Események

Rendezvény neve: Monitoring and Operating a Private Cloud with System Center 2012 (
Dátum: 2017. 07. 17. - 2017. 07. 21.
Tartalom: A tanfolyam célja, hogy az IT szakemberek (adatközpont üzemeltetőknek, virtualizáció szakértőknek, rendszermérnököknek, privát felhő üzemeltetőknek) megismerjék a privát felhő rendszerek, adatközponti megoldások (szolgáltatások és előrecsomagolt alkalmazások) támogatását, üzemeltetését és felügyeletét a Microsoft System Center 2012 család termékeinek (SCCM, SCOM, SCVMM, SCDPM, Service Manager) segítségével. A tanfolyam alapos áttekintés ad a privát felhő rendszerek üzemeltetése és karbantartása mellett a felhő alapú IT szolgáltatás menedzsment feladatokról (incidens- és problémakezelés, SLA kezelés, szolgáltatás automatizálás, jogi szabályozások) és azok eszközeinek használatról is.
Szervező(k):
Training360  - Szervező
Helyszín(ek):
South Buda Business Park irodaház 3. emelet
1117 Budapest Budafoki út 56.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Országos Marketinggyémánt Díj

Marketingszolgáltatói oldalról a Kreatív Vonalak Kft. lett Az Év Marketing partnere 2017-ben, megbízói/ügyféloldalról pedig a Platán Autóház Kft. viselheti az Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2017 címet.

Az innováció csapatmunka

Online fotóarchívumot építenek, harcolnak az élelmiszer-pazarlás ellen, új technológiák alkalmazásával keltik életre a klasszikus művészeteket és mesélik el történeteiket.

130 éves a Siemens Magyarországon

A Siemens a Körúti Villamos Vasúti Vállalat Siemens & Halske, Lindheim & Cie és Balázs Mór nevű cég 1887. november 22-i bejegyzésével jelent meg hivatalosan is hazánkban, és röviddel később, ugyanazon év november 28-án átadta a főváros első, a Nyugati pályaudvart az Oktogonnal összekötő villamosvonalát.

A Telekom nem áll meg a kedvezményekkel

Az elmúlt hétvégét követően a Telekom újabb három napos Black Friday akciót tart 2017. november 24-26-a között. 

Mit gondol, hogy fog kinézni 30 év múlva Dubaj, Moszkva vagy New York?

A Kaspersky Lab népszerű multimédiás projektje, a Föld 2050 frissítést kapott, a meglévő városokat kiegészítették Dubai, Moszkva és New York City futurisztikus víziójával. 

cloudappsportal.com