Események

Rendezvény neve: Képesített pénzmosás és terrorizmus finanszírozása elleni szakértő képzés
Dátum: 2017. 03. 21. - 2017. 04. 04.
Tartalom: 3 héten keresztül, heti 1 nap

A három napos program során a résztvevő:

* megismeri a pénzmosás és terrorizmus elleni küzdelmet érintő törvényi meghatározó előírásokat,
* tisztában lesz azok alkalmazási követelményeivel, gyakorlatával,
* elsajátítja a bankbiztonság körébe tartozó, az üzletmenet folytonosságot és üzletmenet-biztonságot szolgáló ismereteket,
* megismeri a fizikai biztonság, az adatvédelem, az informatikai biztonság és a humánbiztonság területét érintő kihívásokat,
* gyakorlati tevékenysége során magabiztosan alkalmazza a pénzmosás és terrorizmus elleni küzdelemhez és a bankbiztonság megteremtéséhez szükséges technikákat, eszközöket.
Szervező(k):
Bankárképző  - Szervező
Helyszín(ek):
Bankárképző
1011 Budapest Szalag utca 19.
Típus: Üzleti / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Új gaming monitort mutatott be az AOC

Az AOC a 2017-es gamescom-hoz képest a legjobbkor hozza forgamlomba legújabb 240 Hz-es gaming monitorját, amely augusztus második felétől lesz kapható. 

Három LG termék kapott EISA-díjat

Immár hatodik egymást követő évben nyert EISA-díjat LG OLED tévé: idén az LG E7 OLED érdemelte ki az Európai Kép- és Hangszövetség (European Imaging and Sound Association — EISA) legjobb OLED televíziónak járó elismerését, de más LG-készülékek is elhozták a kategóriagyőztes címet.

A privilégium nem jár mindenkinek

A legtöbb vállalatnál tisztában vannak vele, hogy túl sok rendszergazdai jogosultság kiadása kockázattal jár, mégsem fordítanak kellő figyelmet a területre. A veszély jelentőségére a Verizon „Data Breach Investigations Report" anyaga is rámutatott. 

Önvezető autót fejlesztenének legszívesebben mérnökeink

Rendkívül ambíciózusak és szakmailag elkötelezettek a magyar mérnökök, többségük ugyanis az alapján választ munkahelyet, hogy hol tudják számára a nagyobb szakmai kihívásokat, és az izgalmasabb feladatokat ajánlani. Külföldre is sokan mennének, de csak határozott időre, a legnépszerűbb célország pedig Németország. 

Adatfeldolgozási és tárolási kihívások a Samsungtól

A Samsung Electronics új V-NAND (Vertical NAND) memóriamegoldásait a következő generációs adatfeldolgozó- és tárolórendszerek kihívásai hívták életre. 

cloudappsportal.com