Új nyomtatási lehetőségeket kínál a Xerox

forrás: Prím Online, 2019. október 13. 13:30

A speciális nyomtatási megoldások a digitális szegmens leggyorsabban növekvő ágazata, a Xerox éppen ezért fejlesztette ki az Adaptive CMYK Plus technológiát, amely az új Xerox PrimeLink C9065 / C9070 színes nyomtatóhoz és a Xerox Color C60 / C70 nyomtatókhoz készült.

Az Adaptive CMYK Plus technológia olyan kiegészítő, amelyet a hagyományos cián, bíbor, sárga és fekete (CMYK) színek kínálatának kibővítésére terveztek. A belépő szintű PrimeLink C9065/C9070 nyomtató esetében a kiegészítő segítségével elérhető a fluoreszkáló, arany, ezüst, fehér speciális színek használata. A Xerox C60/C70 nyomtatókhoz tartozó kiegészítő pedig a fémes, fehér és átlátszó extra színeket kínálja. Ez a technológia új ajtókat nyit a növekedéshez, lehetővé téve a nyomtatók, valamint a kreatív szakemberek számára, hogy minden területen ragyogó és egyedi darabokat készítsenek, például üdvözlőlapokat, szórólapokat, meghívókat, plakátokat és információs feliratokat. 

 

„A kiegészítő opciók által biztosított kettő az egyben képesség az új adaptív CMYK Plus technológiával kombinálva lehetővé teszi a nyomtatók számára, hogy átlépjék az eddigi nyomtatási határaikat a piacon egyedülálló áron” - mondta Terry Antinora, alelnök és vezérigazgató, Xerox Workplace Solutions.

 

 

A Xerox szintén most mutatta be a PrimeLink C9065 / C9070 többfunkciós nyomtatót. Az eszköz egy 10 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, amely rugalmasan alakítható az irodák nyomtatási igényeinek megfelelően, így egyszerű hozzáférést biztosít az általános funkciókhoz, valamint a felhő alapú alkalmazásokhoz, és a termelékenység növelését segítő appokhoz. Ezáltal garantált az automatizálás, akár a mobil, az irodai vagy a professzionális felhasználók számára is.  

 

A nyomtató megnövelt termelékenysége 270 kép / perc szkennelés esetén és 70 oldal / perc nyomtatásnál, a minőség pedig még ilyen sebesség mellett sem romlik. A PrimeLink C9065 / C9070 a kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtja 2400 x 2400 dpi színes képminőséggel, kiemelkedő finom vonalakkal, képekkel, valamint pontos színátmenetekkel és színekkel.

 

A termelési környezet szempontjából a PrimeLink C9065 / C9070 képes a vastagabb médiumokra, valamint az extra hosszú lapokra (XLS) való nyomtatásra, támogatva olyan, akár 6 hüvelyk / 660 mm hosszú nyomtatási anyagokat, mint például a bannerek, könyvborítók vagy naptárak. A kiegészítő professzionális lapadagolási és befejezési képességek közé tartozik a túlméretezett, nagy kapacitású lapadagoldás, lap összehordás; lyukasztó; kétoldalas és négyzet alakú vágás kifutó nélküli nyomtatáshoz; füzetkészítő, valamint trifold és C / Z hajtás. Az egyszerű képminőség-beállító (SIQA) eszköz és az EFI-kiszolgálók választéka révén a PrimeLink C9065 / C9070 lehetővé teszi a folyamatos nyomtatást, egyenletes, optimális nyomtatási minőséggel, rövidebb nyomtatási idő alatt. 

 

 

 

„A Xerox PrimeLink C9065/C9070 nyomtatókat úgy terveztük, hogy megbízhatóak legyenek, miközben minden szempontból áttörő teljesítményre képesek” - tette hozzá Antinora. „Ez a következő generációs, belépő szintű nyomtató lehetővé teszi a Xerox számára, hogy továbbra is vezető szerepet töltsön be ezen a piacon.”

 

A PrimeLink C9065 / C9070 megrendelése már elérhető a Xerox által kiszolgált országokban. A PrimeLink C9065 / C9070 Adaptive CMYK Plus technológiájának 2020 első negyedévében kezdődik az értékesítése, a C60 / C70 kiegészítő pedig már megvásárolható.

 

Az Association for Print Technologies szervezet az adaptív CMYK Plus technológiát korszakalkotó innovációnak nevezte, és a Xeroxot Vanguard Breakthrough díjjal jutalmazta a RED HOT programjának részeként. A Xerox idén hét RED HOT díjat és két Vanguard díjat szerzett. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az elosztott főkönyvi technológia elterjedését segíti az LG

Az LG Electronics (LG) és a vállalati formában létező megosztott főkönyvi platform, a Hedera Hashgraph a mai napon bejelentette, hogy az LG csatlakozott a Hedera kormányzótanácsához. A tanács, amelynek célja, hogy létrehozza a lehető legkevésbé centralizált, nyilvános főkönyv modelljét, összesen 39, különféle iparágakat és földrajzi területeket képviselő globális szervezetet tömörít.

2020. június 2. 16:24

Kötelező adatszolgáltatás a magánegészségügyben

2020. június 1-vel lépett életbe az a szabályozás, amelynek értelmében minden egészségügyi magánszolgáltatónak csatlakoznia kell az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térhez (EESZT) és ezen keresztül kell online adatokat küldenie a központi rendszerbe. A rendelkezés mintegy 29 ezer magánpraxist érint, amelyek mostantól kizárólag akkreditált szoftveren keresztül tehetnek eleget adatszolgáltatási kötelezettségüknek. A T-Systems leányvállalata, az egészségügyi megoldásokra szakosodott Pan-Inform Kft. a rendelet hatálybalépését megelőzően élesítette magánorvosok számára fejlesztett informatikai rendszerét, amelynek bevezetése az orvostól csupán egy számítógépet, böngészőt és stabil, nagy sávszélességű internetkapcsolatot igényel. 

2020. június 2. 14:58

Az egyetlen valódi pozitívuma lehet a koronavírusnak, ha végleg netre költözik minden ügyintézés

Ma már nincs sem jogi, sem technikai akadálya, hogy teljes biztonsággal azonosítsuk magunkat online környezetben. Így a korábban személyes megjelenést igénylő szerződések is megköthetők interneten. A technológia fejlesztésében élenjáró magyar ID&Trust online ügyfélszolgálati rendszerét három hónapig ingyen tesztelhetik azok a vállalati ügyfelek, akik június 15-ig jelentkeznek.

2020. június 2. 13:17

Az ABB Energetika divíziója segítségével intelligens ipari parkot létesítettek Sanghajban

Az ABB befejezte azt a 6 hónapos projektet, amely keretében a sanghaji Waigaoqiao szabadkereskedelmi zónában (Free Trade Zone = FTZ) kiépítették a villamosenergia-elosztás vezérlését biztosító ABB Ability Electrical Distribution Control Systemet (EDCS). A projektnek köszönhetően a több mint 1400 futballpálya nagyságú fejlesztési terület ma intelligens ipari parknak tekinthető. Az ABB rendszerével javították a villamosenergia-ellátás stabilitását és digitalizálták az ipari park energiagazdálkodását.

2020. június 2. 10:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás