Újabb három megfizethető Nokia okostelefonról rántja le a leplet a HMD Global

forrás: Prím Online, 2022. február 28. 16:14

Röviddel a G11 és G21 bemutatását követően ismét új készülékeket jelentett be a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. Az új, C-szériába tartozó okostelefonok – a C2 2nd Edition, a C21 és a C21 Plus – ezek a belépőszintű Nokia okostelefonok hagyományát viszik tovább, a megbízhatóság, minőségi anyaghasználat és megfizethetőség hármasát.

Az első félévre 1 millió új Services Suite-előfizetőt prognosztizálva a HMD egy új, dedikáltan szolgáltatásokra összpontosító részleget is bejelentett. Az új egység a tehetségek bevonzásán és a belső folyamatok racionalizálásán keresztül teszi lehetővé a további növekedést és az ügyfelek még magasabb színvonalú kiszolgálását. 

 

„2021 számos változást hozott: az egész üzletágban szilárd bevételnövekedést eredményezett, ma pedig a HMD Global egy új, nyereséges fejezetét ünnepeljük három új, kedvező árú Nokia okostelefonnal. A három új készülék amellett, hogy biztonságos, megbízható és tartós, lehetővé teszi, hogy minél több ember juthasson hozzá a legújabb technológiához.” – nyilatkozta Florian Seiche, a HMD Global ügyvezető igazgatója.

 

 

Nokia C-széria

A C-széria mindenki számára elérhetővé teszi a kiváló minőségű okostelefonokat. A kiemelkedő ár-érték arányú készülékek Android 11-es rendszerrel, 2 évig negyedévente érkező frissítésekkel és arcfelismerő technológiával érkeznek.

 

A széria legkompaktabb darabja, a Nokia C2 2nd Edition a kiemelkedő összeszerelési minőség és a 5,7 hüvelykes kijelző révén akár egy kézzel is kényelmesen használható, de hosszú távon is kitartó társ. A Nokia C21 6,5 hüvelykes kijelzőt és 8 MP-es hátlapi kamerát kapott, a Magyarországon is hamarosan elérhető Nokia C21 Plus pedig még jobb kamerával és még gyorsabb töltéssel feszegeti a kategória határait.  

 

Nokia C21 Plus

A C-széria csúcsán található Nokia C21 Plus-t hosszú távra terveztük: az alapos teszteknek köszönhetően tökéletes egyensúlyt jelent erő és stílus között, miközben akkumulátor-üzemidő szempontjából is jól teljesít – és teszi mindezt a megfizethető árkategóriában maradva. A strapabíró kialakításért az erős belső fémváz felel, a 6,5 hüvelykes, HD+ kijelzőt pedig megerősített üveg védi. A por és a vízcseppek nem okozhatnak kárt a készülékben, ezt bizonyítja az IP52-es védettségi tanúsítvány is.

 

A hátlapon egy 13 megapixeles, portré- és panorámamóddal ellátott duplakamera kapott helyet. A magas szintű testreszabhatóság adott, a dobozból kivéve viszont egy letisztult, csak minimális mennyiségű előtelepített alkalmazással ellátott Android 11-es rendszer fogadja a vásárlót. A kategóriában kiemelkedő biztonságról a 2 évig negyedévente érkező biztonsági frissítések, az ujjlenyomat-olvasó és az MI-alapú arcfeloldó gondoskodik.

 

HMD vállalati divízió

A félév végére prognosztizált egymillió HMD előfizetés a három fő termék (Connect Pro, Enable Pro és Softlock) között oszlik meg: jelenleg IoT kapcsolatokra, EMM licencekre és készülékzárolási licencekre alapulnak. Az új részleg megalapítását a HMD Global Services jelenlegi szolgáltatásainak globális növekedése indokolja. Az új szubdivízió segítségével a már meglévő termékcsaládok fejlesztésén felül az új termékek kifejlesztésére és az innovációra is nagyobb hangsúly kerülhet.

 

„Vállalati IoT-ajánlataink már eddig is jelentős hatást gyakoroltak számos iparágra, többek között a logisztikára, az egészségügyre és a pénzügyi technológiára világszerte. Az új részleg létrehozását követően úgy véljük, hogy jobban meg fogjuk tudni szervezni kínálatunk további bővítését több iparágban, meglévő ügyfeleink jobb kiszolgálását és új szolgáltatások piacra dobását.” – nyilatkozta Janne Lehtosalo, a HMD Global alelnöke.

 

Elérhetőség

A Nokia C21 Plus április közepétől lesz elérhető Magyarországon sötétcián színben, 2/32 GB verzióban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05