Események

Rendezvény neve: IMT-2020/5G Workshop and Demo Day
Dátum: 2017. 07. 11. - 2017. 07. 11.
Tartalom: This workshop intends to offer a platform for all involved stakeholders and aims to:

* Give an overview of SG13 standardization work and future plan on IMT-2020 wireline as well as the work and plan of other ITU-T study groups on this topic;
* Present the achievements and current activities of the industry (operators, vendors, …) on IMT 2020;
* Discuss current technical issues and future plans of ITU-T members and other SDOs in relation with IMT-2020 infrastructures, applications and services;
* Demonstrate the IMT-2020 related prototype through a Demo show session of around two hours.

This one-day technical event is open to experts participating in the IMT-2020 work of ITU and all other parties interested in networking technologies shaping future 5G systems.
Szervező(k):
International Telecommunication Union (ITU)  - Szervező
Helyszín(ek):
n.a./Geneva
Geneva
Típus: Informatikai / Workshop / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

A gyenge jelszóvédelem a gamereknek veszedelem

Az online játékok gyártása és üzemeltetése viszonylag rövid idő alatt rendkívül jövedelmező iparággá vált, olyannyira, hogy több online regisztráció van, mint valaha. 

Biztonságos Internet Nap 2018

A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma a 2018-as Biztonságos Internet Nap alkalmából pályázatot hirdetett hazai általános iskolások és középiskolások számára, digitális történetmesélésre és szépirodalmi írásművek elkészítésére.

Magyarországra érkezett a Samsung Galaxy A8(2018)

Az ár, az akkumulátor élettartama és a kijelző mérete. Ezek azok a jellemzők, amelyeket a leginkább figyelembe veszünk az új telefon kiválasztásakor.*  

20% feletti autóflotta növekedés és magas ügyfélelégedettség a Business Lease-nél

Több mint 20%-os növekedést ért el 2017-ben a járműlízinggel, flottamenedzsmenttel és mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó Business Lease Hungary Kft. autóflottájának mérete az előző évhez képest. A 2017-es évet továbbá 9,3-es ügyfélelégedettségi mutatóval zárta a vállalat, mely 12 éve biztosít a magyar ügyfelei számára folyamatosan megújuló termékeket, és cégreszabott igényeknek megfelelő szolgáltatáscsomagokat egyre nagyobb sikerrel.

Újabb jelentős napelemgyártó lép a magyar és lengyel piacra

A világ egyik legnagyobb szilíciumcella és napelem gyártója, a JA Solar és Magyarország egyik vezető napelemes rendszereket szállító cége, a Manitu Solar hosszú távú megállapodást kötött a magyar és lengyel piacra vonatkozóan. Első lépésként a Manitu Solar megkezdi a JA Solar legújabb és legjobb minőségű moduljainak értékesítését Lengyelországban és Magyarországon.

cloudappsportal.com