Események

Rendezvény neve: A Webuni sztori: hogyan csinálj pénzt bármiből, amihez értesz
Dátum: 2017. 06. 21. - 2017. 06. 21.
Tartalom: Online oktatásba belevágni ugyanolyan, mint egy vállalkozást elindítani. Ha sikeres tevékenységként szeretnéd művelni, akkor szükséged lesz célpiac- és igényfelmérésre, szaktudásra, tervezésre, kreativitásra, technikai háttérre, motivációra, kitartásra, stb. Ugyanakkor, azok számára, akik ezt ugyanolyan komolyan veszik, mint egy vállalkozást, azoknál nem is marad el a siker! Ehhez kaphatsz információt a rendezvényen.
Szervező(k):
Helyszín(ek):
H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési központ
Budapest Horánszky utca 13.
Típus: Üzleti / Rendezvény / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

33 ezer fő fölött van a háztartási nagygépek cseréjéhez támogatást igénylők száma

Az Otthon Melege Program keretében elérhető pályázatot ma a nyugat-dunántúli régióban is óriási érdeklődéssel fogadta a lakosság, eddig közel 6 800 pályázó jelezte támogatási igényét.

Az ABB innovatív vontatási áramellátási megoldást szállít az Egyesült Királyság vasúti hálózatához

Az ABB 20 millió dollár értékű megbízást nyert a Network Rail-től pálya menti erősáramú elektronikai megoldás szállítására nagysebességű villamos motorvonatokhoz.

Tűzfallal a zsarolóvírusok ellen

A “Petya” zsarolóprogram legutóbbi változata, a “GoldenEye” az elmúlt hónapokban nagy felfordulást okozva villámgyorsan bejárta a világot. 

Sendee: futárnak lenni menő

Mostantól Budapesten nyilvánosan is elérhető Sendee alkalmazás a futárkodás új dimenzióját nyitja meg Magyarországon a szabadság, gyorsaság és megbízhatóság jegyében, az ügyfelek igényeit szem előtt tartva. 

A Viber megkönnyíti felhasználói életét

A népszerű üzenetküldő applikáció legújabb frissítése lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy telefonszámaikat könnyedén megváltoztathassák a Viber alkalmazáson belül, anélkül, hogy csevegési előzményeiket, letöltött matricacsomagjaikat vagy Viber Out egyenlegüket elveszítenék.

cloudappsportal.com