Új csomagokat kínál a UPC az optikai alapú internet szolgáltatásnál

forrás: Prím Online, 2018. szeptember 4. 17:42

A UPC Direct még megbízhatóbb hálózati elérésre és magasabb internetsebességre kapcsol új, optikai internetet tartalmazó csomagjaival. 

Napjainkban a felhasználók nemcsak gyorsaságra, hanem minél stabilabb internetszolgáltatásra is igényt tartanak. Ezt a kényelmet és biztonságot nyújtja a UPC Direct új ajánlataival. 

 

A Föld lakosságának nagyjából a fele használ ma már internetet, az átlag felhasználó pedig a világ minden pontján, így Magyarországon is egyre igényesebb, egyre nagyobb hangsúlyt fektet a szolgáltatás minőségére. Alapvető elvárásunkká vált, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolódhassunk a világhálóra, és másodpercek alatt férhessünk hozzá az e-mailjeinkhez, érhessük el a barátainkat, szórakoztató médiatartalmakat vagy bármilyen érdekes adatot az információs tengeren. És mindezt az online élményt persze lehetőleg minél zavartalanabb módon szeretnénk átélni.

 

 

Ezért a UPC Direct kibővítve jelenlegi szolgáltatáspalettáját mostantól új, akár 120 megabites csomagokat kínál azokon a területeken, ahol elérhető optikai alapú internet szolgáltatás. Az új termékek így még stabilabb kapcsolatot és még magasabb minőségű hálózati infrastruktúrát kínálnak.

 

Catalin Itu, a UPC DTH ügyvezető igazgatója elmondta: „Igyekszünk minél nagyobb hangsúlyt fektetni a termékfejlesztésre annak érdekében, hogy lépést tartsunk a hálózati technológiák fejlődésével, illetve hogy minden igényt kielégítő internetszolgáltatást kínáljunk ügyfeleink számára az új csomagok bevezetésével. A magasabb sebesség mellett, az optikai technológiának köszönhetően, sikerült tovább növelni szolgáltatásunk stabilitását is. Célunk, hogy a UPC Direct szerteágazó és magas minőségű szolgáltatási portfóliójában minden egyes ügyfelünk megtalálja számítását.”

 

Az új csomagokról, illetve az optikai internet szolgáltatásról további információért keresse fel a UPC Direct Call Center-ét a 1214-es telefonszámon!

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05