Események

Rendezvény neve: Server Virtualization with Windows Server 2012 R2 Hyper-V and System Center 2012 R2
Dátum: 2017. 06. 19. - 2017. 06. 23.
Tartalom: A tanfolyam során a résztvevők részletsen megismerik a Windows server 2012 R2 Hyper-V alapú virtualizációs infrastruktúra tervezését, telepítését, konfigurálását, üzemeltetését és menedzselését, a haladó képességeket és lehetőségeket, valamint a System Center 2012 R2 család termékeinek általános használatát a menedzseléshez és privát felhő rendszerek készítéséhez és kezeléséhez.

A képzés az alapvető fogások mellett részletesen kitér az újdonságok ismertetésére is, beleértve pl. a Replication Extension, Online Export, Cross-Version Live Migration, Online VHDX Resizing, Live Migration teljesítmény tuningolás, Dynamic Virtual Switch Load Balancing és Virtual Receive Side Scaling (vRSS) témákat is.
Szervező(k):
Training360  - Szervező
Helyszín(ek):
South Buda Business Park irodaház 3. emelet
1117 Budapest Budafoki út 56.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Applikációkra és optimalizálásra költenek a kkv-k 2018-ban

Mi lehet a legnagyobb üzlet a dokumentumkezelési szektorban jövőre? Mit fejlesztenek, és mire költenek majd inkább a vállalkozások? Mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetniük a szolgáltatóknak a siker érdekében? 

A magyarországi lakosság 99%-a hozzáférhet a Telenor 4G szolgáltatásaihoz

A Telenor jelentős fejlesztéseket hajtott végre mobilhálózatán 2017-ben, melynek köszönhetően már közel 2700, hatezer főnél kisebb lélekszámú településen elérhető a társaság 4G szolgáltatása. Idén a társaság 170 új bázisállomáson kapcsolta fel a 300 Mbps-os maximális letöltési sebességet biztosító 4G+ szolgáltatást, mely így már több mint 100 településen érhető el, valamint Budapesten tovább javult a beltéri (deep indoor) 4G lefedettség is.

Mesterséges intelligenciával becsül jövőbeli virtuális deviza árakat a magyar startup

Világelsőként, gépi intelligenciával jelzi előre a Bitcoinhoz hasonló kriptovaluták jövőbeli árfolyamát egy magyar startup.

A jobb internet veled kezdődik

A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma a 2018-as Biztonságos Internet Nap alkalmából pályázatot hirdet hazai általános iskolások és középiskolások számára, digitális történetmesélésre és szépirodalmi írásművek elkészítésére.

Utazások még több pixelben

Reszponzív dizájn, szellősebb felület, áradó pixeltenger és több nyereményjáték – a felhasználók számára izgalmasabb köntösbe öltözött a Travelo utazási portál.

cloudappsportal.com