Események

Rendezvény neve: Budapest Data Fórum 2017
Dátum: 2017. 06. 12. - 2017. 06. 14.
Tartalom: A szakmai program középpontjában idén ismét az adattárházak, a Big Data, Data Science és Data-driven business alkalmazási és technológiai kérdései állnak.

Ismét megrendezik a Data Job Fair estét (állásbörzénket) is a hétfői napon, ahol az adatos szakembereknek szóló aktuális álláskínálattal lehet megismerkedni.
Szervező(k):
MVISZ  - Szervező
Helyszín(ek):
Hotel Mercure Buda
1013 Budapest Budapest, Krisztina krt. 41-43
2017. 06. 12. - 2017. 06. 14.
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!
Weboldal: http://budapestdata.hu/2017...

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Ismét bemutatkoznak európa legjobb női startup csapatai

Anglia, Németország, Ausztria, Magyarország, Finnország, Lengyel- és Csehország adott otthont a WSC Európa szerte zajló elődöntő sorozatának, ahonnan 6 csapat egyenes ágon jutott tovább a július 1-én megrendezésre kerülő londoni döntőbe és az azt megelőző 5 napos intenzív felkészítő tréningre. A héten, több mint 350 online jelentkező közül további 5 csapatnak szavazott bizalmat a nemzetközi szakemberekből álló zsűri. A döntősök hamarosan Európa legjobbjaival mérkőzhetnek meg az első helyért!

Tanulni is lehet az Y és Z generációktól!

Legtöbbször együtt szokás emlegetni az Y és a Z generációkat, bár sokszor különbözik a munkamoráljuk, azonban mindkét generációra jellemző, hogy egyszerre több dologgal képesek párhuzamosan foglalkozni (multitasking). 

Magyar cég segíti a bolgár gázpiaci liberalizációt

A bolgár gázpiacon is sikeres az energetikai informatikai megoldások fejlesztésére fókuszáló magyar IP Systems Kft. A cég a rendszerirányítói feladatokat ellátó Bulgartransgaz számára exportál a gázpiaci szállítórendszer kezelését többszereplős modellben megvalósító megoldást.

Így gyűjtöget a magyar

Vajon mi lett a nem is olyan rég még divatos VHS magnóval, vagy a 2000-es évek egyik legmenőbb innovációjával, a diskmannel, és hasonlóan népszerű társaival? A Jófogás és a GKI közös, médiafogyasztási szokásainkat vizsgáló kutatásából többek között arra is fény derül, hogy a lakosság felénél még van otthon kazettás magnó, de walkmanünket is féltve őrizzük.

Google: Bagoly-algoritmussal a hamis hírek ellen

A Google hivatalos oldalán jelentette be Bagoly-projektjét, amely a hamis, és erőszakos tartalmakkal veszi fel a harcot. A vállalatot sok támadás érte az utóbbi időszakban, hogy találati listáján előkelő helyen jelennek meg a hamis hírek, vagy akár erőszakra buzdító tartalmak. Különösen az amerikai elnökválasztás időszakában érte sok kritika a keresőóriást.

cloudappsportal.com