Események

Rendezvény neve: Excel - Pivot Table és PowerPivot az Excel 2013/2016-ban
Dátum: 2017. 07. 20. - 2017. 07. 21.
Tartalom: A tanfolyamon áttekintésre kerülnek a táblázatkezelőben létrehozandó nyilvántartások, listák szerkezetének kialakítási szempontjai, átismételik a hallgatók a legfontosabb ismereteket (sorba rendezés, szűrés, táblázat-objektum létrehozása, részösszeg képzés), majd elsajátítják a több szempontú kimutatás-készítés (Pivot table) módozatait, ezen belül az adatok összesítésének lehetőségeit. A tanfolyam második része a PowePivot bővítményben készíthető kimutatásokkal foglalkozik, melynek során a résztvevők megismerik az adatkapcsolatokban rejlő lehetőségeket és a nagyméretű (több millió rekordot tartalmazó) adatbázisok kezelését is.
Szervező(k):
Controll Továbbképző Központ  - Szervező
Helyszín(ek):
Controll Továbbképző Központ
1027 Budapest Csalogány utca 23.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Formálódik egy új magyar „multi”

Olaszország mellett a Dél-afrikai Köztársaságban, Ausztráliában, Dubajban, és Thaiföldön is van igény az itthon már piacvezető magyar cég kereskedelmi és vállalati innovációira. Ezúttal azonban nem egy startup-ról, hanem egy 25 éves társaságról van szó.

Az ABB új napenergia-tárolási megoldása 90%-os energetikai önellátást garantál

Az ABB új, moduláris kialakítású, integrált energiatárolási rendszerrel tervezett szolár invertere, a REACT 2 maximum 12 kWh kapacitással rendelkezik, és jelentősen növeli az otthonok önálló villamosenergia-ellátását.

Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás

Az FSF.hu Alapítvány május 12-én újra megrendezi a Szabad Szoftver Konferenciát és Kiállítást Budapesten.

Veszélyben a vállalatok az ismeretlen alkalmazások miatt

A Shopos „A hálózati tűzfalak mocskos kis titkai” jelentése szerint az IT-felelősök a szervezetük forgalmának 45 százalékát nem tudják azonosítani, sőt, majdnem egynegyedük számára a hálózati forgalom 70 százaléka ismeretlen célú vagy eredetű. 

Egy szerencsésnek egy éves internetelőfizetést ad a Vannet

Jótékonysági akciót indít a Vannet. Egy éven keresztül ingyenes szélessávú internetet biztosítanak egy tehetséges, de rászoruló dél-dunántúli fiatalnak. A pályázatra május 15-ig lehet jelentkezni.

cloudappsportal.com