Végre egy helyen kezelhető az összes licensz a Zyxel új fejlesztésének köszönhetően

forrás: Prím Online, 2021. május 23. 16:21

Az otthoni és üzleti hálózat profi megoldásainak szakértője, a Zyxel Networks új platformja megkönnyíti a partnereik mindennapi licenszkezelését. A Circle innovatív módon biztosítja a vállalat és ügyfelei közötti átjárhatóságot, miközben gördülékeny megújítási és rugalmas fizetési lehetőségeket is kínál.

A Zyxel Networks már egy korábbi szolgáltatásában, a MyZyxelben is rendkívül rugalmas és valóban hasznos megoldásokat kínált. Ez a frissítés viszont lehetővé teszi a partnerek számára, hogy online regisztráljanak és aktiváljanak különböző eszközöket ügyfelek számára az ügyfeleik részére. 

 

Azok az ügyfelek is egyszerű megoldásra találnak a Circleben, akik a vásárlásaikat több körben, időben eltolva intézik. Korábban bonyolult volt a külön-külön vásárolt termékeket nyomon követni, azonban az új platform lehetővé teszi, hogy az összes eszközt és regisztrációt egy helyen tudják kezelni. 

 

Az online vásárlás lehetősége gyorsítja a projekteket

A Circle licenszkezelő platform legnagyobb előnye az online vásárlás, ugyanis ezen a felületen keresztül ezentúl az online bankkártyás fizetés is elérhető a licenszek kapcsán. Így egyből lehetséges az aktiválás. Habár továbbra is van mód disztribútorokon keresztül vásárolni, ez a megoldás pozitív kilátásokat ígér a sürgős projektmunkák esetében is.

 

 

Több szolgáltatás elérhető egy platformon belül

A Zyxel Networks felhőkezelő rendszere, a Nebula is helyet kapott a Circle platformjában. A két szolgáltatás összekapcsolásával az összes Zyxel termék kezelése megoldható akár távolról egy helyen. így a partnerek még közelebb kerülhetnek az ügyfeleik támogatásához. 

 

„A Circle segítségével minden egy helyen kezelhető. Sokkal könnyebb megszervezni és kezelni az ügyfelek Zyxel licenszmegújításait. Ezzel sok időt takarítunk meg partnereinknek.” – mondta Tresó Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. Hozzátette: „A licenszmegújítások kezelése általában egy olyan feladat, amelyet az ügyfelek megbízható partnereikre bíznak. Ez egy teljesen logikus lépés, és lehetővé teszi a viszonteladók vagy a menedzselt szolgáltatók számára, hogy folyamatosan értéknövelt szolgáltatásokat kínáljanak.”

 

A Circle jelenleg elérhető a Zyxel biztonsági eszközeinél és szolgáltatásainál, és további szolgáltatásokkal egészül ki a jövőben.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nehezebb lesz trükközni a jövőben a Black Friday akciókkal

Május végén hatályba lép egy jogszabály-módosítás, amelynek következtében a kereskedelmi vállalkozásoknak a kedvezményes ár mellett fel kell tüntetni az elmúlt legalább harminc napban alkalmazott legalacsonyabb árat is. Az árrendelet módosításának célja a kereskedők akciótartási gyakorlatának újraszabályozása és a fogyasztók megtévesztésének visszaszorítása, különös tekintettel az olyan országos kampányok során mint például az év végi Black Friday.

2022. május 23. 18:03

27. Év Menedzsere Díjátadó Gála

A Menedzserszövetség május 21-én, immáron 27. alkalommal rendezte meg legfontosabb és legkülönlegesebb eseményét, az Év Menedzsere Díjátadó Gálát, a magyar vállalatvezetők Oscar-ját, ahol a 2021-es év legkiválóbb vezetőit díjazták 8 kategóriában. 

2022. május 23. 14:59

Az ABB Robotics bemutatta a visszanyert tengeri műanyagot felhasználó kiskereskedelem jövőjét

A kiskereskedelem jövőjébe egy izgalmas 3D nyomtatási bemutatón keresztül nyerhettek bepillantást az érdeklődők egy ABB robot segítségével London egyik legjelentősebb áruházában, a Selfridgesben, az Oxford Streeten. A bemutatót áprilisban, egy kirakatban tekinthették meg a vásárlók, ahol láthatták azokat a különféle személyre szabott dizájntárgyakat, melyek egy ABB robot segítségével 3D nyomtatással készültek Parley Ocean Plastic-ból, azaz a Parley globális tisztítóhálózatából összegyűjtött tengeri műanyaghulladékból.

2022. május 23. 13:51

Innovatív képzési programban vehetnek részt a hallgatók a Széchenyi István Egyetemen

Második alkalommal rendezi meg a győri Széchenyi István Egyetem innovatív járműipari képzési programját, az Audi Development Campet az Audi AG és az Audi Hungaria támogatásával. A július 3-án kezdődő négyhetes, angol nyelvű táborban a hallgatók nemzetközi szaktekintélyektől, mentoroktól tanulhatnak, miközben valós ipari problémát oldanak meg, és akár karrierlehetőséget is nyerhetnek. Az érdeklődők május 31-ig jelentkezhetnek.

2022. május 23. 12:40

Hivatalos szakma lett a növényvédelmi drónpilóta

A technika fejlődése újabb szakmákat hívott életre Magyarországon. A drónok egyre többféleképpen hasznosíthatóak, már nemcsak a  filmiparban, hanem az agrárszektorban is. Ezt felismervén a Nébih kezdeményezésére új képzés indult: a növényvédelmi drónpilóta alapképzés. Magyarországon elsőként az ABZ Drone Kft. szerezte meg a jogot, hogy megszervezhesse és elindíthassa az oktatást.

2022. május 23. 09:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20