Események

Rendezvény neve: Budapest Data Fórum 2017
Dátum: 2017. 06. 12. - 2017. 06. 14.
Tartalom: A szakmai program középpontjában idén ismét az adattárházak, a Big Data, Data Science és Data-driven business alkalmazási és technológiai kérdései állnak.

Ismét megrendezik a Data Job Fair estét (állásbörzénket) is a hétfői napon, ahol az adatos szakembereknek szóló aktuális álláskínálattal lehet megismerkedni.
Szervező(k):
MVISZ  - Szervező
Helyszín(ek):
Hotel Mercure Buda
1013 Budapest Budapest, Krisztina krt. 41-43
2017. 06. 12. - 2017. 06. 14.
Típus: Informatikai / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!
Weboldal: http://budapestdata.hu/2017...

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Új gaming monitort mutatott be az AOC

Az AOC a 2017-es gamescom-hoz képest a legjobbkor hozza forgamlomba legújabb 240 Hz-es gaming monitorját, amely augusztus második felétől lesz kapható. 

Három LG termék kapott EISA-díjat

Immár hatodik egymást követő évben nyert EISA-díjat LG OLED tévé: idén az LG E7 OLED érdemelte ki az Európai Kép- és Hangszövetség (European Imaging and Sound Association — EISA) legjobb OLED televíziónak járó elismerését, de más LG-készülékek is elhozták a kategóriagyőztes címet.

A privilégium nem jár mindenkinek

A legtöbb vállalatnál tisztában vannak vele, hogy túl sok rendszergazdai jogosultság kiadása kockázattal jár, mégsem fordítanak kellő figyelmet a területre. A veszély jelentőségére a Verizon „Data Breach Investigations Report" anyaga is rámutatott. 

Önvezető autót fejlesztenének legszívesebben mérnökeink

Rendkívül ambíciózusak és szakmailag elkötelezettek a magyar mérnökök, többségük ugyanis az alapján választ munkahelyet, hogy hol tudják számára a nagyobb szakmai kihívásokat, és az izgalmasabb feladatokat ajánlani. Külföldre is sokan mennének, de csak határozott időre, a legnépszerűbb célország pedig Németország. 

Adatfeldolgozási és tárolási kihívások a Samsungtól

A Samsung Electronics új V-NAND (Vertical NAND) memóriamegoldásait a következő generációs adatfeldolgozó- és tárolórendszerek kihívásai hívták életre. 

cloudappsportal.com