Események

Rendezvény neve: Disztingvált vezetés
Dátum: 2017. 04. 06. - 2017. 04. 07.
Tartalom: A megbízható, magas szintű és kiegyensúlyozott vezetői teljesítményért

A kurzus résztvevői a következő kérdésekre kaphatnak válaszokat:

* Hogyan lehet elkülöníteni a szervezet szükségleteit a vezető személyes, érzelmi (pszichés) állapotától, szükségleteitől?
* Hogyan választjuk el egymástól a vezetői szerep kívánalmait a vezető személyes karakteréből fakadó esetleges visszahúzó erőktől?
* Hogyan érjük el, hogy negatív érzelmeink, indulataink ne befolyásolják az elkerülhetetlennél jobban a vezetői működésünket?
Szervező(k):
IIR Hungary  - Szervező
Helyszín(ek):
n.a./Budapest
Típus: Üzleti / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás

Az FSF.hu Alapítvány május 12-én újra megrendezi a Szabad Szoftver Konferenciát és Kiállítást Budapesten.

Veszélyben a vállalatok az ismeretlen alkalmazások miatt

A Shopos „A hálózati tűzfalak mocskos kis titkai” jelentése szerint az IT-felelősök a szervezetük forgalmának 45 százalékát nem tudják azonosítani, sőt, majdnem egynegyedük számára a hálózati forgalom 70 százaléka ismeretlen célú vagy eredetű. 

Egy szerencsésnek egy éves internetelőfizetést ad a Vannet

Jótékonysági akciót indít a Vannet. Egy éven keresztül ingyenes szélessávú internetet biztosítanak egy tehetséges, de rászoruló dél-dunántúli fiatalnak. A pályázatra május 15-ig lehet jelentkezni.

Gárdi Balázs a világ legjobb sportfotósa

A World Photography Organisation bejelentette, hogy Gárdi Balázs nyerte a Professzionális verseny Sport kategóriájának díját az idei Sony World Photography Awards-on. 

Jön a Honor új frissítése, az EMUI 8.0

A Honor bejelentette, hogy április végén elérhető lesz a Honor 7X UI frissítése, az EMUI 8.0. A frissítés olyan elképesztő funkciókat hoz magával, mint például az egyedi használat alapú teljesítményoptimalizálás és egyszerűsített telefonbeállítások, amelyek nagyban növelik a Honor okostelefonok funkcionalitását és felhasználói élményét.

cloudappsportal.com