Események

Rendezvény neve: Monitoring and Operating a Private Cloud with System Center 2012 (
Dátum: 2017. 07. 17. - 2017. 07. 21.
Tartalom: A tanfolyam célja, hogy az IT szakemberek (adatközpont üzemeltetőknek, virtualizáció szakértőknek, rendszermérnököknek, privát felhő üzemeltetőknek) megismerjék a privát felhő rendszerek, adatközponti megoldások (szolgáltatások és előrecsomagolt alkalmazások) támogatását, üzemeltetését és felügyeletét a Microsoft System Center 2012 család termékeinek (SCCM, SCOM, SCVMM, SCDPM, Service Manager) segítségével. A tanfolyam alapos áttekintés ad a privát felhő rendszerek üzemeltetése és karbantartása mellett a felhő alapú IT szolgáltatás menedzsment feladatokról (incidens- és problémakezelés, SLA kezelés, szolgáltatás automatizálás, jogi szabályozások) és azok eszközeinek használatról is.
Szervező(k):
Training360  - Szervező
Helyszín(ek):
South Buda Business Park irodaház 3. emelet
1117 Budapest Budafoki út 56.
Típus: Informatikai / Képzés / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

A Kaspersky Lab csúcsminőségű védelme megállíthatatlannak bizonyult

A Kasperky Lab már ötödik éve tartja a legjobb helyezést a független tesztek alapján összeállított TOP3 kiberbiztonsági összehasonlításban. A Kaspersky Lab termékei felülmúlták az összes többi biztonsági céget 2017-ben: 72-szer végeztek első helyen az összesen 86 tesztelésen és kritikában és az esetek 91 %-ában kerültek be a legjobb háromba.

Magas az androidos kártevők száma

Több mint 3 millió új androidos kártevőt fedeztek fel a kutatók 2017-ben, ezek közül 700 ezer próbált meg bejutni a Google hivatalos alkalmazás-áruházába. A trendre a Google is reagált: a Project Treble-nek köszönhetően a biztonsági frissítések ezentúl jóval hamarabb érkeznek készülékeinkre.

A DDoS támadások költségei akár a 2 millió dollárt is elérhetik

Az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadások (DDoS) negatív pénzügyi hatása egyre növekszik. A kis és középvállalkozások számára egy ilyen támadás átlagosan 120 000 dollárba kerülhet, míg a nagyvállalatok esetében ez az összeg elérheti a 2,3 millió dollárt is. 

Kompakt szerszámosláda okostelefonba építve

A Cat phones bejelentette legújabb csúcskészülékét, a Cat S61 okostelefont, amit Barcelonában, a Mobile World Congressen mutat be hivatalosan. 

Teltház volt a Women Startup Competition Kolozsvári versenyén

A Women Startup Competition, amely a női vállalkozók és a nemek közötti egyenlőséget támogató vállalkozásokat helyezi előtérbe, büszkén jelenti be a Február 16-17-én, Kolozsváron megrendezésre került, második elődöntőjének győzteseit.

cloudappsportal.com