, a vállalat azt a szellemiséget képviseli, hogy nincs egyetlen meghatározható gamertípus, hanem egy sokszínű, pezsgő és folyamatosan növekvő közösség formálódik. A Samsung ezért olyan eszközöket fejlesztett ki, amelyekkel minden gamer személyre szabhatja felszerelését ízlésének és igényeinek megfelelően, hogy valóban lehengerlő élményben lehessen része.

 

A Samsung gaming stratégiáját többek között az alábbi Samsung-készülékek tükrözik 

– Odyssey OLED G9 monitor: a készülék a vállalat történetének első DQHD felbontású, 32:9 képarányú OLED képernyőjével rendelkezik. A Neo Quantum Processzor Pro lenyűgöző részletességű képminőséget biztosít, mesterséges intelligencia használatával pedig kielemzi, hogy a kép mely része igényel feljavítást. 

– Galaxy S23 Ultra okostelefon: a készülék a piac egyik leggyorsabb processzorával, a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chippel felszerelt. Az okostelefon 928,1 GB méretű tárhellyel, és akár 25 órás akkumulátorkapacitással rendelkezik LTE és Wi-Fi lejátszás esetén.

– 65 colos Neo QLED 4K HDR Smart TV: a készülék Quantum Matrix technológiája mini LED-ekkel hihetetlenül tűéles képet biztosít. A Neural Quantum 4K processzor pedig mesterséges intelligenciát és 20 neurális hálózatot használ a hang, a fényerő, a színek és az élesség optimalizálásáért.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Komoly kötelezettségekkel járnak a cégek számára az új kiberbiztonsági szabályok

A NIS2 irányelv magasabb szintre emelte a korábbi uniós kiberbiztonsági szabályozást és számos új kötelezettséget vezetett be. Az irányelv szabályainak túlnyomó részét már átültették a magyar jogba, így a jövő év folyamán 2500-3000 hazai közép- és nagyvállalatnak kell a szigorú szabályoknak megfelelni, továbbá az ellátási láncuk biztonságát megteremteni – emelte ki dr. Szabó Gergely Gábor, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda szabályozási ügyekért felelős vezető ügyvédje.

2023. december 5. 20:31

Egy új fejlesztésnek köszönhetően egyszerűsödik a parkolás a Yettelesek számára

Számos előnye miatt máig növekvő népszerűségnek örvend a mobilszámlára történő "vedd meg most, fizesd később" típusú kisértékű vásárlás, mint a mobilparkolás, az autópályamatrica, a lottó vagy a közösségi közlekedési jegy vásárlása. A Yettel alkalmazásban megjelent új fejlesztés most a mobilparkolás területén hoz el egy sokak számára jelentős kényelmet nyújtó új megoldást.

2023. december 5. 19:13

A QNAP frissíti a Qfile Pro mobilalkalmazást

A QNAP Systems, Inc. kiadta az új Qfile Pro mobilalkalmazást, amely integrálja a Qsync Pro fájlszinkronizálását. Ez az integráció biztosítja a felhasználóknak a teljes NAS-fájl hozzáférést, szinkronizálást, és mobil fotó-/videómentési élményt egyetlen mobilalkalmazás használatával.

2023. december 5. 17:45

A technológia és az energiahatékonyság új lehetőségeket teremt az öregedő épületek számára

A pandémia utáni időszak hatásai, a magas inflációs környezet, a növekvő energiaárak és a geopolitika turbulenciák igencsak megfeküdték a befektetők gyomrát. Éves összehasonlításban 65%-os visszaesés tapasztalható a CEE-6 régió irodapiacát érintő befektetésekben – állapítja meg a Colliers "ExCEEding Borders 2023/2024: a technológia mint megoldás a CEE régió öregedő irodakínálatára” címmel megjelent piaci jelentése. 

2023. december 5. 16:11

Kiemelten kezeli a KKV-k hálózati biztonságát a Zyxel

A Zyxel Networks, a világ egyik vezető biztonságos és felhőalapú hálózati megoldásokaz szállító vállalata, egy különleges promóciót indított, melynek keretében a vásárlók egy erőteljes teljesítményű tűzfalat kapnak ajándékba. Mostantól minden hároméves UTM GOLD biztonsági licenc vásárlása mellé jár egy USG FLEX tűzfal is. A promóció 2023. december 31-ig érvényes, és a hivatalos Zyxel forgalmazókon keresztül vásárolt UTM GOLD licenszekre vonatkozik.

2023. december 5. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27