Újgenerációs játékélmény mobilon

forrás: Prím Online, 2019. október 27. 11:38

A Samsung, a Galaxy Note10 bemutatása után nem sokkal, a legtöbb Galaxy tulajdonos számára elérhető,*  exkluzív Glow skin bejelentésével ünnepli a Fortnite fejlesztőjével, az Epic Games-szel folytatott együttműködését. Az új játékbéli kinézetet a Galaxy Note10 egyedi Fénylő Prizma árnyalata ihlette, amely a visszaverődő fény csillogását idézi.

A játékban már elérhető új Glow skinnel tovább bővül a Samsung exkluzív tartalmainak köre. 2018-ban a vállalat a Galaxy skinnel ünnepelte a Fortnite Androidos megjelenését, amely kizárólag a Galaxy Note9 és Galaxy Tab S4 készülékeken volt elérhető. Az együttműködés tovább bővült a 2019-es év első felében, amikor megjelent a játéban az iKONIK skin és az ehhez tartozó egyedi tánc, a Love Scenario, amelyet az iKON együttes K-Pop sztárja, Jung Chanwo állított össze a Galaxy S10 készülékhez. 

 

A Galaxy készülékek szélesebb körén elérhető új Glow kinézet alapját a tavalyi Fate skin adja, amelyet a Galaxy Note10 Fénylő Prizma színeinek megfelelően alakítottak át. Az együttműködés is mutatja a Samsung gaming iránti elkötelezettségét, amelyben fontos szerepe van a Fortnite elképesztő sikereinek is.

 

A játék 2017-es indulása óta igazi kulturális jelenséggé vált, mára több mint 250 millió regisztrált felhasználóval és világszinten 2 milliárd dollárnál is magasabb bevétellel. A partneri megállapodás exkluzivitást garantál a Samsungnak, így a Fortnite Androidon kizárólag a Galaxy Store-ban és az Epic Games weboldalán keresztül érhető el. A Samsung készülékei a mobilgaming legmagasabb szintjét hozzák el a felhasználóknak. A Galaxy Note10 a vállalat legújabb és eddigi legerősebb okostelefonja, amelynek egyedi funkciói megkönnyítik az összetett játékok futtatását is. 

 

A Galaxy Note10 AI-alapú Game Booster funkciója elemzi a játékosok szokásait és a fejlesztőktől, például az Epic Games-től érkező adatokat és ezek alapján optimalizálja a készülék teljesítményét a felhasználók egyedi igényeinek megfelelően. Azoknak, akik a kiemelkedő grafikájú RPG játékokat kedvelik, a rendszer szebb megjelenést és stabil képkockaszámot biztosít, az alkalmi játékosoknak pedig jobb akkumulátor teljesítményt nyújt, így hosszabb ideig tudnak játszani. 

 

 

A szoftveres innovációk mellett a Galaxy Note10 jelentős hardveres fejlesztéseket is kapott elődeihez képest. A csúcskészülék erőteljes, intelligens akkumulátora optimalizálja a fogyasztást az egyedi felhasználási szokások alapján, így a felhasználóknak nem kell kompromisszumot kötniük a játékélményben. A túlmelegedésért elsősorban felelős, intenzív teljesítményt igénylő játékokhoz a Galaxy Note10 különlegesen vékony, egyedi tervezésű hőcserélő rendszerrel érkezik. A mindössze 0.35t vékony párologtató kamra nem növeli a készülék méretét, ugyanakkor a hőmérséklet szabályozásával optimalizálja a Note10 teljesítményét, így akadályozva meg a túlmelegedés okozta akadozást.

 

A csatlakoztathatósági lehetőségekkel a felhasználók kihasználhatják a szolgáltatók által kínált legmagasabb hálózati sebességet, így minden helyzetben kapcsolatban maradhatnak. A szupergyors kapcsolat, valamint az erőteljes CPU és GPU segítségével lenyűgöző képek jeleníthetők meg a Note10 kijelzőjén.  

 

________________

* A Fortnite Glow skin a Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9, Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10 5G, Galaxy Note8, Galaxy Note9, Galaxy Note10, Galaxy Tab S4, Galaxy Tab S6, Galaxy A9, Galaxy A70, Galaxy A80 és Galaxy A90 készülékek tulajdonosai számára érhető el. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05