Új, egyedülállóan rugalmas mobilcsomagokat vezet be a UPC

forrás: Prím Online, 2018. május 11. 11:05

A választás teljes szabadságát hozzák el a UPC új mobil díjcsomagjai. A korlátlan adat és beszélgetési opciót bármikor rugalmasan igényelhetik, vagy éppen lemondhatják az ügyfelek hosszabb időre szóló kötöttségek nélkül. A UPC megoldása a hazai kínálatban egyedülállónak számít.

A UPC Mobil, amely 3 évvel ezelőtt a hazai szolgáltatók közül elsőként kínált korlátlan adatforgalmú, hűségidő nélküli díjcsomagokat és hálózat független készülékeket ügyfelei számára, ismét egy forradalmian új megoldással jelentkezik. A UPC mostantól a legértékesebb és legvágyottabb mobil szolgáltatást, a korlátlanságot kínálja ügyfelei számára, immár teljes mértékben az igényeikhez igazodva.

 

A UPC Mobil Super és Super Plus új mobil díjcsomagokhoz korlátlan beszélgetési és adatforgalmi opciót is választhatnak az ügyfelek, méghozzá úgy, hogy azokat az előfizetés időtartama alatt bármikor igényelhetik, vagy lemondhatják.

 

 

A UPC Mobil Start díjcsomag, amely havi 500 MB adatforgalmat és 100 lebeszélhető percet tartalmaz, a UPC valamely kábeles szolgáltatásával rendelkező ügyfelek számára 12 hónapra vállalt hűségidővel már bruttó 2.490 Ft-os havidíjért elérhető, míg a 3, illetve 4 GB havi adatforgalmat és 120, illetve 400 perc beszélgetést lehetővé tévő Super és Super Plus díjcsomagokat már havi bruttó 3.990, illetve 6.490 Ft-ért kínálja a szolgáltató. E két csomaggal ráadásul hálózaton belül ingyenesen hívhatják egymást az ügyfelek. A Super és a Super Plus tarifákhoz havi bruttó 2.000 Ft-ért választható a korlátlan adat opció. A Super Plus tarifa előfizetői havi bruttó 2.500 Ft-ért választhatnak korlátlan beszéd opciót is, amelyet belföldön és EU-roaming során is igénybe vehetnek. A korlátlan adat- és beszéd opciók újdonsága, hogy abszolút rugalmasan alkalmazkodnak a UPC előfizetők egyéni igényeihez és élethelyzeteihez, hiszen a telefonos ügyfélszolgálat segítségével bármikor igényelhetik minimum 1 hónapos időszakra, majd ezt követően bármikor lemondhatják azokat – ráadásul a kiegészítő opciók díját is kizárólag az aktív időszakra kell kifizetniük. További, a hazai mobilpiacon jelenleg egyedülállóan rugalmas megoldás, hogy az ügyfelek nem csak magasabb, hanem alacsonyabb árú tarifára is bármikor átválthatnak akár az előfizetés ideje alatt is. Az új díjcsomagok mellé a UPC Mobil választékából kedvezményes áron vásárolhatnak készülékeket az ügyfelek.

 

„Munkatársaimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy leginkább ügyfeleink igényeire szabott, magas hozzáadott értékű megoldásokat kínáljunk. A UPC mobil új díjcsomagjaival és a ki-, bekapcsolható korlátlansággal most újra magasra tesszük a lécet a hazai piacon, hiszen új szintre emeljük a rugalmasság fogalmát.” – mondta Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és a UPC Lengyelország vezérigazgatója.

 

A UPC Mobil díjcsomagokkal kapcsolatos további részletekről a upc.hu/mobil weboldalon, a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámon és a UPC üzletekben kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Telekom ajándék a Domino-ügyfeleknek

Korlátlanul mobilnetezhetnek belföldön a Telekom feltöltőkártyás ügyfelei a május 26-27-i hétvégén. A kedvezménnyel a Domino-ügyfelek így a gyakorlatban is megtapasztalhatják a korlátlanság élményét. A Telekom korábbi korlátlan hétvégéin rengeteg, mobilnetet addig nem használó Telekom-ügyfél élt ugyanezzel a lehetőséggel és tapasztalta meg milyen, amikor a mobilnet mindig kéznél van.

2018. május 25. 10:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16

A Magyar Telekom 2018. első negyedéves eredményei

2018. május 9. 17:23


A SmugMug felvásárolja a Flickr-t

2018. április 21. 16:26

Elsőként Magyarországon - korlátlan nemzetközi hívások EU-s számokra a Vodafone-nál

2018. április 11. 15:03
cloudappsportal.com