Új Philips Momentum képernyő 4K UHD felbontással és Ambiglow technológiával

forrás: Prím Online, 2019. április 15. 09:58

A vezető technológiai vállalat, az MMD – amely a Philips monitors vállalat márkalicencpartnere – bejelentette a 32 hüvelykes Philips Momentum 326M6VJRMB játékkonzol-monitort.

A képernyő 4K UHD kijelzővel, 60 Hz-es frissítési frekvenciával és a játékélményt a képernyőn túlra is kiterjesztő és tovább javító Ambiglow technológiával büszkélkedhet, ami az alkalmi és komoly játékosok számára is egészen új játékélményt biztosít. A Philips Momentum ezenfelül a DisplayHDR 600 kijelzőnek, az Adaptive-Sync technológiának és alacsony input lag-nek köszönhetően pengeéles, sima és élénk képeket nyújt. A prémium DTS Sound és a vonzó, modern kialakítású Philips Momentum a székükbe ragasztja a játékosokat.

 

Philips Momentum 326M6VJRMB

 

A megtekintés élményének új szintje

Az UltraClear 4K UHD felbontású, 3840 x 2160 képpontot és VESA-hitelesített DisplayHDR 600 kijelzőt nyújtó Momentum 32” a játékosokat arra készteti, hogy belevágjanak a dolgok sűrűjébe. Az Ultra Wide-Color technológia a túláradó színek még szélesebb választékát garantálja, és minden képet még élénkebb és ragyogóbb zöld, vörös és kék színekkel javít fel. A rendkívüli pontosság és egyensúly mellett a Philips Momentum 326M6VJRMB tökéletesen zökkenőmentes játékélményt biztosít. Az áttörést jelentő Adaptive-Sync technológia szakadozástól, akadozástól mentes képeket biztosít, így a felhasználók átélhetik a pillanatot, és a legtöbbet hozhatják ki a játékélményből.

 

Teljes mértékben magával ragadó szórakozás

A Philips Momentum 326M6VJRMB magával ragadó hatásának növelése érdekében az innovatív Ambiglow technológia állítható, adaptív háttérvilágítást biztosít, amely az élményt kiterjeszti a képernyőn túlra, még élvezhetőbbé téve a filmeket, játékokat és más szórakozási formákat. Mivel a szórakozási élményben a hang kulcsfontosságú szerepet tölt be, a DTS Sound funkció párbeszéd-erősítéssel, gazdag basszussal és torzításmentes maximális hangerősséggel optimalizálja a képernyő virtuális térhatású hangját.

 

 

Garantált optimális kényelemérzet

A néző kényelme rendkívül fontos, így a Philips Momentum 326M6VJRMB több, a felhasználó kényelmét megcélzó megoldással is rendelkezik. A LowBlue mód megvédi a szemet az alacsony hullámhosszú kék fénysugaraktól, a képernyő állványa pedig -5/20 fokos forgatási szöggel és 110 mm-ig állítható magassággal rendelkezik az ergonómiai kényelem érdekében.

 

A Philips Momentum 326M6VJRMB ajánlott kereskedelmi ára 599 euró.

 

Műszaki adatok: https://www.download.p4c.philips.com/files/3/326m6vjrmb_01/326m6vjrmb_01_pss_hunhu.pdf

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A fejújított műszaki eszközök is drágulnak

Nem érdemes halogatni, ha műszaki cikket szeretnénk vásárolni. Szakemberek szerint semmi nem utal arra, hogy a műszaki cikkek árai csökkennének, így ha valaki laptop vagy asztali számítógép vásárlásán gondolkozik érdemes még az év végi áremelkedés előtt beruházni. Várhatóan hamarosan a szállítási díjak is emelkedni fognak, a webáruházak esetében pedig nem kizárt, hogy búcsút mondhatunk az ingyenes kiszállításnak is.

2022. október 7. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00