Események

Rendezvény neve: INSIDE ITB 2017 - Hot Air Balloon
Dátum: 2017. 09. 05. - 2017. 09. 05.
Tartalom: Ugyanúgy, ahogy a Montgolfier testvérek találmányánál (a léggömbnél) nélkülözhetetlen volt a levegő a sikerhez, egy cég fejlődésében és életben maradásában elengedhetetlen az idolizmus menedzsment megléte. Az idolizmus, mely az egekbe repítheti a céget, de a zuhanás oka is lehet. A magasban maradáshoz tudatos menedzsmentmunkára van szükség, mely ilyen formában ma még ismeretlen a vezetők számára. Az ITB felelőssége az, hogy az ICT-szektor hazai szakmai képviselői, mikrovállalkozásai, kis- és közepes vállalkozásai, nagyvállalatai ne csak húsz percig tartózkodjanak a fellegekben, hanem folyamatosan növeljék vagy épp megtartsák a repülési magasságot. A konferencia ehhez nyújt segítséget.
Szervező(k):
IT Business  - Szervező
Helyszín(ek):
Budapest Music Center
1093 Budapest Mátyás utca 8.
Típus: Üzleti / Konferencia / Térítéses
További információk
Jelentkezés: Jelentkezés itt!

Kövess minket a Facebookon!

Szoftver híreink

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

Már több millió európai Samsung felhasználó veszi igénybe az új One UI 6.1 frissítéssel érkezett Galaxy AI funkciókat

A One UI 6.1 frissítéssel még több eszközön váltak elérhetővé a Galaxy AI funkciók, amelyekkel a Samsung elsőként a – 2024 februárjában megjelent – Galaxy S24 készülékeket látta el. A szoftverfrissítés a Galaxy S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 és Tab S9 szériát érintette, az AI funkciók márciustól egyre több készüléken váltak elérhetővé, amelynek köszönhetően Európa-szerte több millió felhasználó tapasztalja meg a Galaxy AI élményt.