Új nyomtatási lehetőségeket kínál a Xerox

forrás: Prím Online, 2019. október 13. 13:30

A speciális nyomtatási megoldások a digitális szegmens leggyorsabban növekvő ágazata, a Xerox éppen ezért fejlesztette ki az Adaptive CMYK Plus technológiát, amely az új Xerox PrimeLink C9065 / C9070 színes nyomtatóhoz és a Xerox Color C60 / C70 nyomtatókhoz készült.

Az Adaptive CMYK Plus technológia olyan kiegészítő, amelyet a hagyományos cián, bíbor, sárga és fekete (CMYK) színek kínálatának kibővítésére terveztek. A belépő szintű PrimeLink C9065/C9070 nyomtató esetében a kiegészítő segítségével elérhető a fluoreszkáló, arany, ezüst, fehér speciális színek használata. A Xerox C60/C70 nyomtatókhoz tartozó kiegészítő pedig a fémes, fehér és átlátszó extra színeket kínálja. Ez a technológia új ajtókat nyit a növekedéshez, lehetővé téve a nyomtatók, valamint a kreatív szakemberek számára, hogy minden területen ragyogó és egyedi darabokat készítsenek, például üdvözlőlapokat, szórólapokat, meghívókat, plakátokat és információs feliratokat. 

 

„A kiegészítő opciók által biztosított kettő az egyben képesség az új adaptív CMYK Plus technológiával kombinálva lehetővé teszi a nyomtatók számára, hogy átlépjék az eddigi nyomtatási határaikat a piacon egyedülálló áron” - mondta Terry Antinora, alelnök és vezérigazgató, Xerox Workplace Solutions.

 

 

A Xerox szintén most mutatta be a PrimeLink C9065 / C9070 többfunkciós nyomtatót. Az eszköz egy 10 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, amely rugalmasan alakítható az irodák nyomtatási igényeinek megfelelően, így egyszerű hozzáférést biztosít az általános funkciókhoz, valamint a felhő alapú alkalmazásokhoz, és a termelékenység növelését segítő appokhoz. Ezáltal garantált az automatizálás, akár a mobil, az irodai vagy a professzionális felhasználók számára is.  

 

A nyomtató megnövelt termelékenysége 270 kép / perc szkennelés esetén és 70 oldal / perc nyomtatásnál, a minőség pedig még ilyen sebesség mellett sem romlik. A PrimeLink C9065 / C9070 a kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtja 2400 x 2400 dpi színes képminőséggel, kiemelkedő finom vonalakkal, képekkel, valamint pontos színátmenetekkel és színekkel.

 

A termelési környezet szempontjából a PrimeLink C9065 / C9070 képes a vastagabb médiumokra, valamint az extra hosszú lapokra (XLS) való nyomtatásra, támogatva olyan, akár 6 hüvelyk / 660 mm hosszú nyomtatási anyagokat, mint például a bannerek, könyvborítók vagy naptárak. A kiegészítő professzionális lapadagolási és befejezési képességek közé tartozik a túlméretezett, nagy kapacitású lapadagoldás, lap összehordás; lyukasztó; kétoldalas és négyzet alakú vágás kifutó nélküli nyomtatáshoz; füzetkészítő, valamint trifold és C / Z hajtás. Az egyszerű képminőség-beállító (SIQA) eszköz és az EFI-kiszolgálók választéka révén a PrimeLink C9065 / C9070 lehetővé teszi a folyamatos nyomtatást, egyenletes, optimális nyomtatási minőséggel, rövidebb nyomtatási idő alatt. 

 

 

 

„A Xerox PrimeLink C9065/C9070 nyomtatókat úgy terveztük, hogy megbízhatóak legyenek, miközben minden szempontból áttörő teljesítményre képesek” - tette hozzá Antinora. „Ez a következő generációs, belépő szintű nyomtató lehetővé teszi a Xerox számára, hogy továbbra is vezető szerepet töltsön be ezen a piacon.”

 

A PrimeLink C9065 / C9070 megrendelése már elérhető a Xerox által kiszolgált országokban. A PrimeLink C9065 / C9070 Adaptive CMYK Plus technológiájának 2020 első negyedévében kezdődik az értékesítése, a C60 / C70 kiegészítő pedig már megvásárolható.

 

Az Association for Print Technologies szervezet az adaptív CMYK Plus technológiát korszakalkotó innovációnak nevezte, és a Xeroxot Vanguard Breakthrough díjjal jutalmazta a RED HOT programjának részeként. A Xerox idén hét RED HOT díjat és két Vanguard díjat szerzett. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu „Gateway” ügyfélközpontja gyorsítja a digitális átalakulás terjedését

A Fujitsu közzétette terveit a digitális átalakulás terjedését gyorsító korszerű ügyfélközpontja kialakításáról az indiai Punéban. A „Fujitsu Gateway” nevet viselő központ fontos kapcsolattartási pontként szolgál a Fujitsu tökéletesen integrált modellre épülő, globális szolgáltatási képességeinek meggyőző bemutatására. 

2019. november 15. 11:45

Több mint 100 informatikai szakembert vesz fel a Nokia Magyarországon

Új, digitális telekommunikációs hálózatok fejlesztésével foglalkozó IT Kompetencia Központ létrehozását jelentette be a Nokia Budapesten. Az egység fontos szerepet játszik majd a Nokia új globális üzleti céljainak megvalósításában. A bővítés keretében a vállalat legalább 120 új pozíciót alakít ki Magyarországon magasan képzett informatikai szakemberek számára. A központ a Nokiában világszerte használt IT megoldások, technológiák és szolgáltatások fejlesztését fogja támogatni.

2019. november 15. 09:06

Így lehetsz képben 52 ország adózási híreivel egy csapásra!

Immár letölthető a KPMG okostelefonos alkalmazása, amivel első kézből értesülhetünk a világ bármely országának adózási témában megjelenő híréről, illetve a KPMG szervezetén belül készülő szakmai elemzésekről, jelentésekről. A KPMG Digital Economy Tax Tracker iOS-en és Androidon is fut.

2019. november 14. 18:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás