Új AltaLink digitális munkahelyi asszisztensek a Xeroxtól

forrás: Prím Online, 2020. július 26. 10:37

A Xerox bejelentette új multifunkciós nyomtatóinak érkezését: a ConnectKey technológiának köszönhetően a Xerox AltaLink C8100 és a Xerox AltaLink B8100 még jobban támogatja a mai flexibilis munkakörnyezetet és segít a cégeknek a digitális átalakulás felgyorsításában.

A Xerox nemrégiben készült Future of Work felmérése szerint a vállalkozások 34%-a szeretné felgyorsítani a digitális átállását a COVID-19 helyzet miatt.

 

 

 

„A ConnectKey technológia az AltaLink C8100/B8100 modelleket digitális munkahelyi asszisztensekké alakítja, amelyekre szüksége van a modern vállalkozásoknak annak érdekében, hogy felgyorsíthassák digitális átalakulásukat” - mondtaTracey Koziol (senior vice president, Global Offerings, Xerox). „A táblagépszerű, intuitív felhasználói felület egyszerűen kezelhető, emellett a felhasználó akár a mobil készülékéről is tud nyomtatni. Ezek a munkahelyi asszisztensek áthidalják a fizikai és a digitális világot – köszönhetően az olyan innovatív alkalmazásoknak, mint például a kézirat konvertálása szerkeszthető szöveges dokumentummá, a személyes információkhoz a dokumentumok automatikus szerkesztése, vagy hangfájlok létrehozása szövegből.”

 

A rugalmasabb munkakörnyezet fokozott biztonsági aggályokat vet fel. A Xerox ezért olyan vezető kiberbiztonsági szakértőkkel áll partnerségben, mint a McAfee és a Cisco, hogy biztosítsák az AltaLink átfogó beépített biztonságát – védjék mind az eszközöket, mind a hálózatot. Az iparág vezető biztonsági megoldásaival, például a McAfee, a LogRhythm és a Splunk biztonsági információs és eseménykezelő megoldásaival való integráció pedig egyszerűsíti a biztonsági események jelentését és kezelését.

 

A Xerox Workplace Suite és a ConnectKey Apps az utóbbi két évben elismerésben részesült a Keypoint – BLI által (Document Imaging Software Line of the Year Award

Outstanding Job Management & Mobile Print Solution).  

 

Elérhetőség:

Az AltaLink C8100 és B8100 is elérhető Amerikában. 

Európában, a Közel-Keleten és Afrikában még csak az AltaLink B8100 érhető el, de a 2020 szeptemberétől a C8100 is kapható majd.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sokkal kevesebbet nyomtatnak a magyarok

Milliós nagyságrendben csökkent a kinyomtatott lapok száma a magyar irodákban – tájékoztatott a nyomtatóbérlés piacán évtizedek óta jelenlévő soproni Master Partner Kft. A friss elszámolási adatok és az iparági tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy az otthoni munkavégzés és az online kapcsolattartás miatt fellendült a digitális dokumentumkezelés, amelyre a vártnál sokkal gyorsabban álltak át a magyar kis- és középvállalkozások.

2020. augusztus 3. 10:56

Lenyűgözően nagy és erőteljes Philips képernyő

Az MMD, a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja az új Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide hajlított LCD képernyőt, egy 49 hüvelykes (48,8 hüvelyk/124 cm) monitort, amely a professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva került megtervezésre. Ez a díjnyertes monitor bővelkedik teljesítményfokozó funkciókban és luxuskivitelű 32:9 SuperWide 49 hüvelykes képernyőjével, valamint 5120 x 1440 pixeles felbontásával tökéletesen helyettesíthet két egymás mellé elhelyezett 27 hüvelykes 16:9 Quad HD képernyőt.

2020. július 28. 13:07

Új AltaLink digitális munkahelyi asszisztensek a Xeroxtól

A Xerox bejelentette új multifunkciós nyomtatóinak érkezését: a ConnectKey technológiának köszönhetően a Xerox AltaLink C8100 és a Xerox AltaLink B8100 még jobban támogatja a mai flexibilis munkakörnyezetet és segít a cégeknek a digitális átalakulás felgyorsításában.

2020. július 26. 10:37

A Red Dot Design Award 2019 győztese megérkezett az üzletekbe

A képernyő-specialista AOC bemutatja a 31,5 hüvelykes (80 cm) U32U1 professzionális képernyőt. A modell a világhírű formatervező iroda, a Studio F. A. Porsche által megálmodott merész dizájn és az AOC csúcstechnológiás képernyőjének kombinációjából született.

2020. július 23. 16:21

Új XPS asztali számítógép és S sorozatú monitorok a Delltől

A megfelelő otthoni PC – tökéletes monitorral és tartozékokkal kiegészítve – korlátok nélkül, bármiben kiszolgálja a felhasználóját, amire csak szüksége lehet: az alkotástól kezdve a munkán és a játékon át a kommunikációig. A Dell májusban bemutatott XPS notebookjait most az új XPS asztali számítógép követi, amely a Dell monitorainak új, S sorozatával egy időben jelenik meg, és a megszokott stílust és teljesítményt képviseli.

2020. július 18. 16:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás