Események

Rendezvény neve: Budapest Data Fórum 2017
Dátum: 2017. 06. 12. - 2017. 06. 14.
Tartalom: A szakmai program középpontjában idén ismét az adattárházak, a Big Data, Data Science és Data-driven business alkalmazási és technológiai kérdései állnak.

Ismét megrendezik a Data Job Fair estét (állásbörzénket) is a hétfői napon, ahol az adatos szakembereknek szóló aktuális álláskínálattal lehet megismerkedni.
Szervező(k):
MVISZ  - Szervező
Helyszín(ek):
Hotel Mercure Buda
1013 Budapest Budapest, Krisztina krt. 41-43
2017. 06. 12. - 2017. 06. 14.
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!
Weboldal: http://budapestdata.hu/2017...

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

A DDoS támadások költségei akár a 2 millió dollárt is elérhetik

Az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadások (DDoS) negatív pénzügyi hatása egyre növekszik. A kis és középvállalkozások számára egy ilyen támadás átlagosan 120 000 dollárba kerülhet, míg a nagyvállalatok esetében ez az összeg elérheti a 2,3 millió dollárt is. 

Kompakt szerszámosláda okostelefonba építve

A Cat phones bejelentette legújabb csúcskészülékét, a Cat S61 okostelefont, amit Barcelonában, a Mobile World Congressen mutat be hivatalosan. 

Teltház volt a Women Startup Competition Kolozsvári versenyén

A Women Startup Competition, amely a női vállalkozók és a nemek közötti egyenlőséget támogató vállalkozásokat helyezi előtérbe, büszkén jelenti be a Február 16-17-én, Kolozsváron megrendezésre került, második elődöntőjének győzteseit.

Egyre igényesebbek a magyar fogyasztók

A több mint 1.500 üzletet és ügyfélkiszolgálási pontot tesztelő és 6.500 ügyfél véleményét felmérő ClientFirst Consulting kiosztotta az idei „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” díjakat. 

A Google mesterséges intelligenciája segít, hogy több pénzt keress

Elindult az új Adsense, ami a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia eszközeivel segíti a tartalomszolgáltatókat magasabb bevételhez jutni. A lelkes honlaptulajdonosok szerint új korszak kezdődik a weben, mások csalódottságuknak adnak hangot.

cloudappsportal.com