Események

Rendezvény neve: Excel - Pivot Table és PowerPivot az Excel 2013/2016-ban
Dátum: 2017. 07. 20. - 2017. 07. 21.
Tartalom: A tanfolyamon áttekintésre kerülnek a táblázatkezelőben létrehozandó nyilvántartások, listák szerkezetének kialakítási szempontjai, átismételik a hallgatók a legfontosabb ismereteket (sorba rendezés, szűrés, táblázat-objektum létrehozása, részösszeg képzés), majd elsajátítják a több szempontú kimutatás-készítés (Pivot table) módozatait, ezen belül az adatok összesítésének lehetőségeit. A tanfolyam második része a PowePivot bővítményben készíthető kimutatásokkal foglalkozik, melynek során a résztvevők megismerik az adatkapcsolatokban rejlő lehetőségeket és a nagyméretű (több millió rekordot tartalmazó) adatbázisok kezelését is.
Szervező(k):
Controll Továbbképző Központ  - Szervező
Helyszín(ek):
Controll Továbbképző Központ
1027 Budapest Csalogány utca 23.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

A DDoS támadások költségei akár a 2 millió dollárt is elérhetik

Az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadások (DDoS) negatív pénzügyi hatása egyre növekszik. A kis és középvállalkozások számára egy ilyen támadás átlagosan 120 000 dollárba kerülhet, míg a nagyvállalatok esetében ez az összeg elérheti a 2,3 millió dollárt is. 

Kompakt szerszámosláda okostelefonba építve

A Cat phones bejelentette legújabb csúcskészülékét, a Cat S61 okostelefont, amit Barcelonában, a Mobile World Congressen mutat be hivatalosan. 

Teltház volt a Women Startup Competition Kolozsvári versenyén

A Women Startup Competition, amely a női vállalkozók és a nemek közötti egyenlőséget támogató vállalkozásokat helyezi előtérbe, büszkén jelenti be a Február 16-17-én, Kolozsváron megrendezésre került, második elődöntőjének győzteseit.

Egyre igényesebbek a magyar fogyasztók

A több mint 1.500 üzletet és ügyfélkiszolgálási pontot tesztelő és 6.500 ügyfél véleményét felmérő ClientFirst Consulting kiosztotta az idei „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” díjakat. 

A Google mesterséges intelligenciája segít, hogy több pénzt keress

Elindult az új Adsense, ami a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia eszközeivel segíti a tartalomszolgáltatókat magasabb bevételhez jutni. A lelkes honlaptulajdonosok szerint új korszak kezdődik a weben, mások csalódottságuknak adnak hangot.

cloudappsportal.com