Új alelnököt nevezett ki a Xerox

forrás: Prím Online, 2020. március 19. 19:11

A Xerox bejelentette, hogy 2020. február 29-től Xavier Heisst nevezte ki ügyvezető alelnökké és az európai üzleti műveletekért is felelős EMEA Operations szervezet elnökévé, felettese pedig közvetlenül John Visentin, a XEROX ügyvezetője és alelnöke.

„Xavier kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a szervezeti változások sikeres levezénylésében és az üzleti eredmények fejlesztésében” – mondta John Visentin. A szakértelme és tapasztalata megfelelő hátteret biztosít ahhoz, hogy az EMEA Operations szervezetben új fejezetet nyisson és visszaállítsa azt a növekedési pályára.”

 

Heiss, aki a február végén nyugdíjba vonult Hervé Tesslert követi pozíciójában, több mint 30 éve dolgozik a vállalatnál. Korábban a Xerox kontrollereként és az Americas Operations pénzügyi igazgatójaként dolgozott, illetve különböző vezetői szerepeket töltött be az értékesítési, a minőségbiztosítási, az üzleti átalakítással kapcsolatos, valamint pénzügyi területeken. Heiss volt a pénzügyi vezetője az európai technológiai üzletágnak, valamint a Xerox Europe társ-pénzügyi-igazgatója 16 országban. 

 

„Az üzleti környezet fejlődésével sok, a digitális átalakulást választó ügyfél új módszereket keres a változás navigálására" - mondta Heiss. „Már alig várom, hogy együtt dolgozhassak partnereinkkel, és közösen olyan innovatív és integrált megoldásokat találjunk, amelyek felgyorsítják átalakulásokat és lehetővé teszik számukra a jobb, gyorsabb és biztonságosabb üzletmenet megvalósítását”.

 

Heiss a NEOMA Business School Reims MBA diplomájával rendelkezik információtechnológia és pénzügy szakon, és szintén megszerezte az INSEAD MBA fokozatát üzleti és nemzetközi pénzügyi területen. 

Kulcsszavak: Xerox +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Már elérhetők az államilag támogatott kurzusok a Codecoolnál

2020. április 7. 16:51

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55
online sportfogadás