Tanusításra várnak a Kingston túlhúzható memóriamegoldásai

forrás: Prím Online, 2021. május 9. 16:27

A Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy elküldte alaplapgyártó partnerei részére „túlhúzható” (overclockable) DDR5 moduljait, hogy megkezdjék annak tanúsítását a következő generációs memóriaplatformra. 

A Kingston előre beállított XMP profillal tervezte meg DDR5 moduljait, ugyanakkor azt is lehetővé tette az alaplapgyártó partnerek számára, hogy manuálisan az 1,1 voltos DDR5 specifikáció fölé állítsák a PMIC áramkör feszültségszintjét, maximális rugalmasságot biztosítva ezzel a modul túlhúzásához. Várakozásai szerint a Kingston a harmadik negyedévben kezdi meg a DDR5 megoldások szállítását. 

 

A memória validálásához a teljes számítástechnikai ökoszisztéma együttműködésére van szükség, és 33 éves fennállása alatt a Kingston szoros kapcsolatokat épített ki a vezető alaplap- és lapkakészlet-gyártókkal. A tanúsítás kritikus szerepet játszik abban, hogy a vállalat piacvezető nagy teljesítményű, túlhúzható memóriamegoldásai valóban piacra kerülhessenek az év későbbi szakaszában. 

 

A Kingston több mint három évtizede aprólékos gonddal tervezi meg és 100 százalékban teszteli a modulok minden egyes lapkájának összes celláját. A teljes élettartamra szóló garancia és a páratlan ügyfélkiszolgálási színvonal mellett ennek a módszeres tesztelésnek köszönhető, hogy a Kingston több mint 80 százalékos piaci részesedéssel, jelenleg a világ legnagyobb független memóriagyártó vállalata. A Kingston a mikroelektronikai ipar szabványügyi szervezete, a JEDEC tagja. Több mint egy évtizede tagot delegál a JEDEC igazgatóságába, hozzájárulva ezzel az összes gyártó által követett szabványok kidolgozásához. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24