Események

Rendezvény neve: Képesített pénzmosás és terrorizmus finanszírozása elleni szakértő képzés
Dátum: 2017. 03. 21. - 2017. 04. 04.
Tartalom: 3 héten keresztül, heti 1 nap

A három napos program során a résztvevő:

* megismeri a pénzmosás és terrorizmus elleni küzdelmet érintő törvényi meghatározó előírásokat,
* tisztában lesz azok alkalmazási követelményeivel, gyakorlatával,
* elsajátítja a bankbiztonság körébe tartozó, az üzletmenet folytonosságot és üzletmenet-biztonságot szolgáló ismereteket,
* megismeri a fizikai biztonság, az adatvédelem, az informatikai biztonság és a humánbiztonság területét érintő kihívásokat,
* gyakorlati tevékenysége során magabiztosan alkalmazza a pénzmosás és terrorizmus elleni küzdelemhez és a bankbiztonság megteremtéséhez szükséges technikákat, eszközöket.
Szervező(k):
Bankárképző  - Szervező
Helyszín(ek):
Bankárképző
1011 Budapest Szalag utca 19.
Típus: Üzleti / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Applikációkra és optimalizálásra költenek a kkv-k 2018-ban

Mi lehet a legnagyobb üzlet a dokumentumkezelési szektorban jövőre? Mit fejlesztenek, és mire költenek majd inkább a vállalkozások? Mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetniük a szolgáltatóknak a siker érdekében? 

A magyarországi lakosság 99%-a hozzáférhet a Telenor 4G szolgáltatásaihoz

A Telenor jelentős fejlesztéseket hajtott végre mobilhálózatán 2017-ben, melynek köszönhetően már közel 2700, hatezer főnél kisebb lélekszámú településen elérhető a társaság 4G szolgáltatása. Idén a társaság 170 új bázisállomáson kapcsolta fel a 300 Mbps-os maximális letöltési sebességet biztosító 4G+ szolgáltatást, mely így már több mint 100 településen érhető el, valamint Budapesten tovább javult a beltéri (deep indoor) 4G lefedettség is.

Mesterséges intelligenciával becsül jövőbeli virtuális deviza árakat a magyar startup

Világelsőként, gépi intelligenciával jelzi előre a Bitcoinhoz hasonló kriptovaluták jövőbeli árfolyamát egy magyar startup.

A jobb internet veled kezdődik

A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma a 2018-as Biztonságos Internet Nap alkalmából pályázatot hirdet hazai általános iskolások és középiskolások számára, digitális történetmesélésre és szépirodalmi írásművek elkészítésére.

Utazások még több pixelben

Reszponzív dizájn, szellősebb felület, áradó pixeltenger és több nyereményjáték – a felhasználók számára izgalmasabb köntösbe öltözött a Travelo utazási portál.

cloudappsportal.com