Események

Rendezvény neve: Sharing economy – megosztásos gazdaság
Dátum: 2017. 06. 15. - 2017. 06. 15.
Tartalom: Témák:

* A tulajdont megosztó gazdaság értelmezése. Elterjedésének oka. Az új üzleti modell előnyei. A gondolkodásmód és a technológiai fejlődés szerepe. A hagyományos, cégközpontú kapitalizmus és a tömegbázisú kapitalizmus szembeállítása.
* Sharing economy Magyarországon. Trendek, népszerű területek. Hazai problémák és megoldások. Előnyök kkv-k számára.
* Tiltás a megoldás? Új jogi, adózási és egyéb szabályozások szükségessége. Az új, tömegigény szülte üzleti modell integrálása a gazdasági szabályozó rendszerbe.
* A Sharing economy legnépszerűbb területei, a változásokra reagáló cégek stratégiái.
* Felhalmozástól a megosztásig – újszerű együttműködési formák az innovációs gazdaságban.
* A hazai sharing economy vállalkozások bemutatkozása
Szervező(k):
Piac és Profit Konferenciaközpont  - Szervező
Helyszín(ek):
Experience Center
Budapest Szentmihályi út 171,
Típus: Üzleti / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Az okostelefonok észrevétlenül megváltoztatták az emberi szokásokat

A modern okostelefonok egészen újfajta megvilágításba helyezték a felhasználásuk módját. A legújabb készülékek kicsi és kényelmes méretüknek, könnyű és szinte bárki számára megtanulható használatuknak valamint a rengeteg ingyenes applikációnak köszönhetően észrevétlenül megváltoztatták az emberi szokásokat.

A Zyxel bemutatta új AC szabványú hozzáférési pontját

Új duál rádiós hozzáférési pontot vezetett be a piacra a tajvani Zyxel. Az NWA1123-AC PRO duál rádióval, telepítési varázslóval és többféle felhelyezési lehetőséggel segíti a kisvállalkozásokat a hibamentes és gyors hálózatok kiépítésében.

Élőben sugározták az adást az ASTRA műholdon keresztül az LG OLED TV-kre

Az LG Electronics és a SES az OLED tévék innovatív 4K High Frame Rate — azaz magas képfrissítési rátájú — műsorszórási technológiáját mutatta be a SES Iparági Napok tizedik évfordulóján, Luxemburgban. 

Milyen pózban tanuljunk?

A vizsgaidőszak nemcsak az agyat, de a testet is igénybe veszi, ezért nem mindegy, milyen pózban tanulunk a most már online is elérhető jegyzetekből. A könyvek helyett manapság inkább a laptopok és táblagépek felett görnyedő hallgatóknak adunk pár hasznos tippet, amivel nemcsak az elméjüket, de a testüket is felrázhatják a maratoni tanulás során.

IVSZ: új elnökségi tagok a digitális gazdaságért

Erősödött az IVSZ elnökség: éves közgyűlésén új, a digitális gazdaság és a digitális ipar fejlesztése mellett elkötelezett vezetőket választott a Szövetség.

cloudappsportal.com