Újabb településeken érhető el a DIGIMobil szolgáltatás

forrás: Prím Online, 2020. október 13. 13:59

Újabb 24, többek között alföldi és Balaton környéki településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatását a DIGI Kft, ennek köszönhetően októbertől kezdődően az ország népességének csaknem 70%-a élvezheti a lefedettséget és a DIGIMobil szolgáltatás nyújtotta előnyöket.

A DIGI célkitűzése, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást biztosítsa a lehető legszélesebb körben, kedvező ár-érték arányban. Ezt mi sem példázza jobban, mint a 2019-ben útjára indult DIGIMobil szolgáltatás, és annak 2021 januárjától elérhető ügyfélbarát tarifacsomagjai. 

 

A DIGI a vásárlók érdekeit szem előtt tartva nyáron tovább folytatta a meglévő mobil hálózatok fejlesztését. A vállalat jelentős figyelmet fordít a hálózat további újítására, a lefedettség növelésére. Mindezek mellett a legmodernebb technológiai megoldásokat alkalmazva javítja a meglévő hálózat minőségét és sűrűségét, ezért mindössze másfél évvel a 2019 májusi indulása után a DIGIMobil szolgáltatás több mint 650 településen elérhető a magyarországi lakosság 70%-a számára.

 

Mindazon előfizetők számára, akik már a december 31-ig tartó tesztidőszak alatt igénybe vették a DIGIMobil szolgáltatásait, mind pedig az új DIGI és Invitel előfizetők számára 2021. január 1-től válik elérhetővé két lakossági havidíjas tarifacsomag: a DIGIMobil PLUSZ és a DIGIMobil MAX, hűségidő nélkül.

 

Az új települések listája:

Hernádszurdok, Végegyháza, Pusztamonostor, Vámosgyörk, Kaposszekcső, Botykapeterd, Beleg, Hidasnmeti, Liget, Zánka, Palotás, Pánd, Vezseny, Gátér, Ludas, Dunaharaszti, Detk, Sellye, Kőröshegy, Zamárdi, Nagykőrös, Kismaros, Abaliget

 

A vállalat honlapján folyamatosan nyomon követhető, hogy mely területeken elérhető a DIGIMobil szolgáltatás, amelyről további információ a digi.hu/mobil oldalon érhető el. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05