Újabb 34 településen szolgáltat a DIGI Kft.

forrás: Prím Online, 2021. január 8. 14:25

Újabb 34, többségében alföldi és kelet-magyarországi településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatását a DIGI Kft. 

A 2019-ben útjára indult DIGIMobil szolgáltatás lefedett települési köre újabb 34 településsel bővült. Ezzel együtt az ország népességének csaknem 70%-a élvezheti a lefedettséget és a DIGIMobil szolgáltatás nyújtotta előnyöket. A DIGI a meglévő mobil hálózatot folyamatosan fejleszti, bővíti, figyelmet fordítva a hálózat további újítására, a lefedettség növelésére. Mindezek mellett a legmodernebb technológiai megoldásokat alkalmazva javítja a meglévő hálózat minőségét és sűrűségét, s így a DIGIMobil szolgáltatás immár több mint 650 településen elérhető a magyarországi lakosság 70%-a számára.

 

Az új települések listája:

Bócsa, Császártöltés, Csorvás, Dorogháza, Döge, Dunatetétlen, Erdőkürt, Fábiánsebestyén, Feldebrő, Felsőlajos, Gomba, Jánoshalma, Kocsér, Kunadacs, Kunbaracs, Kunfehértó, Létavértes, Madaras, Makó, Martfű, Nemesnádudvar, Németkér, Nyíradony, Pátka, Pátyod, Pilisvörösvár, Szárföld, Sződliget, Tát, Tázlár, Tiszanagyfalu, Újtikos, Vácegres, Zádorfalva.

 

2021. január 1-től elérhető két lakossági havidíjas tarifacsomag: a DIGIMobil PLUSZ és a DIGIMobil MAX, hűségidő nélkül, mindazon előfizetők számára, akik már a december 31-ig tartó tesztidőszak alatt igénybe vették a DIGIMobil szolgáltatásait, mind pedig az új DIGI és Invitel előfizetők számára is. 

 

A DIGI célkitűzése, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást biztosítsa a lehető legszélesebb körben, kedvező ár-érték arányban. A vállalat honlapján folyamatosan nyomon követhető, hogy mely területeken, milyen kondíciókkal érhető el a DIGIMobil szolgáltatás, amelyről további információ a digi.hu/mobil oldalon olvasható. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05